joyo πεταλια

odis13 είπε:
Funkysoul ριξε παραπανω πληροφοριες για το μαγαζι, δεν πετανε ετσι τετοιες βομβες...
ε τα ειπα ολα απλα τα πραματα.ενταξει κανουν να ερθουν σχεδον 1 μηνα αλλα και απο αλλους κινεζους που εχω παρει οπως αυτος

http://www.eyguitarmusic.com/

παλι τοσο εκανε.και βαλε και καμια2 μερες παραπανω που ειμαι θεσ/νικη.αλλα σε καποια πραματα αυτη η τιμη τα προσπερνα αυτα  :)

longshadow είπε:
Πρόσφατα, την ώρα που ετοιμαζόμασταν για πρόβα, έβαλα δίπλα-δίπλα ένα joyo ultimate drive με το ocd v4, το οποίο είναι το βασικό lead πετάλι μου τον τελευταίο καιρό.

Υποτίθεται ότι το joyo είναι κλώνος του ocd, αλλά αυτά που άκουσα απο τα δύο πετάλια δεν έμοιαζαν σε τίποτε.

Anyway, το πετάλι είχε αποκτηθεί απο τον Παύλο, τον έτερο κιθαρίστα των loose rag, ο οποίος το έπαιξε για καμμιά μέρα και μετά το έβαλε στις αγγελίες απ'όπου έχει ήδη συναντήσει τον νέο του ιδιοκτήτη.

'Αλλη εμπειρία με joyo πετάλια δεν έχω, μου έκανε εντύπωση όμως πόσο διαφορετικά ακουγόταν αυτός ο υποτιθέμενος κλώνος και βλέποντας το thread είπα να το αναφέρω.
Mήπως να το ξανακοίταγες λίγο ???  :P

ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΚΟΗΣ

longshadow είπε:
Πρόσφατα, την ώρα που ετοιμαζόμασταν για πρόβα, έβαλα δίπλα-δίπλα ένα joyo ultimate drive με το ocd v4, το οποίο είναι το βασικό lead πετάλι μου τον τελευταίο καιρό.

Υποτίθεται ότι το joyo είναι κλώνος του ocd, αλλά αυτά που άκουσα απο τα δύο πετάλια δεν έμοιαζαν σε τίποτε.
Ήταν διαφορετικά με την "κακή" έννοια, δηλ. "χάλι tone και γκάζι απ το joyo"? Ή διαφορετικά με την καλή έννοια: "ωραίo tone και το Joyo αλλά με διαφορετική χροιά απ του ocd" ?

Sottos είπε:
Ήταν διαφορετικά με την "κακή" έννοια, δηλ. "χάλι tone και γκάζι απ το joyo"? Ή διαφορετικά με την καλή έννοια: "ωραίo tone και το Joyo αλλά με διαφορετική χροιά απ του ocd" ?
Το καλή και κακή έννοια όταν έχει να κάνει με ήχο είναι λίγο σχετικό...

Θα έλεγα ότι ήταν πολύ μουντό, είχε τονισμένα μπάσα που δεν μπορούσες να τα "ξεφορτωθείς" εύκολα, ήταν αρκετά compressed και ήταν αρκετά πιο γκαζωμένο.

Το original έχει άκρες (και στα πρίμα) και μπορεί να κάνει πάρα πολύ καλά το "always on-low gain" thing αν κρατήσεις το gain knob πολύ χαμηλά.

Όπως είπα και πριν το καλό και κακό είναι σχετικό...

Για μένα ήταν κακό, για έναν stonerά πχ μπορεί να του έκανε καλύτερα απο το original.

Πάντως ήταν αρκετά διαφορετικό, όχι λίγο.

(Δηλαδή μέχρι και ο Σατανάς θα το καταλάβαινε.)

