Jeff Beck's Guitar Collection

Η συλλογή του σε δημοπρασία σε λίγο καιρό.
Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!

Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!
Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσία 😜

Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός!🤪
Το έχω αυτό το ελάττωμα. Αλλά θα αυτοπροσδιοριστω σαχλοφωνιστας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα έχει λογικά live stream οπότε θα κάνουμε χαβαλέ όπως την άλλη φορα. Kατάλογο δεν έχουμε ακόμα αλλα λογικά πριν τις γιορτές θα έχει βγει να πάρουμε μάτι. Πέφτει Κυριακή η δημοπρασία εν τω μεταξύ...χμμμ

Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα  😄, θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι.

Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα  😄, θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι.
Ξέρω... η μισή δουλειά είναι κλεισμένη! 😂

Όταν έπαιζε με την Les Paul πώς έκανε τα Beckίστικα χωρίς τρέμολο; Ε;
Όπως και με την esquire. Τα έκανε αυτά ο beck είχε κάνει το string bending επιστήμη. Και αυτό στο λέει άνθρωπος που γενικά δεν του αρέσει ο Beck. Απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Last edited:

Trending...

Νέα θέματα

Back