Καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απο τη μουσικη!

1. Η καλύτερη σύγχρονη μπάντα, με φρέσκο και κλασσικό ταυτόχρονα ήχο είναι οι "Kings of Leon"...

2. Οι Fender -ό,τι και να λέμε- είναι σταθερη αξία...

3. Για το "Lost" θα μου δώσει κανείς ποτέ κάποιες γα******ες εξηγήσεις;

4. Το "Prison Break" έπρεπε να το πάνε φθινόπωρο;

5. Ο γύρος σε λίγο καιρό θα θεωρείται "είδος πολυτελείας"!

6. Κουράστηκα με τα μπλουζάκια με τα έξυπνα σλόγκαν...

7. Το 99,9% της μουσικής που "κατεβάζω" δεν την ακούω ποτέ...

8. Στη Eurovision δε θυμάμαι ποτέ να ανέβηκε κάποιος και να τραγούδησε μόνος, μόνο με μια κιθάρα και ένα μικρόφωνο. Γιατί;

Και κάτι συμπληρώματα...

1. Μία στρατ δεν είναι αρκετή

2. Καμιά φορά 2-3 στρατ δεν είναι αρκετές

3. Αλλά οπωσδήποτε θές και μια Gibson LP

4. Το Hard rock και το Rock δεν σταματάνε να έχουν ευρεία αποδοχή στο κοινό

5. Για να παίξεις κιθάρα και να φτιάξεις μουσική πρέπει να ΜΑΘΕΙΣ κιθάρα και ΜΟΥΣΙΚΗ, και να παίξεις ό, τι έπαιξαν οι κιθαρίστες που σε ώθησαν να παίξεις κιθάρα, για να τους μελετήσεις, να πάρεις αλλά και να ξεχωρίσει το στύλ σου (πάγια τακτική των δασκάλων μουσικής χρόνια τώρα αλλά και μεγάλη αλήθεια)

6. Το σωστό σε ποιότητα είναι Fender American>Fender Japan>Fender Mexico ή Fender Japan>Fender American>Fender Mexico Στο μεξικό αν θέλουν να φτιάξουν καλές στάνταρντ στρατ πρέπει να κόψουν να πίνουν τεκίλες!

7. Τα γκάζια καλό είναι να προέρχονται απ΄ευθείας από τον ενισχυτή.

8. Κανείς ροκάς, χαρντροκάς, δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γή, ακίνητα και High gain full tube ενισχυτή.

9. Οι συναρμολογούμενες στρατοκάστερ είναι όμορφες, αλλά οι Fender παίζουν κίολας.

10. Όσοι μισούν τους noiseless μαγνήτες πιθανώς δεν έχουν παίξει πάνω από 15 λεπτά με αυτούς. (αν και δεν έιναι ότι καλύτερο :lol: )

11. Αν οι τέλε είχαν countour body μπορεί και να μου αρέσαν περισσότερο

12. ο Hank Marvin απίστευτος κιθαρίστας που επιρρέασε ένα κάρο μουσικά τέρατα όπως Brian May, Knoppfler, Harrison λέει μετά την αναφορά του στις vintage strats ότι "many strats now have conventional rosewood fingerboards which are not just harder wearing but also have an effect on the sound"

13. Επίσης κάπου αλλού λέει και για το είδος του ξύλου του σώματος και ποσο αυτό επιρρεάζει εξαιρετικά πολύ το χρώμα του ήχου και το όλο σύνολο μέσω των μαγνητών που μεταφέρουν το σήμα στον ενισχυτή.

14. Αν οι Jackson δεν είχαν κατσαριδοκτόνο headstock θα ήταν πιό όμορφες γιατί παίζουν κιόλας παναθεμάτες!!!

15. Η μόνες Ibanez που παίζουν καλά είναι αυτές που έχουν ο Vai, Satriani, Andy Timons, Gilbert! Αυτές που πουλάνε στα μαγαζιά δεν ακούγονται ούτε και παίζονται!! :lol: :lol:)

16. Αγορά από on line = καμιά φορά σαν sex σε οίκο ανοχής, (δεν φχαριστιέσαι την αγορά μιάς και είναι ψυχρή και δεν έχει ΠΑΖΑΡΙ :lol:

17. Όλες οι προσομοιώσεις κοινώς μπλιμπλίκια ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ των ορίτζιναλ δεν επαρκούν γι΄αυτό έγονται ΕΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ, άρα αδίκως παιδευόμαστε να αποδείξουμε το αντίθετο. Το ότι καμιά φορά δεν το πιάνουμε πάντοτε στα αυτιά δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, μπορεί να οφείλεται σε εξαιρετική δουλειά του παραγωγού, που αρέσκεται να κερδίζει χρόνο, αλλά το ερώτημα πάλι θα τίθεται σε κάποια σημεία.

