1. Ο Λενον ειναι οι Beatles. Οι υπολοιποι ηταν μαριονετες. Μαλιστα σε μερικα κλιπακια φαινεται που τους κουνανε με σκοινακια.2. Οποιος δεν παιζει country δεν μπορει να παιζει κιθαρα. Αν συλληφθει να γρατζουναει κιθαρα θα φυλακιζεται.
3. Οποιος αλλαζει μαγνητες/κλειδια/χρωμα/ταστα στην κιθαρα του μοιαζει με αυτους που αλλαζουν ζαντες/αεροτομες/σποιλερ/ηχοσυστημα στο αυτοκινητο. Γυφτος.
4. Οι μονοι που επιτρεπεται να εχουν πεταλια ειναι οι ποδηλατες.
5. Ανθρωπος που εχει ακουσει heavy metal ειναι ανικανος να παιξει κιθαρα η να εκτιμησει οποιοδηποτε αλλο ειδος μουσικης' date=' καθως εχουν παντελως καταστραφει τα ακουστικα αισθητηρια οργανα του.
6. Η μουσικη ειναι πολυ σημαντικο πραγμα για να το αφησουμε στην νεολαια. Οπως απαγορευεται η οδηγηση η το να ψηφιζεις μεχρι τα 18 θα πρεπει να απαγορευεται το δικαιωμα να μιλαει δημοσια ο πιτσιρικας για κιθαρες και μουσικη.
7. Οποιος εχει παει σε σκυλαδικο δεν μπορει να ισχυριστει οτι το εκανε για πλακα. Ειναι και θα μεινει για παντα σκυλας. Μια φορα σκυλας, παντα σκυλας.
8. Οποιος διαφωνει με τα παραπανω κανει λαθος.[/quote']
Μπορείς να θεμελιώσεις με επιχειρήματα οποιοδήποτε από τα παραπάνω? Είπαμε, αιρετικές απόψεις .... άντε και κανένα αστειάκι. Όχι σκέτα trollaρίσματα και να φανούμε κάπως. :roll:
Π.χ. Ο rivaldo είναι gay.
Όποιος διαφωνεί με το παραπάνω είναι φασίστας.
Πώς σου φαίνεται? :wink:
...και θα της βαλωμεν το σπασμενον της χερι εις γυψον, δια να ανναρωσει...Aφου εχουν καλυτερη ηχητικη αποδοση! :lol: Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε![]()
1. Ο Λενον ειναι οι Beatles. Οι υπολοιποι ηταν μαριονετες. Μαλιστα σε μερικα κλιπακια φαινεται που τους κουνανε με σκοινακια.2. Οποιος δεν παιζει country δεν μπορει να παιζει κιθαρα. Αν συλληφθει να γρατζουναει κιθαρα θα φυλακιζεται.
3. Οποιος αλλαζει μαγνητες/κλειδια/χρωμα/ταστα στην κιθαρα του μοιαζει με αυτους που αλλαζουν ζαντες/αεροτομες/σποιλερ/ηχοσυστημα στο αυτοκινητο. Γυφτος.
4. Οι μονοι που επιτρεπεται να εχουν πεταλια ειναι οι ποδηλατες.
5. Ανθρωπος που εχει ακουσει heavy metal ειναι ανικανος να παιξει κιθαρα η να εκτιμησει οποιοδηποτε αλλο ειδος μουσικης' date=' καθως εχουν παντελως καταστραφει τα ακουστικα αισθητηρια οργανα του.
6. Η μουσικη ειναι πολυ σημαντικο πραγμα για να το αφησουμε στην νεολαια. Οπως απαγορευεται η οδηγηση η το να ψηφιζεις μεχρι τα 18 θα πρεπει να απαγορευεται το δικαιωμα να μιλαει δημοσια ο πιτσιρικας για κιθαρες και μουσικη.
7. Οποιος εχει παει σε σκυλαδικο δεν μπορει να ισχυριστει οτι το εκανε για πλακα. Ειναι και θα μεινει για παντα σκυλας. Μια φορα σκυλας, παντα σκυλας.
