Ελληνικά ροκ τραγούδια για drums?!?!!

Να κανονίσουμε τίποτα; Ερασιτεχνικά πάντα, αν και δύσκολα βρίσκεις συμπαίκτες την σήμερον ημέραν.

Kοίτα να δεις που θα την πληρώσω εγώ στο τέλος!!
Ρε παιδιά' date='δείξτε λίγο έλεος πριν με κρεμάσετε....

...........Τώρα για τα "χαριτωμένα" σχόλιά σας...τι να πω..Ελπίζω να μην τα λέτε και παραέξω κάτι τέτοια γιατί θα σας έρχονται καφάσια οι ντομάτες!!......

.........ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ(στο ποιο??).......[/quote']

Χαρα, σου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως να κάνουμε και χαβαλέ εδω μέσα; Χαλάρωσε λίγο και κάνε και'συ το ίδιο, δε βλάπτει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι στόχο να σε προσβάλλουν και να σε κάνουν να νιώθεις μειονεκτικά. Αυτά τα ολίγα..

Πίσω στο θέμα μας τώρα.. Αταξίες και τρόποι τιμωρίας δηλαδη.. :D :D :D :P :twisted: :roll: :idea: :x :lol: :oops: :twisted: :!: :arrow: :wink:

και μετά το offtopic της χαράς (μόνο χαρά δεν είναι) επανερχόμεθα στη τάξη

προτείνω ρακέτα του τέννις είναι πολύ πιο αποτελεσματική λύση

Ή αλλιώς (για οπτικούς τύπους):

800px-Ass.jpg

baklava.jpg

Όχι οτι έχει σημασία πια,αλλα θυμήθηκα που μου κλειδώσαν ένα θεματάκι που είχα ανοίξει...

Αααυτό:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1443

Ειδικά μετά απο αυτό το hyperthread και όσα άλλα παπαροthread έχουν ανοίξει κατα καιρούς αναρωτιέμαι με πιο σκεπτικό κλειδώθηκε.Ενας γρίφος ήταν :lol:

Ρε παιδιά επειδή κάποτε πήγαινα τέννις η ρακέτα δεν έχει μικρότερες τρύπες??Ο μπακλαβάς δεν μας κάνει!

:) :)

Clouseau..τι να πω?

Θα ήταν πολύ δύσκολος ο γρίφος φαίνεται.. :wink:

Υ.Γ. ο καθένας με τον πόνο του!

Ρε χαρά αντε κατούρα που έχεις ξεχάσει το iq σου στο 1996 θα μας πεις και ο καθένας με τον πόνο του.

Xαλάρωσε!!

Ρε συ μην τσατίζεσαι,μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά δεν το έκανα για να προσβληθείς!Απλά η κουβέντα είναι τόσο μα τόσο "φλου" που είναι ολίγον άσχετα τα θέματα! :wink:

Εγώ λέω να βάλουμε ένα κουιζ με τον αριθμό χτυπημάτων από ρακέτα τέννις που απαιτείται για το σχηματισμό ενός τέλειου μπακλαβαδωτού σχήματος στην επιφάνεια ενός κωλομερίου.

Η διαφορετικά Vrass, Vrass, Vrass....you will suffer. :lol:

Μου θυμίζει μια γαλλική υπερπαραγωγή που είχα δει στο Παρίσι (με τον kwstas79) στα χρόνια της εξορίας: "colomeur a la grille"

Αααααααχχχχχ τι μου θύμισες τώρα......

Those were the times Χαρίλαε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back