18. Ο καθένας παίζει με ότι του γουστάρει γιατί ΕΤΣΙ του αρέσει και ΕΤΣΙ του ταιριάζει!

19. Αν παίζαμε όλοι έτσι όπως ποστάρουμε θα είμασταν Γ@ΜΩ τους Μουσικούς!

20. Τελικά ο κιθαρίστας δεν έχει GAS πολλές ΕΠΙΡΡΟΕΣ έχει :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To καλυτερο μεχρι στιγμης........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να συμπληρώσω.

13) Ιερά τέρατα όπως ο Hank Marvin είναι κατά βάθος άνθρωποι και μπορεί (π.χ. μία φορά στα 10 χρόνια) να τους ξεφύγει και καμιά μ@λ@κί@. :lol: :lol: :lol:

14) Αν το κάνω προσεκτικά, μπορώ να βιδώσω μία βίδα εξίσου καλά με έναν 20χρονο μεξικάνο τεχνίτη της fender στην Corona. (Διότι έχω μπάρμπα στην Coronee :lol: )

(Κουβέντα να γίνεται έτσι? :lol: :lol: :lol: )

Εννοείται κουβέντα να κάνουμε!!! Αλλιώς τι νοήμα έχει...... Και πλάκα πλάκα άνθρωπος είναι φυσικά!!!.... Να.......... του......... ξεφύγει καμιά μ@λ@κία για την μπάλα το καταλαβαίνω :lol: :lol: αλλά όχι και σε αυτά που ξέρει εδώ και 50 χρόνια :lol: :lol: :lol: :lol: μην τον βγάλουμε και αυτόν κουφό!!!! έλεος ρε Χάρη! :lol: :lol:

Επίσης κέρδισα 2 εισητήρια για Ensenada είσαι? Μονο που δεν είναι για το εργοστάσιο της Fender αλλά για τα γυρίσματα της Χουάνα της παρθένας! :roll: :roll:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To καλυτερο μεχρι στιγμης........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πες τα ρε τακηηηη... :lol: :lol: :lol:

14) Αν το κάνω προσεκτικά' date=' μπορώ να βιδώσω μία βίδα εξίσου καλά με έναν 20χρονο μεξικάνο τεχνίτη της fender στην Corona. (Διότι έχω μπάρμπα στην Coronee :lol: )

[/quote']

και εγω ξερω να αλλαζω τα λαστιχα του αυτοκινητου μου...χμμμ

λες να.......!! :wink:

σε πειραζω..

πες τα ρε τακηηηη... :lol: :lol: :lol:
Πράγματι.... :lol: :lol: :lol:

Παρεπιπτόντως, αυτή δεν είναι αιρετική αλήθεια. Είναι η πικρή αλήθεια. :lol:

Ένα που μου ήρθε:

Μπορεί να λέγονται τα περισσότερα σχόλια για τους drummers όμως η πικρή αλήθεια είναι πως οι μπασσίστες είναι οι πιο υποτιμημένοι μουσικοί σε ένα συγκρότημα...

Εννοείται κουβέντα να κάνουμε!!! Αλλιώς τι νοήμα έχει...... Και πλάκα πλάκα άνθρωπος είναι φυσικά!!!.... Να.......... του......... ξεφύγει καμιά μ@λ@κία για την μπάλα το καταλαβαίνω :lol: :lol: αλλά όχι και σε αυτά που ξέρει εδώ και 50 χρόνια :lol: :lol: :lol: :lol: μην τον βγάλουμε και αυτόν κουφό!!!! έλεος ρε Χάρη! :lol: :lol: Επίσης κέρδισα 2 εισητήρια για Ensenada είσαι? Μονο που δεν είναι για το εργοστάσιο της Fender αλλά για τα γυρίσματα της Χουάνα της παρθένας! :roll: :roll:
Αχ taq, εδώ γράφουμε τις αιρετικές απόψεις. Ο Hank Marvin -καλέ- είναι κατεστημένο. :lol: :lol:

Η Juana είναι κόλαση. Φύγαμε. :wink:

Και κάτι ακόμα:

"Η τεχνική μου είναι για γέλια μερικές φορές. Έχω αναπτύξει ένα δικό μου ύφος -υποθέτω- το οποίο έχει κυκλοφορήσει γενικώς. Δεν ειναι απαραίτητο να έχω καλή τεχνική γι αυτό. Έχω αναπτύξει εκείνα τα μέρη της τεχνικής μου που μου είναι απαραίτητα. Δεν θα γίνω ποτέ πολύ γρήγορος κιθαρίστας. Δεν ξέρω πραγματικά τι για να πω για το ύφος μου. Υπάρχει πάντα μια μελωδική πρόθεση σ' αυτό." David Gilmour.

