Ένα κύκλωμα φτιαγμένο με SMT είναι μια SMD (Service Mount Device) και όταν αναφερόμαστε σε ένα τέτοιου τύπου component τότε λέγεται SMD component. Ergo...bloody_sunday είπε:Μια μικρή διόρθωση: μιλάτε προφανώς για τα SMT (http://en.wikipedia.org/wiki/Surface-mount_technology), όχι SMD.
διδασκεις αεί γηρασκομενος (σου τεριαζει καλυτερα) ;D ;Dbloody_sunday είπε:Γηράσκω αεί διδασκόμενος.;D
απ'οτι καταλαβα και αν διαβασες απο την αρχη το θρεντ μου μπορεις να δοκιμασεις πεταλια της behringher που τα βρισκεις πιο ευκολα στο εμποριο και να παρεις μια ιδεαstelios82k είπε:έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο πετάλι joyo σε μπάσσο; ψάχνω για δοκιμές κανα overdrive ή fuzz ή distortion.
Είναι ακριβώς τα ίδια με κάποια harley benton που έχουν δείγματα ήχου στο site του thomann:stelios82k είπε:έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο πετάλι joyo σε μπάσσο; ψάχνω για δοκιμές κανα overdrive ή fuzz ή distortion.
σορρυ - harley benton ηθελα να γραψω και μπερδευτικαmessalion είπε:απ'οτι καταλαβα και αν διαβασες απο την αρχη το θρεντ μου μπορεις να δοκιμασεις πεταλια της behringher που τα βρισκεις πιο ευκολα στο εμποριο και να παρεις μια ιδεα![]()
Ανασύρω στην επιφάνεια αυτό το παλιό θέμα γτ πριν λίγο έπεσε στα χέρια μου αυτό.σορρυ - harley benton ηθελα να γραψω και μπερδευτικα![]()
![]()
Και εγω να ρωτησω κατι μιας και ειμαι ο OP του θεματοςΈκτορας είπε:3) Το Alpha Drive δεν ''βασίστηκε'' στο Ultimate Drive. Τα αμερικανο-παλικάρια (Ελληνικής καταγωγής, για να λέμε όλα, όχι μόνο όταν μας συμφέρει) αγόραζαν Joyo & BBE πετάλια, άλλαζαν 1-2 πυκνωτές ή ξέρω γω τί άλλο, ΕΞΥΝΑΝ το όνομα της παλιάς εταιρείας από το PCB, και επίσης ξαναέβαφαν τα ακριβώς ίδια κουτιά με το δικό τους σχέδιο! Και μετά τα παρουσίαζαν σαν δικά τους. Αυτό δεν έχει να κάνει με κυκλώματα και modes, αυτό είναι ξεκάθαρη εταιρική απάτη. Καμια απολύτως σχέση με την υπόλοιπη συζήτηση.
Αυτά.
Κάνε μια σύντομη αναζήτηση στο Google και θα βρεις άπειρα threads με συζητήσεις για το θέμα και με ένα σωρό φωτογραφίες που βγάζουν μάτι.messalion είπε:Και εγω να ρωτησω κατι μιας και ειμαι ο OP του θεματος
Το τελευταιο υπαρχει πουθενα γραμμενο ?