Θες να γίνουμε φίλοι? ;D ;D ;D ;Dffmakis είπε:Δεν επαιζε καλα με τον boogie και την χαρισα σε ενα φιλο
θα παω να την παρω πισω ;D
Και εγω τσαμπα την πηρα ;D ;DRogerWaters15 είπε:Θες να γίνουμε φίλοι? ;D ;D ;D ;D
Superfunk είπε:δεν νομιζω παντα με SUPER LEAD 100 (με attenuators Marshall & τα τελευταια χρονια THD) επαιζε,τον εχω δει πολλες φορες live (εχει και εναν 50αρι RI) καθοτι ειναι απο τους αγαπημενους μου....
Tα πολλά κουμπιά υπάρχουν στους ενισχυτές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που δεν βγάζουμε καλό ήχο... ;D ;D ;Dbloody_sunday είπε:Eγώ δεν θα πω ότι οι Twin Reverbs δεν αγαπούν τα φαζ, αλλά κάτι ενδιάμεσο: ότι τα αγαπούν πολύ σπανιότερα από semi-overdriven Plexis. Oι πιο all-around ενισχυτές που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτοί με μεγάλο headroom αλλά από μια "ζεστή" ακουστική γωνία, δλδ όχι Fender αλλά μεγάλοι Marshall ή παλιοί graphic 120ρηδες Orange.
Eννοείται όμως ότι αυτοί δεν έχουν 500 μαγκιές με οχταπλά channel switchings, midi, ενσωματωμένα attenuators, διπλά wattages κλπ κλπ. Αν θες να σου προτείνω κάποιον all around από αυτήν την κατηγορία, πες μου...
οι μαρσαλ για μενα αντιμετωπιζουν μεγαλο προβλημα στο "all around", καθως δεν θα ελεγες οτι ειναι το φορτε τους παιξιματα jazz, psychedelic/60's rock, surf rock κλπ. δηλαδη αφηνεις εκτος "παικτικου" σου .. πεδιου αρκετα πραγματα..RogerWaters15 είπε:Πάντως ,για να πώ και κάτι on-topic, εγώ είχα την αίσθηση ότι οι Marshall ήταν πολύ πιο all around από τους fender λόγω μεγαλύτερης άνεσης στα βρώμικα.Δεν ισχύει αυτό?
μα δεν τιθεται καν θεμα για αυτο,αλλωστε οπου και να πας να παιξεις αν ζητησεις "εναν ενισχυτη" για backline η περιπτωση να σου φερουν twin ειναι πανω απο 80% ;D ;DΚαι για μενα, ο twin reverb ειναι ο πιο all around.
οι Μarshall κακα τα ψεμματα ΔΕΝ ειναι all around ενισχυτες....οι μαρσαλ για μενα αντιμετωπιζουν μεγαλο προβλημα στο "all around"
μηπως μπερδεψες τους Orange του δευτερου κιθαριστα και του μπασιστα του με τους δικους του?εντυπωση μου κανει γιτι ψαχνω να βρω εστω και ενα reference η μια foto & δεν βρισκω...anyway....Κι εγώ τον έχω δεί μια στα ξεκινήματα με τους Blur το 1994 με 4104 και μιά πριν 3-4 χρόνια με τη δική του μπάντα με Orange τεράστιους...
Σιγά το θηρίο.......orbital είπε:ο μονος λογος που δεν τον πηρα ειναι... οτι ειναι θηριο για τα δικα μου δεδομενα (μεταφορας και εντασης).![]()
δυστυχως ειναι θηριο για τις δικες μου αναγκες, γι'αυτο και το εγραψα για να το ξεκαθαρισω..studio54GR είπε:Σιγά το θηρίο.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[flash=200,200]http://uk.youtube.com/watch?v=Y2_12Ler9B8publius είπε:Όλοι έχετε δίκιο για όλους αυτούς τους καταπληκτικούς λαμπάτους ενισχυτές που προαναφέρατε. Δεν θα χαραμίσω το χρόνο να σας πω για το δικό μου λαμπάτο που τον βρίσκω τουλάχιστον εξαιρετικό. Ψάχνοντας για τον καλύτερο ενισχυτή πριν χρόνια έπεσα σε μια μάρκα που κανείς δεν έχει αναφέρει δεν είναι γνωστή άλλωστε και πλέον δεν βγαίνουν αυθεντικά μοντέλα.
Οι ενισχυτές αυτοί που βγήκαν ήταν ρυθμισμένοι ο κάθε ένας ξεχωριστά βασισμένα στο αυτί του κατασκευαστή και αφού πριν λίγα χρόνια μας εγκατέλειψε τα εγκόσμια πλέον δεν βγαίνουν τέτοιοι ενισχυτές παρά μόνο κλώνοι του, που δεν έχουν καμία σχέση με τους αυθεντικούς. Όσο και αν προσπάθησαν να αντιγράψουν τον ενισχυτή, ακόμα όταν χρησιμοποίησαν τα ίδια ακριβώς υλικά, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον συγκεκριμένο ήχο.
Απλά δείτε εδώ και κοιτάξτε την τιμή. Κρατηθείτε...και καλή θέαση
http://www.trainwreck.com/
Eχω εναν ακριβως ιδιο. ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΑΝα σαν αυτόν είναι, αλλά εμένα έχει τα original ηχεία...είναι 220v, φοράει EL34 και βέβαια είναι mint condition!!!
Suede είπε:[flash=200,200]http://uk.youtube.com/watch?v=Y2_12Ler9B8
Τωρα απ αυτο τι βιντεο τι απ'ολα αξιζει περισσοτερη προσοχη το αφηνω σε εσας να το κρινετε... ;D ;D ;D