marathon είπε:Ποιό, το εισητήριο?
Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ????odis13 είπε:Γενικα μιλαω. Θα σε εκδικηθω μια μερα, πας JB ενω εγω οχι!
Mα καλά, πως αντέχει ο γέρος...είναι και στο Montreux στις 17bloody_sunday είπε:Παιδιά αν θέλετε έχει και στο Βέλγιο τον κ. Beck σε 2μισι βδομάδες...
...και θα σας φέρω σοκολάτες Βελγίου....audiokostas είπε:Σοφιαααααααααα πάω για τσιγάρα και έρχομαι. Αμα αργήσω, φάτε.
marathon είπε:Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ????
Understatement of the week !! ;Dbloody_sunday είπε:.....το value for money αυτού του φεστιβάλ είναι κορυφαίο.
Συνεχίζεις να εκτίθεσαι ;D ;D ;D...ΗΤΑΝ στην Αγγλίαodis13 είπε:Μολις ξαναπατησει ομως ποδι στο england δε μου γλυτωνει.
Θες να σε οργανώσω για του χρόνου? Η προετοιμασία ξεκινάει από Χριστούγεννα (αφού τσεκαριστούν τα φεστιβάλ) για το καλοκαίρι. Έτσι δεν φαίνεται και το κόστος και πετυχαίνεις και τις καλύτερες τιμές...audiokostas είπε:Understatement of the week !! ;D
Tα αεροπορικά εισητήρια κάνουν από 250-300 ευρώ για Βρυξέλες (17-20 Ιουλίου), από εκεί νοικιάζεις αυτοκίνητο...και ψάξε ξενοδοχείο τώρα...την άλλη φορά κλείνε νωρίτερα για να έχεις καλύτερες τιμέςaudiokostas είπε:Αστα να πάνε ......
Μόνο εισιτήρια/πτήση και ήδη φτάσαμε τα €450.....![]()
Γιατί δεν αγοράζεις τη τράπεζα, να ησυχάσουμε και να πηγαίνουμε συναυλίες όποτε θέλουμε?audiokostas είπε:και όταν δουλεύουμε σε δουλειές άλλων με την υπάρχουσα ρευστότητα εισοδήματος, δεν είναι εύκολο να κανονίσουμε τον επόμενο μήνα, όχι τον επόμενο χρόνο και ακόμα περισσότερο συναυλίες στην Ευρώπη.
Γιατί σκεφτόμουν ότι πιθανόν να αγοράσω Gibson φέτος......... ;Dmarathon είπε:Γιατί δεν αγοράζεις τη τράπεζα, να ησυχάσουμε και να πηγαίνουμε συναυλίες όποτε θέλουμε?
marathon είπε:Συνεχίζεις να εκτίθεσαι ;D ;D ;D...ΗΤΑΝ στην Αγγλία
http://www.jeffbeck.com/
UK & IRELAND TOUR DATES ANNOUNCED.
24th June Brighton Brighton Dome
25th June Birmingham Symphony Hall
27th June Manchester Manchester Apollo
28th June Glasgow Royal Concert Hall
30th June Belfast Ulster Hall
1st July Dublin Vicar Street
3rd July Southampton Guildhall
4th July London Royal Albert Hall