THEOD είπε:Γιεααααα 8)
Την εσκισες παλι την ταστιαρα αθεοφοβε ;D
Ναι αλλα όταν έπαιζα κιθάρα ουτε στη φαντασία μου δεν έβλεπα αυτα τα κοβερ ;Dgathulis είπε:χεχεχεχε μιλησε ο ανθρωπος που παιζει το δυσκολοτερο οργανο στον κοσμο![]()
μπορει να μην ταιριαξες τελικα,κ εγω με ντραμς ξεκινησα,αλλα ολο εσπαγα τα χερια μου.κιθαρα μιν φανταστεις,7 χρονια παιζω,εχω πολυ δρομο ακομα,κ εγω πριν ξεκινησω το πρωτο μου cover ελεγα σιγα μhν το βγαλω αyto.σκυλιασα κ το βγαλα κ πηρα μετα το κολλαι που λενε.είναι να το γουσταρεις,αμα το γουσταρεις δεν είναι δύσκολο.στη μπαντα μου θελουν να βγαλουμε κατι audioslave να παιξουμε κανα λαιβ κ μου φαινονται βουνο.εδω στα jazz σολο γουσταρω τοσο πολυ που οτι και να μου πεις να βγαλω δεν θα κολωσω καθόλου χεχεTHEOD είπε:Ναι αλλα όταν έπαιζα κιθάρα ουτε στη φαντασία μου δεν έβλεπα αυτα τα κοβερ ;D
Για αυτο άλλαξε και όργανο
Τι να πω έλα να παίξεις μαζί μαςgathulis είπε:μπορει να μην ταιριαξες τελικα,κ εγω με ντραμς ξεκινησα,αλλα ολο εσπαγα τα χερια μου.κιθαρα μιν φανταστεις,7 χρονια παιζω,εχω πολυ δρομο ακομα,κ εγω πριν ξεκινησω το πρωτο μου cover ελεγα σιγα μhν το βγαλω αyto.σκυλιασα κ το βγαλα κ πηρα μετα το κολλαι που λενε.είναι να το γουσταρεις,αμα το γουσταρεις δεν είναι δύσκολο.στη μπαντα μου θελουν να βγαλουμε κατι audioslave να παιξουμε κανα λαιβ κ μου φαινονται βουνο.εδω στα jazz σολο γουσταρω τοσο πολυ που οτι και να μου πεις να βγαλω δεν θα κολωσω καθόλου χεχε
χεχεχε.σιγα σιγα.πρωτα μαθαινουμε μετα παιζουμε ;DTHEOD είπε:Τι να πω έλα να παίξεις μαζί μας![]()
Και βέβαια, δεν εχεις γράψει καποιο κομματάκι;longshadow είπε:Gathulis, επειδή το σκίζεις το όργανο θα θέλαμε ν'ακούσουμε και δικά σου improvisations.![]()
blue είπε:εγώ πάντως αν έπαιζα έτσι δεν θα είχα ίχνος σεμνότητας![]()
Aυτα ακριβως!Gathulis, επειδή το σκίζεις το όργανο θα θέλαμε ν'ακούσουμε και δικά σου improvisations.![]()
gathulis είπε:κιθαρα μιν φανταστεις,7 χρονια παιζω,εχω πολυ δρομο ακομα
Ελπίζω ότι αστειεύεσαι, γιατί διαφορετικά είσαι σε πολύ επικίνδυνο μονοπάτι - αυτό που οδηγεί στο "δεν θα βγω ποτέ στη ζωή μου να παίξω γιατί ο Pass ή ο Wes έπαιζαν καλύτερα..."χεχεχε.σιγα σιγα.πρωτα μαθαινουμε μετα παιζουμε ;D
Το ξέρω Χάρη μου ότι το έχω το πρόβλημα, αλλά ευχαριστώ για την συμβουλή! ;D ;DHaris είπε:είσαι σε πολύ επικίνδυνο μονοπάτι - αυτό που οδηγεί στο "δεν θα βγω ποτέ στη ζωή μου να παίξω γιατί ο Pass ή ο Wes έπαιζαν καλύτερα..."
Ναι καλά, γέλα εσύ. Ένα σου λέω μόνο, κανονίστε, εσύ κι ο γλυφαδιώτης, να αρχίσετε να παίζετε συχνότερα - έξω απ' το σπίτι σας - μη σας πάρει και σας σηκώσει! ;Dfusiongtr είπε:Το ξέρω Χάρη μου ότι το έχω το πρόβλημα, αλλά ευχαριστώ για την συμβουλή! ;D ;D