Oι Slayer κρατιούνται ακόμα στο προσκήνιο από τις παπαριές που πετάει από δω και από κει ο Kerry King...

Εννοείται κουβέντα να κάνουμε!!! Αλλιώς τι νοήμα έχει...... Και πλάκα πλάκα άνθρωπος είναι φυσικά!!!.... Να.......... του......... ξεφύγει καμιά μ@λ@κία για την μπάλα το καταλαβαίνω :lol: :lol: αλλά όχι και σε αυτά που ξέρει εδώ και 50 χρόνια :lol: :lol: :lol: :lol: μην τον βγάλουμε και αυτόν κουφό!!!! έλεος ρε Χάρη! :lol: :lol: Επίσης κέρδισα 2 εισητήρια για Ensenada είσαι? Μονο που δεν είναι για το εργοστάσιο της Fender αλλά για τα γυρίσματα της Χουάνα της παρθένας! :roll: :roll:
Αχ taq' date=' εδώ γράφουμε τις αιρετικές απόψεις. Ο Hank Marvin -καλέ- είναι κατεστημένο. :lol: :lol:

Η Juana είναι κόλαση. Φύγαμε. :wink:

Και κάτι ακόμα:

"Η τεχνική μου είναι για γέλια μερικές φορές. Έχω αναπτύξει ένα δικό μου ύφος -υποθέτω- το οποίο έχει κυκλοφορήσει γενικώς. Δεν ειναι απαραίτητο να έχω καλή τεχνική γι αυτό. Έχω αναπτύξει εκείνα τα μέρη της τεχνικής μου που μου είναι απαραίτητα. Δεν θα γίνω ποτέ πολύ γρήγορος κιθαρίστας. Δεν ξέρω πραγματικά τι για να πω για το ύφος μου. Υπάρχει πάντα μια μελωδική πρόθεση σ' αυτό." David Gilmour.[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστόςςςςςςς!! Μα και γώ αιρετικά έγραψα αφού εδώ κατεστημένο θεωρείται ότι τα ξύλα απλά συπληρώνουν τις χορδές τα κλειδιά τις γέφυρες και τους μαγνήτες και δεν έχουν καμιά επίδραση στον ήχο!!!! Το 90% εδώ αυτό πιστεύει :lol: :lol: :lol: ¶ρα ο Hank Marvin είναι αιρετικός σε αυτά οπου λέει! ¶μα ψάξεις θα βρεις στο net και φωτό του με danelectro!! :lol: :lol:

αντε να πω και εγω καμια μπαρουφα.

1.Φτανει πια με τα 4/4 υπαρχουν ΤΟΣΕΣ και τοσες αλλες επιλογες. ακομα και σε δεκαταεκτα χωρις να ειναι μεταλλαδικο ή meshuggahιστικο.

2.Ο Vai ειναι μουσικη ιδιοφυια . & -

3.Οι Pink Floyd ειναι κουραστικοι ωρες ωρες ακομα και για ατομα που ακουνε progressive.

4.Γιατι μονο Fender & Gibson; η Ibanez(που ΔΕΝ ειναι μεταλλαδικες κιθαρες οπως λεει ενας φιλος μου) βγαζει τρομερα οργανα ειτε το θελετε ειτε οχι. και δεν ειναι καυσοξυλα σαν καποιες fender (ειπα "καποιες" δεν εννοω ολες).

5.Το να γκαριζεις για 3-5 λεπτα δεν ειναι μαγκια. ειναι μ$#@%#α, βοθριλα και σιγουρα οχι μουσικη.

6. Οι Dream Theater δεν ειναι ιδιοι μετα το Scenes from a memory.

7. Οι 7χορδες κιθαρες ΔΕΝ ειναι μονο για τους μεταλλαδες. Οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι ξεροκεφαλος.

αυτα τα λιγα.

3.Οι Pink Floyd ειναι κουραστικοι ωρες ωρες ακομα και για ατομα που ακουνε progressive.
Eγω παντως δεν κουραζομαι ποτε με τους Floyd! :wink: :wink:

Παρακαλώ να μην πιάνουμε στο στόμα μας τέρατα σαν τους floyd-set the controls for the heart of the sun

Κ μερικά πικρόχολα απο μένα:

1. 'Μουσική' είναι η χρυσή τομή μεταξύ του χάους κ της απόλυτης προβλεψιμότητας.