Συμφωνώ απόλυτα με τον Longshadow... προσθέτοντας κάτι που βασικά ήδη είπε, πως το OCD είναι πιο ευαίσθητο στις δυναμικές του παιξίματος και πως έχει μεγαλύτερο εύρος στους low gain ήχους (αν δε το "μπουκώνεις" με hot μαγνήτες). Και μια στοιχειώδης διαφορά είναι η κατασκευαστική: το Fulltone όπως όλα τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι φτιαγμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια για να αντέχει, ενώ το Joyo καλύπτει ένα απλό μίνιμουμ στην κατηγορία αυτή.

bloody_sunday είπε:
το Fulltone όπως όλα τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι φτιαγμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια για να αντέχει, ενώ το Joyo καλύπτει ένα απλό μίνιμουμ στην κατηγορία αυτή.
Δε νομίζω πως είναι καθαρά θέμα επίτευξης αντοχής η προσοχή στη λεπτομέρεια. Εχω δει μηχανήματα που κοστίζουν τρελά χρήματα με βλάβες λόγω σχεδίασης/κατασκευής (όχι χρήσης!) .

Αναλώσιμα και αστοχίες υλικών υπάρχουν σε πολλά μηχανήματα και σε boutique κατασκευές και σε πάμθηνες φυσικά. Απλώς, στα προσεγμένα μηχανήματα, η κατάλληλη ανοχή των υλικών οδηγεί και σε άυξηση της οφέλιμης περιόδου χρήσης κατ΄επέκταση. Έμφαση δίνω στη λέξη "προσεγμένα", δεν είπα "ακριβά" και τέτοια κλισέ καθώς εξήγησα τι έχουν δει τα ματάκια πολλών ηλεκτρονικών...

Εκεί που δίνουν έμφαση οι προσεγμένες υλοποιήσεις είναι στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι που διαφοροποιεί το ocd και κάθε καλό πετάλι απ τα κατά πολύ οικονομικότερα copies.

Αν για παράδειγμα, αλλαχθούν μερικές αντιστάσεις και πυκνωτές(υπόθεση μερικών ευρώ) σε κατάλληλα σημεία του κυκλωματος joyo, θα πλησιάζει πολύ άνετα τον ήχο του ocd.

Επίσης, και στα original pedals, ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει mods κατά βούληση(βλέπε τη μεγάλη Σχολή του Keely).

Sottos είπε:
Αν για παράδειγμα, αλλαχθούν μερικές αντιστάσεις και πυκνωτές(υπόθεση μερικών ευρώ) σε κατάλληλα σημεία του κυκλωματος joyo, θα πλησιάζει πολύ άνετα τον ήχο του ocd.

Επίσης, και στα original pedals, ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει mods κατά βούληση(βλέπε τη μεγάλη Σχολή του Keely).
Δεν ειναι λογικη ομως αυτη φιλε Νασο......

Ναι,να παρεις ενα φτηνο και συναμα καλο (για τα λεφτα του παντα) πεταλι.Ποιος ο λογος ομως να πρεπει να εισαι ηλεκτρονικος/κιθαριστας για να κανεις ολες αυτες τις μοντες για να καταφερεις ενα πεταλι να σου "αρεσει" ο ηχος ? Δλδ αυτα τα πεταλια τα καρπωνονται μονο οσοι μπορουν να αλλαξουν τις εν λογω αντιστασεις και πυκνωτες ?

Φυσικα και καταλαβαινεις που το παω και τι θελω να πω  :D :D

@Sottos: δεν βλέπω κάποιο σημείο που να διαφωνούμε... Aυτό που έγραψα ήταν πως όλα τα Fulltone που έχω δει από το 2005 και μετά (όλα τα μοντέλα που έχω συναντήσει, δοκιμάσει και αποκτήσει, δηλαδή το 90% από ότι έχει βγάλει η Fulltone από τότε) είναι αρκετά μελετημένα, με μια προσοχή στην λεπτομέρεια που τους δίνει μεγάλη αντοχή στην κακομεταχείριση. Θα τα χαρακτήριζα το αντίστοιχο της Boss στον μπουτικόκοσμο (στον οποίο η Fulltone κάποτε ανήκε, και στην μεταμοντέρνα 90s εποχή του όρισε).