8. Οποιος διαφωνει με τα παραπανω κανει λαθος.[/quote']
YEAHHHHHHHH....................ALLRIGHT
Κατι μου λεει αυτό...Αλλα μου θυμίζει κατι κακο....:lol: Δεν θυμαμαι ομως......και θα της βαλωμεν το σπασμενον της χερι εις γυψον, δια να ανναρωσει...
Εμενα πως να μου φανει; Αφου το λες ...Π.χ. Ο rivaldo είναι gay.
Όποιος διαφωνεί με το παραπάνω είναι φασίστας.
Πώς σου φαίνεται? :wink:
Oχι, απλα οχι.Παιδιά μην ψάχνεστε άδικα. Το βινύλιο δεν έχει καλύτερο ήχο από το cd. Αυτά τα λένε οι hi-endάδες που έχουν πικαπ 30000 ευρώ. ¶ντε ακούστε cd από cd player 30000 ευρώ και μετά πείτε ποιο έχει καλύτερο ήχο...
Γενικά ο ψηφιακός ήχος είναι καλύτερος από τον αναλογικό ΑΝ του φερθούμε σωστά.
Χμμμ... Σε ελέυθερη μετάφραση αυτό μου ακούγεται: "Λέγε ότι θέλεις από τη στιγμή που δεν θίγεις προσωπικά εμένα ή κάποιο πολύ κοντινό μου πρόσωπο, όλα δεκτά είναι".Εμενα πως να μου φανει; Αφου το λες ...Βαστα να μην διαφωνησει ο Ριβαλντο αν τυχει και διαβαζει κανας γνωστος του το ποστ σου![]()
Χμμμ... Σε ελέυθερη μετάφραση αυτό μου ακούγεται: "Λέγε ότι θέλεις από τη στιγμή που δεν θίγεις προσωπικά εμένα ή κάποιο πολύ κοντινό μου πρόσωπο' date=' όλα δεκτά είναι".
Υ.Γ. Μην κάνεις άλλο ειρωνικό χιουμοράκι, δεν σου βγαίνει καλά... :roll:[/quote']
Οντως αν δεν θιγεις προσωπικα εμενα η καποιον κοντινο μου ανθρωπο δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην (μου) λες οτι θελεις. Οσο για τον Ριβαλντο, δεν ειναι κοντινος μου, αν δεν θιγεται αυτος με αυτα που γραφετε, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Αν οντως θιχτηκες απο κατι που ειπα εγω (ξερω γω εισαι μεταλας και το πηρες προσωπικα η εισαι πιτσιρικας και πιστεψες οτι αληθεια θα σας απαγορευσω με νομο να μιλατε η αλλαξες μαγνητες και επειδη εμενα δεν μου αρεσει σε πηρε ο πονος, η σου αρεσε ο Πολ Μακαρντει και νιωθεις οτι επειδη δεν μου αρεσει και εμενα εχασε 3 ποντους υψος η πας στα σκυλαδικα αλλα δεν θελεις να σε θεωρω σκυλα) σου ζητω συγνωμη αλλα κακως εδωσες μεγαλυτερη αξια στα λεγομενα μου απο οση ειχαν.
Θυμιζω και παλι το σκοπο του συγκεκριμενου post. Αιρετικες αποψεις, αλφαβηταρια με εντολες, οι Πυξ Λαξ δεν εκεινο, οι Ρολιγκ Στοουνς το αλλο, οι Γκιμπσον ετσι κλπ... Take it easy, nothing personal, no offence κλπ και ολα θα πανε καλα...
+10001. Δεν ήταν τα ναρκωτικά που έδιναν έμπνευση στους Φλόυντ.
