- Πόντοι
- 36
Για όσους έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση να βοηθήσουν:
Μετά απο χρόνια χρησης desktop mac αγόρασα ένα macbook pro. Η παλιά μου κάρτα ως pci δεν παίζει στο λαπτοπ, πρέπει λοιπον να αγοράσω μια καινούργια εξωτερική.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ:
- Μinimum πράγματα (ένα in για την ηλ. κιθάρα, ίσως μια είσοδο για ακουστική, και ένα out)
- Δεν κάνω σπουδαία πράγματα, απλά ντεμάκια με κιθάρες, μπάσο, ίσως ακουστική και φωνή και λούπες
- Δεν νομίζω να χρειαστεί να γράψω περισσότερα απο ενα όργανα την ίδια στιγμή
- Να παίζει σε mac
- Nα παίζει με firewire 800ρι (δεν εχω 400ρα θυρα)
- κάποιο συνοδευτικό sequencer πρόγραμμα θα ήταν ευπρόσδεκτο (δεν έχω τίποτα!)
- προτιμώ (μπορεί όμως να κάνω λάθος) να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις usb θύρες για να μην υπάρχει latency και "σκαλώματα"
- μικρό (όσο γίνεται) μέγεθος
- να μη δώσω μια περιούσία, δεν κάνω και τόσο σπουδαία πράγματα στον υπολογιστή άλλωστε
thanks!

Μετά απο χρόνια χρησης desktop mac αγόρασα ένα macbook pro. Η παλιά μου κάρτα ως pci δεν παίζει στο λαπτοπ, πρέπει λοιπον να αγοράσω μια καινούργια εξωτερική.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ:
- Μinimum πράγματα (ένα in για την ηλ. κιθάρα, ίσως μια είσοδο για ακουστική, και ένα out)
- Δεν κάνω σπουδαία πράγματα, απλά ντεμάκια με κιθάρες, μπάσο, ίσως ακουστική και φωνή και λούπες
- Δεν νομίζω να χρειαστεί να γράψω περισσότερα απο ενα όργανα την ίδια στιγμή
- Να παίζει σε mac
- Nα παίζει με firewire 800ρι (δεν εχω 400ρα θυρα)
- κάποιο συνοδευτικό sequencer πρόγραμμα θα ήταν ευπρόσδεκτο (δεν έχω τίποτα!)
- προτιμώ (μπορεί όμως να κάνω λάθος) να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις usb θύρες για να μην υπάρχει latency και "σκαλώματα"
- μικρό (όσο γίνεται) μέγεθος
- να μη δώσω μια περιούσία, δεν κάνω και τόσο σπουδαία πράγματα στον υπολογιστή άλλωστε
thanks!