Από κει και πέρα και όσον αφορά τον ήχο, μικρό ποσοστό των αγοραστών θα βάλει χέρι σε αυτό που αγόρασε. Σχεδόν πάντα (ή απλά πάντα) αγοράζεις κάτι για αυτό που σου προσφέρει right out of the box, και "σκαλίσματα" θα κάνουν μόνο αυτοί που γνωρίζουν τι κάνουν και πώς, και επιπλέον έχουν τη διάθεση και χρόνο να το κάνουν καθώς τους τρώει το κολλητήρι τους να πειραματιστούν...

messalion είπε:
Ποιος ο λογος ομως να πρεπει να εισαι ηλεκτρονικος/κιθαριστας για να κανεις ολες αυτες τις μοντες για να καταφερεις ενα πεταλι να σου "αρεσει" ο ηχος ?
Ok, μερικές mods σαν του alderbody είναι ό,τι πρέπει για diy. Για τις πιο "δύσκολες" επεμβάσεις, ψάχνεις τα forums/blogs, βλέπεις τι μπορείς να βελτιώσεις, δίνεις ως κιθαρίστας και 10ευρώ σε κάποιον με κολλητήρι (φίλο, μάστορα κλπ) κι έτοιμο το πετάλι. Ούτε πυροβολεί, ούτε "μπουκώνει" κλπ.

'Η του ύψους ή του βάθους θα είμαστε?...  ;D 

"25Ε+10Ε=35Ε πάρα πολλά για JOYO, δεν τα δίνω που να με πατάνε κάτω μάγκα μου(aka dude)! Αλλά 200Ε ταμάμ, δε δίνω νοίκι και τα χαλώ ζεστά ζεστά σε πετάλια μάρκες να 'ούμε"  (σαν το ht dual που πήρε φίλος κι ακόμη τρέμει με τις βλάβες του).  ;D ;D ;D

Εντάξει, αυτός ο υποθετικός λόγος σε quote είναι πλακίτσα φυσικά

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sottos είπε:
Ok, μερικές mods σαν του alderbody είναι ό,τι πρέπει για diy. Για τις πιο "δύσκολες" επεμβάσεις, ψάχνεις τα forums/blogs, βλέπεις τι μπορείς να βελτιώσεις, δίνεις ως κιθαρίστας και 10ευρώ σε κάποιον με κολλητήρι(φίλο, μάστορα κλπ) κι έτοιμο το πετάλι.
Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Μεσάλιος και συμφωνώ.

Είμαι χρήστης των pedals, δεν με νοιάζει πως, το θέλω έτοιμο και η ειδοποιός διαφορά των Joyo moyo Byiang και συναφών είναι η φθηνή τιμή τους. Αμα είναι να πάρω και πτυχίο Ηλεκτρονικής για να παίξουν, άσε, θα πάω στη μπουτίκ.

Από την άλλη συμφωνώ και με τον Sottο (αν και υπερβάλλει στην τελευταία πρότασή σου) καθότι ο Κινέζος μου δίνει έτοιμο προϊόν σε μίνιμουμ τιμή.

Προκειμένου να ψάχνω για σασσί, τρυπήματα, βαψίματα, pots και συναφείς κολλήσεις, παίρνω έτοιμη σαν βάση την Κινεζιά και με μελετημένες (ή ατημέλητες, σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ) παρεμβάσεις, το φέρνω σύμφωνα με τις ψυχώσεις μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπον επανερχομαι στα περι...ΜΠιστολιων καθοτι εκανα ενα...εξονυχιστικο τεστ χθες...

εβαλα 5 πεταλια στη σειρα (τα 3 Joyo ,ενα τρεμολο Menatone,ενα Mind Bender) τα συνεδεσα με τον Tweed Deluxe μου ο οποιος επαιζε ΔΥΝΑΤΑ (οποιος βαλει εναν TD στο 3 ξερει ΠΟΣΟ δυνατα ειναι) ...τα αναψα ΟΛΑ μαζι... ;D....και αρχισα να ..παταω με ΜΑΝΙΑ τα switches στα Joyo....MΠιστολιες δεν ακουσα ;D...το ΠΡΩΤΟ στη σειρα Joyo εκανε τον κλασσικο ΚΛΑΚ-ΚΛΟΥΚ... ;D..ηχο που κανουν τα περισσοτερα ΤΒP πεταλια αλλα σε ΕΝΤΑΣΗ δεν ηταν τιποτα το τρομερο και....guess what τον ΙΔΙΟ ηχο κανει και το Menatone που κανει 180 dollars....