2. Όταν λες στον ηχολήπτη "Βάλε μου βάθος στη φωνή"' date=' αυτός δεν γυρνάει κανένα κουμπί, απλά σε ρωτάει "εντάξει τώρα?"..μια δυο θα βαρεθείς και θα πεις εντάξει.[/quote']+10
+53. Οι πιο πολλοί που προτιμούν τα nord για τους lead ήχους δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά τους από ένα λ.χ. V-synth (συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου)
+5004. Τα πλήκτρα μπορούν να μιμηθούν την κιθάρα περισσότερο απ'όσο νομίζουν οι κιθαρίστες και λιγότερο απ'όσο νομίζουν οι πληκτράδες.
+10005. Το αντίθετο δεν ισχύει.
6. Ο Rudess είναι θεός' date=' αλλά και ο Lord είναι το άγιο πνεύμα.[/quote']+10
+1,57. Δεν ξεκινησαν όλοι να ακούνε μέταλ από τους Iron Maiden
TOTAL SCORE: +2526,5
Καλά τα πήγε ε;
Οντως αν δεν θιγεις προσωπικα εμενα η καποιον κοντινο μου ανθρωπο δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην (μου) λες οτι θελεις. Οσο για τον Ριβαλντο' date=' δεν ειναι κοντινος μου, αν δεν θιγεται αυτος, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Αν οντως θιχτηκες απο κατι που ειπα εγω (ξερω γω εισαι μεταλας και το πηρες προσωπικα η εισαι πιτσιρικας και πιστεψες οτι αληθεια θα σας απαγορευσω με νομο να μιλατε η αλλαξες μαγνητες και επειδη εμενα δεν μου αρεσει σε πηρε ο πονος, η σου αρεσε ο Πολ Μακαρντει και νιωθεις οτι επειδη δεν μου αρεσει και εμενα εχασε 3 ποντους υψος, σου ζητω συγνωμη αλλα κακως εδωσες μεγαλυτερη αξια στα λεγομενα μου απο οση ειχαν).
Θυμιζω και παλι το σκοπο του συγκεκριμενου post. Αιρετικες αποψεις, αλφαβηταρια με εντολες, οι Πυξ Λαξ δεν εκεινο, οι Ρολιγκ Στοουνς το αλλο, οι Γκιμπσον ετσι κλπ... Take it easy, nothing personal, no offence κλπ και ολα θα πανε καλα...[/quote']
Φίλε μου, δεν με έθιξες προσωπικά γιατί πλέον δεν θεωρώ τον εαυτό μου πιτσιρικά, μέταλ ακούω μια φορά το τρίμηνο, δεν παίζω κιθάρα, δεν είμαι μπατζανάκης του McCartney, τίποτα.
Απλά θέλω να σου πω ότι όσο κι αν το θέμα αυτού του thread είναι η ελεύθερη έκφραση των προσωπικών μας απόψεων, εσύ το παράκανες. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το σημείο 8, "όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω κάνει λάθος". Όχι ρε φίλε, αυτό δεν γίνεται να το λες ούτε γι' αστείο (αν και εγώ νομίζω ότι το είπες σοβαρότατα). Στην τελικά, πες όποια παλαβομάρα θέλεις αλλά άσε το post όπου ανασκευάζεις δήθεν για να μας κάνεις τη χάρη. Ούτε και με αυτό γέλασα γιατί σου είπα και πριν ότι δεν είναι η αδυναμία μου το ειρωνικό στυλάκι.
