- Πόντοι
- 6
Μπορεί μια κάρτα ήχου να είναι πολύ καλή για ήχο για μουσική μεν αλλά καθόλου καλή για φωνή μικρόφωνο ?
Για πείτε γνώμες
Για πείτε γνώμες

jmone είπε:μπααα στα 200 είναι ακόμαΒάλε και την mackie onyx satellite που η τιμή της πλέον πρέπει να είναι κάτω από τα 200€ (νομίζω στα 170€ πρέπει να παίζει πλέον)
Όσον αφορά τους προενισχυτές της m-audio 410 που την έχω φάει με το κουτάλι μπορώ να σου πω ότιbloody_sunday είπε:Όλες σε αυτά τα λεφτά πάνω - κάτω (200ε) είναι πολύ καλές και στους προενισχυτές τους, ειδικά η Mackie Satellite και η EMU 0404 (για τις M Audio ας μιλήσει κάποιος με πείρα), αρκεί να συνδέσεις κατευθείαν τα μικρόφωνα πάνω τους χωρίς να μεσολαβεί κανένας μίκτης ή άλλος preamp.
Αν βάλεις τον presonus πριν τους προενισχυτές της m-audio 410 ή απλά (και καλύτερα) στις line εισόδουςbloody_sunday είπε:Ναι, δεν το έθεσα σωστά theoniki. Όταν λέω να μην μεσολαβεί κανένας άλλος μίκτης ή preamp, εννοώ να μην μπει κάποιο μηχάνημα της χαμηλής κατηγορίας τιμής (κάτω των 300 ευρώ) γιατί θα χαλάσει την καθαρότητα των (μέχρι ενός βαθμού, όχι ευκαταφρόνητου) preamps της κάρτας.
Ειδικά οι παμφθηνοι λαμπάτοι προενισχυτές μικροφώνου (Mπλιάχρινγκερ, Art, ίσως κι αυτός του Ελάβντου) θαμπαίνουν το σήμα με τη δικαιολογία ότι το "ζεσταίνουν". Αυτή είναι η δική μου άποψη διαμορφωμένη από την πείρα μου. Τώρα αν το θες σαν DI για live (όπως πχ εγώ), κανένα πρόβλημα.