Τωρα για το αν ο ΗΧΟΣ τους ειναι ιδιος με αυτα τα πεταλια που κοπιαρουν να σας πω και την γνωμη μου...ΕΛΑΧΙΣΤΑ με ενδιαφερει...ΚΑΛΟΣ ηχος παντως ΕΙΝΑΙ (ειδικα το distortion ειναι και μαμω btw)    

Παντως η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ εξοδος τους μου τη σπαει λιγακι μια και πρεπει να ισοροπησω το volume τους μεταξυ 8.30 & 9 o'clock για να μην εχω 10 db boost (λιγο πανω απο τις 9 o clock γινεται χαμος) ..... (στο vintage od ευτυχως εχω unity gain στη μεση)...εχει κανεις ιδεα γιατι γινεται αυτο?Μαπα pots μαλλον ε?

Superfunk είπε:
Παντως η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ εξοδος τους μου τη σπαει λιγακι μια και πρεπει να ισοροπησω το volume τους μεταξυ 8.30 & 9 o'clock για να μην εχω 10 db boost (λιγο πανω απο τις 9 o clock γινεται χαμος) ..... (στο vintage od ευτυχως εχω unity gain στη μεση)...εχει κανεις ιδεα γιατι γινεται αυτο?Μαπα pots μαλλον ε?
Μάλλον κάτι με τις τιμές αντιστάσεων των level ή κάποιο attenuation κυκλωματάκι(rc) ή bufferάκι διαφορετικό θα είναι ο λόγος αυξημένης έντασης.

Ίσως με μια αντίσταση παράλληλα στο level pot ή μια αντίσταση εν σειρά πριν απ΄το level να πετύχεις το unity gain.

Ψάχνοντας λίγο στο youtube προσπάθησα να βρώ ένα βίντεο το οποίο να είναι αρκετά κοντά σε αυτό που άκουγα εγώ την ώρα που έπαιζα ζωντανά με το ultimate drive και τελικά κατέληξα στο παρακάτω...

Σε όποιον αρέσει λοιπόν αυτό που ακούει, τότε το πετάλι "του κάνει".

Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει αλλά δεν παίζουμε όλοι τα ίδια πράγματα.

Ίσως με μια αντίσταση παράλληλα στο level pot ή μια αντίσταση εν σειρά πριν απ΄το level να πετύχεις το unity gain.
Μπα..εχω ηδη εφαρμοσει κλασσικοτερη λυση και εχω μια χαρα unity gain...λιγη μονωτικη ταινια που εμποδιζει το knob να γυρισει και ΕΤΟΙΜΟΣ... ;D

Superfunk είπε:
Μπα..εχω ηδη εφαρμοσει κλασσικοτερη λυση και εχω μια χαρα unity gain...λιγη μονωτικη ταινια που εμποδιζει το knob να γυρισει και ΕΤΟΙΜΟΣ... ;D
Πολύ σωστός!  ;D

Είναι τ' αντίθετο από τους marshall με ενδείξεις που γράφουν 11 στο max αντί για 10!...

@ longshadow:

Ωραίος! Να που λέμε τα ίδια! Οι mods που λέγαμε είναι η πεμπτουσία των διαφορών μεταξύ του καρα-Κινέζικου freeklish blues που έχει μέσα το pcb της Joyo με το (γκουχ) "αυθεντικό" Joyo δίπλα του. Όλη η διαφορά τους είναι 2-3 πυκνωτάκια κι αντιστάσεις. That's it, 1 Ευρώ υλικά!

Διαβάζοντας κι ένα καλό αρθρο στο guitar&bass mag UK, η "μεγάλη" διαφορά μπορεί να γίνει σε ενα οικονομικό πετάλι, απλά αλλάζοντας 2-3 αντιστάσεις με carbon. Άντε και κανένα πιο ποιοτικό input/output πυκνωτή και τέλος.

(Και μετά το δίνεις 200Ε αν θες, όπως έκανε η freeklish!  ;D ;D ;D)

Έχω στην κατοχή μου το Ultimate Drive της Joyo. Το αγόρασα πρόσφατα από συμφορουμίτη. Έχω να πω πως είναι ένα αξιοπρεπέστατο overdrive που αν είχε άλλη ταμπέλα θα πωλούνταν αρκετά € παραπάνω. Όπως είπε και ο SuperFunk, πολύ ευέλικτο. Με το gain χαμηλά δουλεύει σαν od-ts, στη μέση και κατι παραπάνω ως drive (στα αυτιά μου εδώ έχει lead χαρακτήρα) και αν δώσεις αρκετό gain ακούγεται σαν "ευγενικό" fuzz. Το high-low switch κάνει δουλειά και το Tone έχει πάρα πολύ καλό εύρος. Γενικά πάντως έχει ένα fuzz χαρακτήρα σε ηψηλά επίπεδα gain.