Τέσπα, ελπίζω να κατάλαβες ότι τα παραπάνω στα λέω για να δεις ότι τελικά δεν είναι ούτε απόψεις, ούτε καν αστεία τα όσα έγραψες (όπως σωστά είπε πιο πριν ο Harilatron). Εντούτοις, αν εσένα σου αρέσουν και σε εκφράζουν, δικαίωμά σου είναι και δεν μπορώ να σου πω και τίποτα. Εννοείται ότι δεν έχω παρεξηγηθεί, ούτε και πρόκειται να τσακωθούμε γι' αυτό το πράγμα βέβαια... :wink:
Ε κοιταξε. ΕΙναι δοκιμασμενη συνταγη ανα τους αιωνες. Παντα το οινοπνευμα βοηθαγε. Βεβαια στους σημερινους καιρους του πολιτικα ορθου ισως να πρεπει να τζαμαρει αποκλειστικα με απαχο γιοπλε 0 λιπαρα. Ασε που ο,τι λαθος κανεις μετα απο ξυδια τα χρεωνεις στο αλκοολ. Ενω με τα κοκο-τσινο ποιον να κατηγορησεις;Ενω ας πούμε αμα έχει πιεί ενα μπουκαλι bourbon και μια εξαδα guinness "να ούμε" πάει και τζαμάρει like a pro....:lol:
Ωραια. Αλλωστε η αισθηση του χιουμορ ειναι προσωπικο ζητημα και περι ορεξεως που λενε κολοκυθοπιτα. Χαιρομαι που δεν εξελιχθηκε σε flame. Οσο για το περιβοητο 8 μου που στην εσπασε, εχω γραψει και λιγο μετα ενα 8.5 που λεει οτι "οποιος συμφωνει μαζι μου κανει λαθος". Οποτε οποιο και απο τα δυο και να κοιταγες χαμενος θα ημουνΟντως αν δεν θιγεις προσωπικα εμενα η καποιον κοντινο μου ανθρωπο δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην (μου) λες οτι θελεις. Οσο για τον Ριβαλντο' date=' δεν ειναι κοντινος μου, αν δεν θιγεται αυτος, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Αν οντως θιχτηκες απο κατι που ειπα εγω (ξερω γω εισαι μεταλας και το πηρες προσωπικα η εισαι πιτσιρικας και πιστεψες οτι αληθεια θα σας απαγορευσω με νομο να μιλατε η αλλαξες μαγνητες και επειδη εμενα δεν μου αρεσει σε πηρε ο πονος, η σου αρεσε ο Πολ Μακαρντει και νιωθεις οτι επειδη δεν μου αρεσει και εμενα εχασε 3 ποντους υψος, σου ζητω συγνωμη αλλα κακως εδωσες μεγαλυτερη αξια στα λεγομενα μου απο οση ειχαν).
Θυμιζω και παλι το σκοπο του συγκεκριμενου post. Αιρετικες αποψεις, αλφαβηταρια με εντολες, οι Πυξ Λαξ δεν εκεινο, οι Ρολιγκ Στοουνς το αλλο, οι Γκιμπσον ετσι κλπ... Take it easy, nothing personal, no offence κλπ και ολα θα πανε καλα...[/quote']
Φίλε μου, δεν με έθιξες προσωπικά γιατί πλέον δεν θεωρώ τον εαυτό μου πιτσιρικά, μέταλ ακούω μια φορά το τρίμηνο, δεν παίζω κιθάρα, δεν είμαι μπατζανάκης του McCartney, τίποτα.
Απλά θέλω να σου πω ότι όσο κι αν το θέμα αυτού του thread είναι η ελεύθερη έκφραση των προσωπικών μας απόψεων, εσύ το παράκανες. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το σημείο 8, "όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω κάνει λάθος". Όχι ρε φίλε, αυτό δεν γίνεται να το λες ούτε γι' αστείο (αν και εγώ νομίζω ότι το είπες σοβαρότατα). Στην τελικά, πες όποια παλαβομάρα θέλεις αλλά άσε το post όπου ανασκευάζεις δήθεν για να μας κάνεις τη χάρη. Ούτε και με αυτό γέλασα γιατί σου είπα και πριν ότι δεν είναι η αδυναμία μου το ειρωνικό στυλάκι.
Τέσπα, ελπίζω να κατάλαβες ότι τα παραπάνω στα λέω για να δεις ότι τελικά δεν είναι ούτε απόψεις, ούτε καν αστεία τα όσα έγραψες (όπως σωστά είπε πιο πριν ο Harilatron). Εντούτοις, αν εσένα σου αρέσουν και σε εκφράζουν, δικαίωμά σου είναι και δεν μπορώ να σου πω και τίποτα. Εννοείται ότι δεν έχω παρεξηγηθεί, ούτε και πρόκειται να τσακωθούμε γι' αυτό το πράγμα βέβαια... :wink:![]()