Jeff Beck Live-Φύγαμε?

Ευγε marathon! παντα τετοια!

Μια και θα πας Λονδινο για τον Beck, πανε και στο vault του Hard Rock που εχει (...ειχε σιγουρα καποτε) και καποια απο τις κιθαρες του για ...χουφτωμα  :-*

και πολλες αλλες...  ;)

marathon είπε:
Ποιό, το εισητήριο?

Γενικα μιλαω. Θα σε εκδικηθω μια μερα, πας JB ενω εγω οχι!

odis13 είπε:
Γενικα μιλαω. Θα σε εκδικηθω μια μερα, πας JB ενω εγω οχι!
Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ????

Σε εμενα κανεις ε? Καλα σου

Καλα να περασεις marathon  >:( >:( >:( >:( >:(

Παιδιά αν θέλετε έχει και στο Βέλγιο τον κ. Beck σε 2μισι βδομάδες... http://www.brbf.be/ Εισιτήρια χαλαρά ακόμη και τώρα, και άλλα ονόματα-κόλαση. Όχι, δεν θα είμαι εκεί, θα είμαι κάπου αλλού καλύτερα... :)

Ρε ..μω το μπελά μου. Βαλτοί είστε;;;

Bloody δεν το συζητώ, με Winwood & Bonamassa & Zydeko το Σάββατο ως πρώτη επιλογή είναι μονόδρομος. Αλλά μπαίνουν εμβόλιμοι οι Mayall (ακούστε τον γέρο στο λινκ με τη κομματάρα goin down), SSJ&D (μόνο blues δεν είναι αλλά εφηβικές αδυναμίες) και Derek (για το slide και όχι μόνο ) και λες ασυζητητί ΣΚ όλο.

Σοφιαααααααααα πάω για τσιγάρα και έρχομαι. Αμα αργήσω, φάτε.

Παιδιά ελάτε, το value for money αυτού του φεστιβάλ είναι κορυφαίο. Ο καιρός αυτή τη στιγμή εδώ είναι θεϊκός (έχει μίνι καύσωνα), είναι κοντά στην Αμβέρσα σε ήρεμο μέρος, αλλά το κάμπινγκ σας μάλλον θα χρειαστεί να το κάνετε, χωρίς να αποκλείονται και τα γειτονικά ξενοδοχεία. Εγώ θα πήγαινα σίγουρα (αν & τον Bonamassa τον έχω δει, είναι όμως σκέτη απόλαυση) αλλά εκείνες τις μέρες θα είμαι σε jazz festival.

audiokostas είπε:
Σοφιαααααααααα πάω για τσιγάρα και έρχομαι. Αμα αργήσω, φάτε.
...και θα σας φέρω σοκολάτες Βελγίου....

marathon είπε:
Mα καλά τώρα....ζείς στην Αγγλία ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟΥ RONNIE'S SCOTT που έπαιζε ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ????

Eδω ημουνα τοτε και ενιωθα την χαρα των πανελληνιων. Μολις ξαναπατησει ομως ποδι στο england δε μου γλυτωνει.

bloody_sunday είπε:
.....το value for money αυτού του φεστιβάλ είναι κορυφαίο.
Understatement of the week !!  ;D

Κάτσε να τα βάλω κάτω, εισητήρια, ξενοδοχεία, τραίνα, μπύρες, τσιγάρα, βρώμικα, αλλαγές χεσμένων από χαρά βρακιών,,,,,

odis13 είπε:
Μολις ξαναπατησει ομως ποδι στο england δε μου γλυτωνει.
Συνεχίζεις να εκτίθεσαι ;D ;D ;D...ΗΤΑΝ στην Αγγλία

http://www.jeffbeck.com/

UK & IRELAND TOUR DATES ANNOUNCED.

24th June Brighton Brighton Dome

25th June Birmingham Symphony Hall

27th June Manchester Manchester Apollo

28th June Glasgow Royal Concert Hall

30th June Belfast Ulster Hall

1st July Dublin Vicar Street

3rd July Southampton Guildhall

4th July London Royal Albert Hall

audiokostas είπε:
Understatement of the week !!  ;D
Θες να σε οργανώσω για του χρόνου? Η προετοιμασία ξεκινάει από Χριστούγεννα (αφού τσεκαριστούν τα φεστιβάλ) για το καλοκαίρι. Έτσι δεν φαίνεται και το κόστος και πετυχαίνεις και τις καλύτερες τιμές...

Θα πάρουμε και τον Playloud που μιλάει Σουηδέζικα...

Αστα να πάνε ......