Όσο αφορά το πως συγκρίνεται με το OCD, έχει κάμποσο παραπάνω gain και είναι λίγο πιο σκοτείνο (1-1,5 μονάδα πίσω στο Τοne σε σχέση με το OCD). Ίσως να είναι και θέμα γενικότερου "presence" του πεταλιού.

Τα αρνητικά για μένα είναι το output που είναι κτηνώδες και ότι η μπαταρία σφηνώνει ανάμεσα στην πλακέτα και τα τοιχώματα. Θέλει λίγο προσπάθεια για να βγεί. Ισως σε αυτή την τιμή να υπάρχει ένα θέμα QC αλλά απλά υποθέτω. Το δικό μου είναι τζιτζί.

Γενικά ανήκει στα πετάλια που ταιριάζουν εύκολα σε ενισχυτές και μου άρεσε πολύ το πόσο δένει με τον ήχο του Vox.

To αγόρασα γιατί μου άρεσε ο ήχος του και όχι λόγω τιμής (όχι πως με χάλασε). Έχω αγοράσει OD/Dist που ήταν πολύ πιο ακριβά και δεν πιστεύω πως έχει κάτι να ζηλέψει.

Άν υπάρχει ενδιαφέρον θα κοιτάξω να κάνω ένα demo αυτές τις μέρες μόλις βρώ λίγο χρόνο.

To κτηνώδες output σημαίνει πως έχεις πρόβλημα στη στάθμη της εντασης οταν ανοιγεις/κλείνεις το πετάλι? Ρυθμίζεται απλά έχοντας χαμηλά το volume του πεταλιου?

Αν βρεις χρόνο και μπορείς ανέβασε review. Μας ενδιαφέρει.

Ρυθμίζεται απλά έχοντας χαμηλά το volume του πεταλιου?
Ναι,αλλα το κακο ειναι οτι πανω απο το 1 αντε 2 γινεται της μουρλης.Αν δε προσεξεις τιναζει ενισχυτες και μεγαφωνα....

Χαιρετώ.

Έχω κάμποσο καιρό το American Sound της Joyo. To κύκλωμά του (Schematic όχι πλακέτα) είναι κοντά στο βασικό των Character Series της Tech21. Επίσης έχει ουσιαστικά την ίδια πλακέτα με μερικά άλλα Joyo (τα περισσότερα που έχουν "εξι" ποτενσιόμετρα!). Με αλλαγές στις τιμές κάποιων εξαρτημάτων υποτίθεται πως αλλάζει ο "χαρακτήρας" και γίνονται AC-Tone, California κλπ. Στην ουσία τώρα. Είχα για καιρό ένα Tech-21 Sans Amp Classic που το χρησιμοποιούσα σαν Amp/Cab Sim για να στέλνω την πεταλιέρα μου στο ProTools. Το πούλησα (σε λάθος στιγμή) και όταν χρειάστηκε να το αντικαταστήσω (οι βλακείες πληρώνονται), είπα, δε βαριέσαι, αντί να δίνω τόσα λεφτά, ας πάρω ένα JOYO και το πολύ-πολύ το πετάω!

Λοιπόν. Το American Sound είναι μέσα σε ορισμένα πλαίσια τέλειο σαν αντικαταστάτης του SansAmp, αλλά χρειάζεται προσοχή! Με μπαταρίες και 9V τροφοδοσία, παραμορφώνει πολύ γρήγορα, ακόμα και με το Drive χαμηλά με το Level σε επίπεδο που να δίνει έξοδο. Εγώ το διόρθωσα βάζοντας τροφοδοτικό ...18V (μετράει 17,6V στο πολύμετρο ).

Το ρυθμιστικό του Mid είναι πολύ ευαίσθητο και με ψηλά το Drive & Level βγάζει απαράδεκτη παραμόρφωση από τη μέση και πάνω.

