- Πόντοι
- 938
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!Η συλλογή του σε δημοπρασία σε λίγο καιρό.
Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσίαΔεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!
Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός!Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσία
Το έχω αυτό το ελάττωμα. Αλλά θα αυτοπροσδιοριστω σαχλοφωνιστας.Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός!
Ξέρω... η μισή δουλειά είναι κλεισμένη!Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα , θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι.
Οχι το Δεκεμβρη ρε συ! Ιανουάριο. Τετάρτη πέφτει.Πέφτει Κυριακή η δημοπρασία εν τω μεταξύ...χμμμ
Την έδειξαν την κιθάρα.Και εδώ ενα ωραίο άρθρο με λεπτομέρειες για μερικά απο τα πιο ενδιαφέροντα όργανα του Beck
Όπως και με την esquire. Τα έκανε αυτά ο beck είχε κάνει το string bending επιστήμη. Και αυτό στο λέει άνθρωπος που γενικά δεν του αρέσει ο Beck. Απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Όταν έπαιζε με την Les Paul πώς έκανε τα Beckίστικα χωρίς τρέμολο; Ε;