Ελληνικά ροκ τραγούδια για drums?!?!!

ρε πάρτε το χαμπάρι τα θέματα μετά την υποβολή τους αποκτούν δική τους πορεία δεν μπορούμε να τα κλειδώνουμε γιατί έτσι μας κάπνισε απλά αν δεν θέλουμε να ασχολούμαστε πλέον μαζί τους δεν τα παρακολουθούμε

έτσι για την πλακα πόσο με κάνεις..??

Θα σε βοηθήσω λίγο..είμαι κάτω από τα 35..

Ακούω!

Κοίτα από τη μια χαίρομαι καθώς όλες οι γυναίκες πασχίζουν να κρύψουν χρόνια και εγώ το καταφέρνω χωρίς να κουνήσω καν το δαχτυλάκι μου..

Από την άλλη όμως φαίνεται πόσο ανώρημη με θεωρείς..

Κοίτα για να μην το πεδεύουμε το θέμα σε ένα μήνα πατάω τα 21 αλλά όπως φαίνεται.. πάω να πιω το γάλα μου!

NΑΙ καλά ..αμα αυτό το ποτηράκι βρεθεί πάνω στο κεφάλι σου θα φταίει.. επειδή είμαι μικρή και κάνω αταξίες..Μην παραποονιέσαι όμως μετά! :wink:

είμαι μικρή και κάνω αταξίες...
Χαρά κάνεις πολλές αταξίες;

Ξέρεις φαντάζομαι πως οι αταξίες τιμωρούνται' date=' ε;

Φαντάζομαι ξέρεις και τον τρόπο...

[/quote']

Ωωωωωωωω... Ολο και πιο kinky γίνεται η κατάσταση... Μ'αρέσει.. μάλλον τελικά δεν έχει έρθει η ώρα του κλειδώματος :D :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Έχετε δίκιο τελικά. Αφού περνάτε μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί το thread. Αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε, το λουκέτο θα είχε πέσει προ πολλού με τόσες... εχμ... χαριτωμενιές που έχουν ειπωθεί!

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να πω, εύχομαι καλή συνέχεια στο thread (?) και καλά κρασά. 8)

Α, και κάτι τελευταίο αγαπητή Χαρά... Να μου στείλεις τη διεύθυνσή σου σε παρακαλώ, θέλω να σου στείλω ένα κουτί λουκούμια μπας και σταματήσεις την κλάψα που αμφισβητήσαμε την αξία του υπέροχου thread σου... :roll:

Kοίτα να δεις που θα την πληρώσω εγώ στο τέλος!!

Ρε παιδιά,δείξτε λίγο έλεος πριν με κρεμάσετε.. εγώ κάτι τραγουδάκια για drums έψαχνα(αν το θυμάστε..!)

Τώρα για τα "χαριτωμένα" σχόλιά σας...τι να πω..Ελπίζω να μην τα λέτε και παραέξω κάτι τέτοια γιατί θα σας έρχονται καφάσια οι ντομάτες!!

Είμαι τελείως χαζή έπρεπε να σας πω πως είμαι μια γριούλα 80 χρονών μπας και σας κοβόταν η όρεξη για πολλά πολλά!!

¶ντε να σοβαρευτούμε!!!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ(στο ποιο??)

Τεσπα,φαντάζομαι αν ο δικός μου χαρακτήρας μοιάζει για 17χρονη, εσείς δηλαδή πόσο θα έπρεπε να ήσασταν??

-100?

Φαντάζομαι ξέρεις και τον τρόπο...
Kwstas79 ξέρεις πιγκ-πογκ? Έλα ρε φίλε... μπράβο, δεν το ήξερα.

Παίζεις σε ομάδα ή ερασιτεχνικά?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back