- Πόντοι
- 38
εχει παιξει καποιος απο εδω με αυτες τις κιθαρες;απλα ηθελα να μαθω εντυπωσεις απο καποιον εδω στα...μερη μας. 8) thanks
Εγώ πάλι όχι, όταν η κιθάρα τα αξίζει. Όταν τη διαφορά την ακούς... :wink:Eγω πάλι 3500 ευρω τα βρίσκω υπερβολικό ποσό για μια κιθάρα..
Τι να κάνουμε δηλαδή αφού σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει ο mesa boogie ή ο soldano, με το ζόρι να τον πείσουμε ότι είναι καλύτερος επειδή είναι ακριβότερος;Εγώ δεν έχω πρόβλημα μεγειά σου με χαρά σου να αγοράζεις ακριβά όργανα αν σε κάνουν να νιώθεις καλύτερος παίχτης έτσι.Σε εμένα πάντως δεν συμβαίνει αυτό!Μιλάω γενικά βέβαια και όχι για τις suhr τις οποίες δεν έχω παίξει.Και όσον αφορά τα πεταλάκια,ναι φίλε μου μου αρέσει καλύτερα ο ήχος που βγάζουν από τις πεταλιέρες και τα rack(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα έχω ακούσει όλα,έτσιπαιδιά ηρεμία...δεν χρειάζεται να πληρώσεις 3.500... και με 2.300 βρίσκεις... όσο για τον φίλο που είπε θαδινα 1000 για κιθάρα....τα άλλα για μαγνήτες και δεν ξέρω τι...και στο τέλος πεταλάκια...εντάξει...δεν νομίζω οτι υπάρχει επικοινωνία...ο ένας παίζει με G-Force και Mesa τελικους και Soldano και ο άλλος με τον 100αρι τον Marshall του λέει οτί είναι καλύτερος! υπάρχουν και ασεβείς...που δεν ακούνε τίποτα! anyway εγώ είμαι πολύ του να πέρνεις ακριβά πράγματα και όχι μεσοβέζικες λύσεις γιατί μετά τρέχεις όλη την ώρα να πουλάς...επίσης εγώ όταν έχω καλό ήχο παίζω καλύτερα...και θέλω να παίζω περισσότερο κιθάρα....και στην τελική όταν παίζω και κανά Live....έχω τον ήχο μου και δεν εξαρτίεμαι απο την μαλακία κονσόλα του μαγαζάτορα! και τέλος απο τα να τρώω στις πουτάνες...η στους καφεδες και στα τσιγάρα...τα τρώω στις κιθάρες και γουστάρω!