2. Ο θόρυβος είναι χαοτικός. Ο θόρυβος δεν είναι μουσική.

3. Όσοι νομίζουν ότι γράφουν μουσική χωρίς ρυθμό κ μελωδία κάνουν λάθος.

4. Όσοι νομίζουν οτι οι Πυξ Λαξ γράφουν μουσική, κάνουν λάθος :lol:

5. Όσοι βαριούνται να μάθουν κάποιο όργανο γίνονται DJ.

6. Τα live ηλεκτρονικής μουσικής δεν έχουν κανένα νόημα.

7. Οι Fender είναι άσχημες.

8. Με τα VSTs όλοι γίναν 'πειραματικοί'.

9. Οι ντουμανάκιδες, κουλτουριάρηδες, φοιτητές είναι χειρότεροι απο τους σκυλάδες κ ας νομίζουν το αντίθετο.

10. H Καλομοίρα είναι γκομενάρα...

Μόνο τρία από μένα

1. Όσο περισσότερα λες, τόσο λιγότερο παίζεις..

2. Όποις λέει "ακούω τα πάντα", εννοεί "ο,τι βάλει το ραδιόφωνο" (δηλ. λαϊκα και μπίτια...α, και κάτι 80's)

3. Κανείς δε γράφει στίχο για να εκφράσει συναισθήματα που τον πνίγουν, ποζεριά για τις γκόμενες είναι.

bonus: Το ύφος "θέλω να κλ@σω" δε κάνει το σόλο καλύτερο (καλά, για μερικούς μπορεί)

Ήρθε η ώρα να πω κι εγώ τις αηδίες μου για να πέσετε να με φάτε :lol: :

- Η βρετανική ποπ - ροκ - indie σκηνή (keane - coldplay / arctic monkeys - bloc party κλπ) όσο και να θαυμάζεται για το ύφος της και τον ήχο της από την Ευρώπη και - τώρα τελευταία - τις ΗΠΑ, στην Αγγλία είναι ΜΙΣΗΤΗ!! Έχουν σκυλοβαρεθεί και ακούνε όλοι RnB.

- Ο Jordan Rudess είναι σκέτη ταχύτητα και πολύ βαρετός. Ήχος, έμπνευση, μουσικότητα σχεδόν μηδέν. Έχει χαλάσει τους Dream Theater...

- ...των οποίων ο καλύτερος δίσκος είναι το Falling Into Infinity.

- O John Petrucci είναι γενικά καλός κιθαρίστας.

- To nu metal πέθανε και σιγα-σιγα πάει να γίνει μόδα πάλι το στυλ iron maiden - judas priest κλπ.

- Η Παπαρίζου έχει ΠΑΡΑ πολύ καλή παραγωγή στον τελευταίο δίσκο της για ελληνική παραγωγή. Όταν έμαθα ότι δεν είναι ελληνική παραγωγή απογοητεύτηκα και κατέληξα στο ότι έχω δίκιο όταν λέω "δεν βλέπω φως" :lol:

- Δεν υπάρχει σωστό masterατζίδικο στην Ελλάδα. ΚΑΝΕΝΑ.

- Ο δίσκος californication έχει το πιο δυνατό σήμα που έχω μετρήσει (-6 db rms αν θυμάμαι καλά) και την μεγαλύτερη ακουστή ψηφιακή παραμόρφωση που έχω ακούσει (μαζί με το mezmerize των SOAD)

- To καλύτερο κομμάτι pink floyd είναι το echoes (νιώθωντας στον σβέρκο του τις καυτές ανάσες των "us and them" και "time").

- Όποιος ασχολείται με το πόσες νότες θα προλάβει να παίξει μέσα σε 1 δευτερόλεπτο ή πόσες μποτιές θα ρίξει έχει χάσει προ πολλού το νόημα (Βλέπε άρθρο 2). Ο Gilmour έκανε ένα bend και ανατρίχιαζε τα πλήθη (μουσικούς και μη). Οι κύριοι Vai, Malmsteen, Satriani κλπ εντυπωσιάζουν (όλο και λιγότερους) μουσικούς μόνο για την τεχνική τους.

BONUS: (θελω να το πω, άχτι το έχω)

Το hardware ήταν και ΕΙΝΑΙ (δεν ξέρω για το μέλλον) ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το software από άποψη ποιότητας (αν το δούμε από την σκοπιά της ευκολίας αλλάζουν τα πράγματα.)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back