To Voice περνά από Fender (αριστερά, χαμηλά) προς VOX (μετά τη μέση) και ειναι θέμα λεπτών ρυθμίσεων, αυτιού και τί θέλουμε.

Εγώ πάντως με άμεση σύγκριση, έχω φέρει πολύ κοντά (αρκετά καλά για ηχογράφηση) τον ήχο σε Roland Vintage Cube 60 (του 80, πορτοκαλί), Fender Blues Junior με λιγο break-up. Με την πεταλιέρα μου δουλεύει άψογα, δεν έχω πρόβλημα υψηλής εξόδου (το φτιάχνω από το gain του μίκτη) και περνάει πολύ καλά και το Tube Screamer και το MT2 που έχω στην πεταλιέρα.

Το έχω χρησιμοποιήσει σε πρόβα σαν το πετάλι για όλες τις δουλειές με το Bues Junior όπου δοκίμαζα να αλλάζω ρυθμίσεις για να πάω από λίγo Oveδδrive σε πολύ φασαρία (Radiohead Creep, ρεφραίν) και τα πήγε πολύ καλά.

Θα συμφωνήσω με όσα έγραψε ο Superfunk.  O ήχος είναι ΟΚ, τα άλλα είναι ίσως περιττά.

Μιά ακόμα απόδειξη πως πολλοί δυτικοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εμείς μετά ψάχνουμε να δικαιολογήουμε τα αδικαιολόγητα.

Κλείνοντας, υποθέτω έχετε παρακολουθήσει το χαμό που δημιουργήθηκε όταν ξεσκεπάστηκε πως μερικοι επώνυμοι κατασκευαστές "μπουτίκ" πεταλιών ($500+) απλά έβαζαν τις πλακέτες της Joyo σε άλλα κουτιά ενω μερικοί δεν έκανα ούτε αυτό, απλά ξανα έβαφαν τα Joyo διαφορετικά. Ζήτω ο Καπιταλισμός! ;D

Επαναφέρω το θέμα για να εκφράσω τον θαυμασμό και την έκπληξη μου για ενα συγκεκριμένο Joyo που έχω, το AC Tone.

Το έχω έναμιση χρόνο περίπου αλλα δεν ασχολήθηκα παρά ελάχιστα μαζί του στην αρχή, αλλά τις τελευταίες ημέρες που το "κυκλοφορώ" έχω πάθει πλάκα απο το πόσο απίστευτα καλα ακούγεται!!!

Δεν ξέρω (και δεν εχει σημασία για εμενα) πόσο καλά αντιγράφει τον vox ac, αυτό που ξέρω είναι πως ενα τέτοιο πετάλι αν έβγαινε απο άλλη εταιρία (δυτική και καλα) θα έκανε μια περιουσία.

"Ακούει" εως και ενοχλητικά καλά στο παραμικρό κλικ οποιασδήποτε ρύθμισης ποτενσιόμετρου, έχει ενα σωρό ρυθμίσεις (level-voice-drive-low-mid-high), έχει τεράστια γκάμα απο υπέροχα drive (λόγω των ρυθμίσεων του drive και του voice), δραστικότατη παρέμβαση συχνοτική λες και παίζεις με παραμεκτρικό eq, και κατα συνέπεια δεκάδες πραγματικά ήχους!

Απο απλό booster μεχρι τρελό drive, με διάφορες χροιές μέσω του voice και του eq...

Διάβασα και παραπάνω και επιβεβαιώνω πως το level είναι εξωφρενικό και θέλει προσοχή, το πολυ 9 o'clock και μετά κόλαση! έτσι δραστικά λειτουργούν όλα τα ποτενσιόμετρα.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι πως έχει μια μικρή στάθμη θορύβου όταν βάλεις αρκετό drive, αλλα όχι τόσο ενοχλητική που να αποτελεί πρόβλημα.

Δεν μπορώ να ξέρω την ποιότητα κατασκευής, υποθέτω πως δεν θα είναι σπουδαία... όμως, για φραγκοδίφραγκα οι ασιάτες φίλοι μας έφτιαξαν ένα πετάλι που ηχητικά κάνει πλάκα στα ακριβά και μπουτικάδικα drive που έχω παίξει..

Well done Joyo!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back