- Πόντοι
- 16
Να σου πω την αληθεια ητανε ρισκο επειδη δεν ειχα ακουσει ποτε απο κοντα!otto## είπε:Δηλαδή ουσιαστικά σου φτιάχνει ένα καλό simulator αν κατάλαβα καλά; Οκ, μπορεί να είναι πολύ ποιοτικό το αποτέλεσμα αλλά γιατί να πληρώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις κάτι αυθεντικό σε λιγότερα watts; Εξήγησε μου αν κάτι κατάλαβα λάθος.
Τα 20 χρονια που παιζω ειχα στην κατοχη μου πολλους ενισχυτες(boogie,marshall,engl,τελικους marshall -boogie ,soldano,telegun κτλ)
ηθελα κατι το οποιο να ευχρηστο.Τι θελω να πω!
Οι ακριβοι ενισχυτες κανουν καλα μονο ενα πραγμα, η θα εχει πολυ καλο gain η καλο clean
και τα δυο δυσκολο.Μιλαω παντα για τα δικα μου γουστα που ασχολουμε με το metal.
Oποτε χρειαζομουνα ενα τελικο mono (δυο καναλια δεν χρειαζεται) στα 50 watt για να μπορω να το σκαω,καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δοκιμασα 6l6,el 34,el 84 οποιος δεν εχει παιξει με kt 88 δεν ξερει τι χανει..Το preamp εχει τρια καναλια clean ,crunch και lead
το καθενα με δικο του eq volume gain.Επισης εχω βαλει μεσα στο preamp ενσωματομενο ts808 και υπαρχει kai effect loop.Και ολα αυτα στα ποδια σου.Βολευει απιστευτα.Οσο για τον ηχο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μεγαλες εταιριες.ΑΑΑ! εχει και noise reduction και υποστηριξη για servise, μετατροπες και αλλα απο τον ιδιο.Ο τυπος ειναι μια εταιρια μονος του.Και ειναι και μουσικος οχι πορτορικανος που δουλευει κομπαρσος στην boogie.