- Πόντοι
- 1
δεν σε κατηγόρησε κανένας για ασέλγεια!δεν είμαι και ο Κορκολής lol...![]()

δεν σε κατηγόρησε κανένας για ασέλγεια!δεν είμαι και ο Κορκολής lol...![]()
συμφωνοι σε αυτό' date=' θα έχει αλλαγές στην ένταση και την ισσοροπία μεταξύ του sub και των ηχείων, όχι όμως αλλαγές στην κατευθυντικότητα του μπάσσου, γιατί δεν υπάρχει. έκανα δηλαδη μια χαζή επισήμανση, σε περίπτωση που μερικοί δεν το ξέρουν. :roll:[/quote']
Μα ήδη το έχω αναφέρει πιο πάνω...
¶ν και τα μπάσα δεν έχουν κατευθυντικότητα να ξέρεις ότι ανάλογα με το που θα κάθεσαι θα ακούς και διαφορετικό ήχο
Αυτό έχει να κάνει τόσο με την ισσοροπία και την ένταση των μπάσων που αναφέρεις την οποία μπορεί να ρυθμίσει από το ποντεσιόμετρο της έντασης του subwoofer αλλά καμιά φορά ανάλογα με τον χώρο αλλάζει και η χροιά του ήχου.
Δεν το είχα δει. Σόρρυ, αυτό καθιστά την επισήμανσή μου ακόμα πιο άχρηστησυμφωνοι σε αυτό' date=' θα έχει αλλαγές στην ένταση και την ισσοροπία μεταξύ του sub και των ηχείων, όχι όμως αλλαγές στην κατευθυντικότητα του μπάσσου, γιατί δεν υπάρχει. έκανα δηλαδη μια χαζή επισήμανση, σε περίπτωση που μερικοί δεν το ξέρουν. :roll:[/quote']
Μα ήδη το έχω αναφέρει πιο πάνω...
¶ν και τα μπάσα δεν έχουν κατευθυντικότητα να ξέρεις ότι ανάλογα με το που θα κάθεσαι θα ακούς και διαφορετικό ήχο
:lol: :lol: :lol:
Δεν το είχα δει. Σόρρυ' date=' αυτό καθιστά την επισήμανσή μου ακόμα πιο άχρηστη
:lol: :lol: :lol:[/quote']
Δεν πειράζει να βοηθήσουμε θέλουμε όλοι αλλιώς δεν θα ασχολούμασταν.![]()
![]()
![]()
Nαι για τον υπολογιστη ειναι και κυριως mp3,αλλα συνηθως καλής ποιοτητας(πχ lame vbr2).Που και που και κανενα lossless.Εάν θέλεις να αναπαράγεις MP3 από το υπολογιστή σου δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις χρήματα για κάρτα ήχου.Για καλώδια πάρε 2 Χ 2μετρα και ένα antaptor θυλικό mini jack σε θυλικό mini jack για να τα ενώσεις για να μην μπλέξεις με καλώδια βίσματα και κολλητήρια.
¶ν και τα μπάσα δεν έχουν κατευθυντικότητα να ξέρεις ότι ανάλογα με το που θα κάθεσαι θα ακούς και διαφορετικό ήχο γιαυτό υπολόγισε πρώτα που θα τοποθετήσεις τα ηχεία σου...και μετά προχώρα.
μην τον παιδεύεις τον άνθρωπα' date=' να ακούει μουσική θέλει όχι να μιξάρει. αυτά τα χρήματα μπορεί να διαθέσει, αυτά και θα ακούει. και την δουλειά του μια χαρά θα την κάνει[/quote']
Ποιος είπε ότι οι καλές συνθήκες ακρόασης είναι καλές μόνο για μίξη; Εννοείται ότι θα κάνει τη δουλειά του, αλλά από τη στιγμή που ακούει mp3 σε τέτοια ηχεία δεν χρειάζεται να ψάχνεται στα καλώδια και να αποφεύγει τις προεκτάσεις γιατί έτσι κι αλλιως, στα ηχεία που θα ακούσει δεν υπάρχει η απαραίτητη πιστότητα ώστε να αντιληφθεί κανείς τον θόρυβο που θα προστεθεί από την προέκταση.
Υπάρχει σημαντική διαφορά.Kαι η επομενη ερωτηση ειναι...ποιος καταλαβαινει διαφορα μεταξυ cd kai mp3 οταν το Mp3 ειναι απο τα 320 και πανω?
Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω,εχεις κανει ποτε καποιο blind test? Με ηχεια και οχι headphones. Επαναλαμβανω οτι ρωταω απο περιεργεια και οχι για να σε αμφισβητησω.Υπάρχει σημαντική διαφορά.Kαι η επομενη ερωτηση ειναι...ποιος καταλαβαινει διαφορα μεταξυ cd kai mp3 οταν το Mp3 ειναι απο τα 320 και πανω?
Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω' date='εχεις κανει ποτε καποιο blind test? Με ηχεια και οχι headphones. Επαναλαμβανω οτι ρωταω απο περιεργεια και οχι για να σε αμφισβητησω.[/quote']
Επειδή ακούω πολλά χρόνια μουσική και έχω τη συνήθεια να κολάω με μερικούς δίσκους, έχει τύχει να ακούσω δίσκο σε βινύλιο και μετά σε cd και μετά σε mp3 πειρατικό, σε mp3 που ρίπαρα εγώ ο ίδιος και σε flac. Ξέρεις, όταν ένα δίσκο τον ξέρεις πολύ καλά, σε πιάνουν ακόμη και οι πιο μικρές αλλαγές, οπότε αυτό είναι το μόνο τεστ που έχω κάνει, αλλά για κάμποσους δίσκους (καμιά τριανταριά).
Δεν κατάλαβα γιατί λες "όχι headphones". Με ηχεία ακούω, αλλά εσύ τι εννοείς;
Δεν παει πανω απο 320 επισημως,μονο με χακια(εκ του hack..).Kαι η επομενη ερωτηση ειναι...ποιος καταλαβαινει διαφορα μεταξυ cd kai mp3 οταν το Mp3 ειναι απο τα 320 και πανω?