Jeff Beck's Guitar Collection

Η συλλογή του σε δημοπρασία σε λίγο καιρό.
Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!

Δεν είχε παιδιά (από ότι ξέρω)...ενώ ο γιός του Ζάππα τα πήρε όλα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ προς το παρόν. Κανένας από τους 2 γιούς μου δεν παίζει μουσική...ελπίζω στα εγγόνια!!!!!!
Είμαι διαθέσιμος για υιοθεσία 😜

Εσύ δεν παίζεις σαχλόφωνο…είσαι κανονικός!🤪
Το έχω αυτό το ελάττωμα. Αλλά θα αυτοπροσδιοριστω σαχλοφωνιστας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα έχει λογικά live stream οπότε θα κάνουμε χαβαλέ όπως την άλλη φορα. Kατάλογο δεν έχουμε ακόμα αλλα λογικά πριν τις γιορτές θα έχει βγει να πάρουμε μάτι. Πέφτει Κυριακή η δημοπρασία εν τω μεταξύ...χμμμ

Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα  😄, θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι.

Και για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι έχω τίποτα... εμμονές και αντί tele σύνδρομα  😄, θα ήθελα διακαώς μια tele του για να την μοστράρω στο σαλόνι.
Ξέρω... η μισή δουλειά είναι κλεισμένη! 😂

Πέφτει Κυριακή η δημοπρασία εν τω μεταξύ...χμμμ
Οχι το Δεκεμβρη ρε συ! Ιανουάριο. Τετάρτη πέφτει.

Την Duo Jet πρέπει να την αποκτήσω ανυπερθέτως

Όταν έπαιζε με την Les Paul πώς έκανε τα Beckίστικα χωρίς τρέμολο; Ε;

Όταν έπαιζε με την Les Paul πώς έκανε τα Beckίστικα χωρίς τρέμολο; Ε;
Όπως και με την esquire. Τα έκανε αυτά ο beck είχε κάνει το string bending επιστήμη. Και αυτό στο λέει άνθρωπος που γενικά δεν του αρέσει ο Beck. Απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back