Μόνο εισιτήρια/πτήση και ήδη φτάσαμε τα €450..... :(

Θα επιμείνω λίγο ακόμη.......

Α ρε bloody..........

audiokostas είπε:
Αστα να πάνε ......

Μόνο εισιτήρια/πτήση και ήδη φτάσαμε τα €450..... :(
Tα αεροπορικά εισητήρια κάνουν από 250-300 ευρώ για Βρυξέλες (17-20 Ιουλίου), από εκεί νοικιάζεις αυτοκίνητο...και ψάξε ξενοδοχείο τώρα...την άλλη φορά κλείνε νωρίτερα για να έχεις καλύτερες τιμές

Μαζί με φόρους μέχρι στιγμής στα 350 έχω βρει εγώ.....

Και θα με θυμώσεις στο τέλος με αυτό το "κλείνε νωρίς". Με την οικογένεια (είναι ακόμα μικρά τα παιδιά και οι γονείς μεγάλοι) και όταν δουλεύουμε σε δουλειές άλλων με την υπάρχουσα ρευστότητα εισοδήματος, δεν είναι εύκολο να κανονίσουμε τον επόμενο μήνα, όχι τον επόμενο χρόνο και ακόμα περισσότερο συναυλίες στην Ευρώπη.

Ασε με να χαρώ την ψευδαίσθησή μου ντε φαγώθηκες και συ με την οργάνωση.....

audiokostas είπε:
και όταν δουλεύουμε σε δουλειές άλλων με την υπάρχουσα ρευστότητα εισοδήματος, δεν είναι εύκολο να κανονίσουμε τον επόμενο μήνα, όχι τον επόμενο χρόνο και ακόμα περισσότερο συναυλίες στην Ευρώπη.
Γιατί δεν αγοράζεις τη τράπεζα, να ησυχάσουμε και να πηγαίνουμε συναυλίες όποτε θέλουμε?

marathon είπε:
Γιατί δεν αγοράζεις τη τράπεζα, να ησυχάσουμε και να πηγαίνουμε συναυλίες όποτε θέλουμε?
Γιατί σκεφτόμουν ότι πιθανόν να αγοράσω Gibson φέτος......... ;D

marathon είπε:
Συνεχίζεις να εκτίθεσαι ;D ;D ;D...ΗΤΑΝ στην Αγγλία

http://www.jeffbeck.com/

UK & IRELAND TOUR DATES ANNOUNCED.

24th June Brighton Brighton Dome

25th June Birmingham Symphony Hall

27th June Manchester Manchester Apollo

28th June Glasgow Royal Concert Hall

30th June Belfast Ulster Hall

1st July Dublin Vicar Street

3rd July Southampton Guildhall

4th July London Royal Albert Hall

Mα βρε μαραθωνιε, για αυτο τσαντιστηκα! Γιατι η πρωτη συναυλια του tour ηταν οταν εφευγα εγω, τον εχασα στο τσακ...και δυστυχως δε με επαιρνε να γυρισω και μετα απο μια βδομαδα να ξανανεβω Αγγλια.

Θα πώ μόνο τούτο...

Περιμένοντας το πρώτο ανκορ, οι τεχνικοί βγήκαν στη σκηνή και γυρίζοντας οριζόντια σε εμάς μια κινητή βάση αποκάλυψαν μια 2η συστηχία καμπινών-ενισχυτών. Η πρώτη αυτόματη σκεψη μου ήταν..."μα τι τα θέλει?", η δεύτερη "μα ποιός θα βγεί?"

Ο Jeff ξαναβγήκε στη σκηνή (να πώ ότι ήταν ντυμένος Χιονάτη, λευκό ξεμανίκωτο tshirt, λευκό μπλουτζίν, λευκά αθλητικά μποτάκια, λευκή Strato...έκανε και ζέστη στο Λονδίνο...), και άρχισε να παίζει μια δική του-μοναδική-εκτέλεση του Jerusalem (πρέπει να είναι παραδοσιακό κομμάτι, εγώ το ήξερα από μια παλιά εκτέλεση των Emerson, Lake and Palmer), oδηγώντας και το γκρουπ.

Και από την άλλη άκρη τη σκηνής, εμφανίστηκε ντυμένος με μαύρο μπλουτζιν, μαύρο tshirt,...και τη πασίγνωστη μαύρη Strato με το μαύρο pickguard, με 3 EMG, με maple μπράτσο....jamming για 20 λεπτά από 2 κορυφαίους κιθαρίστες...

δεν περιγράφω άλλο...

Trending...

Νέα θέματα

Back