Ντροπή σου...search στο noiz γρήγοραmarathon είπε:...και τη πασίγνωστη μαύρη Strato με το μαύρο pickguard, με 3 EMG, με maple μπράτσο....
Ποτέ ένας μπασίστας δεν είναι πιο γρήγορος από ένα κιθαρίστα...audiokostas είπε:Πιο αργός και από τον marathon....... πω πω, γέρασα..... ;D
Μιλας για όλα αυτά τα γκρουπ που παίζουν κιθάρα σαν υαλοκαθαριστήρες;marathon είπε:Ποτέ ένας μπασίστας δεν είναι πιο γρήγορος από ένα κιθαρίστα...
Εκτός εάν το μικρό σου όνομα είναι Stanley...
Nέος...η κιθάρα που είδα το Σάββατο, αυτούς είχε επάνωplayloud είπε:Ρε πατε καλα? Η μαυρη στρατ του David με EMG??
Μα εκεί είναι όλα τα λεφτά...αλλιώς θα γινόμασταν μπασίστεςκαι 60% πόζα (α να και 10% σόλο που είναι 80% bends)
Εσύ ήσουν στο bootleg η φωνή που ακουγόταν να ουρλιάζει "λάλα το σειρούλαααααα"marathon είπε:Εκτός έαν δεν έβλεπα καλά από τα δάκρυα συγκίνησης!!!
Και ο Gilmour ψωνίζει απ' του Θωμά. ;DNέος...η κιθάρα που είδα το Σάββατο, αυτούς είχε επάνω
http://www.thomann.de/gr/emg_dg20_david_gilmour.htm
μωρε απο Τσεχια ψωνιζει αλλα ας μην επεκταθω ;DΚαι ο Gilmour ψωνίζει απ' του Θωμά
Ως Γκιλμουροjunkie ιδου μερικα βιντεακια για οσους δεν ηταν εκειmarathon είπε:Θα πώ μόνο τούτο...
Περιμένοντας το πρώτο ανκορ, οι τεχνικοί βγήκαν στη σκηνή και γυρίζοντας οριζόντια σε εμάς μια κινητή βάση αποκάλυψαν μια 2η συστηχία καμπινών-ενισχυτών. Η πρώτη αυτόματη σκεψη μου ήταν..."μα τι τα θέλει?", η δεύτερη "μα ποιός θα βγεί?"
Ο Jeff ξαναβγήκε στη σκηνή (να πώ ότι ήταν ντυμένος Χιονάτη, λευκό ξεμανίκωτο tshirt, λευκό μπλουτζίν, λευκά αθλητικά μποτάκια, λευκή Strato...έκανε και ζέστη στο Λονδίνο...), και άρχισε να παίζει μια δική του-μοναδική-εκτέλεση του Jerusalem (πρέπει να είναι παραδοσιακό κομμάτι, εγώ το ήξερα από μια παλιά εκτέλεση των Emerson, Lake and Palmer), oδηγώντας και το γκρουπ.
Και από την άλλη άκρη τη σκηνής, εμφανίστηκε ντυμένος με μαύρο μπλουτζιν, μαύρο tshirt,...και τη πασίγνωστη μαύρη Strato με το μαύρο pickguard, με 3 EMG, με maple μπράτσο....jamming για 20 λεπτά από 2 κορυφαίους κιθαρίστες...
δεν περιγράφω άλλο...
Κι αυτός που έπαιζε με τον Alvin Lee καλός ήταν.... Α κι ο άλλος με τον Gallagher, αααα και ένας άλλος Steve Harris νομίζω τον λένε...... α και ο ...... τελικά μάλλον πολλοί είναι.....marathon είπε:Ποτέ ένας μπασίστας δεν είναι πιο γρήγορος από ένα κιθαρίστα...
Εκτός εάν το μικρό σου όνομα είναι Stanley...
Ναι αλλά ήταν πιο γρήγορος από τον Alvin, εεεεεε?????? Δεν μιλάμε για καλούς, μιλάμε για γρήγορους ;D ;Dstudio54GR είπε:Κι αυτός που έπαιζε με τον Alvin Lee καλός ήταν.... Α κι ο άλλος με τον Gallagher, αααα και ένας άλλος Steve Harris νομίζω τον λένε...... α και ο ...... τελικά μάλλον πολλοί είναι.....
marathon είπε:Επίσης κοιτάξτε καλά τα videos. Ο Jeff είναι πατημένα 65...πως τα καταφέρνει το κέρ@τό μου!!!!! Ο David μπροστά του φαίνεται 10 χρόνια μεγαλύτερος...
Απλα οι Floyd για να γραψoυν τα 60+ επη που εγραψαν (καλο ο Beck αλλα οπως και να το κανουμε η συγκριση ειναι αδικη) χρειαστηκαν μεγαλυτερες ποσοτητες ουσιων που προκαλλουν γηρας ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ddkall είπε:Δεν χλαπακιαζει λουκανικα και μπυρες .........
Πλάκα πλάκα, διάβαζα ότι όταν το 2007, προετοιμαζόταν για του Ronnies Scott, είχε (λέει) άγχος, και για 4 ημέρες έφαγε μόνο ένα Magnum (παγωτό)...dkall είπε:Δεν χλαπακιαζει λουκανικα και μπυρες .........
Σίγουρα η σύγκριση πάντα θα είναι άδικη, γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με ένα συγκρότημα που αποτελείται από τόσο έντονες προσωπικότητες.καλο ο Beck αλλα οπως και να το κανουμε η συγκριση ειναι αδικη
Πιάνεις εξέχοντες βιρτουόζους. Ανόμοιες συγκρίσεις. Και εγώ μίλησα για συνέπεια/συνέχεια. Δηλαδή διάρκεια. Η οποία σε συνδυασμό με τη διαφορά μήκους μας δίνει ένα αβαντάζ πως να το κάνουμεmarathon είπε:Ναι αλλά ήταν πιο γρήγορος από τον Alvin, εεεεεε?????? Δεν μιλάμε για καλούς, μιλάμε για γρήγορους ;D ;D
Και ο McAvoy ήταν πιό γρήγορος από τον Rorry εεεεεε??????
Εδώ έχεις δίκιο. Η αναγνωρισιμότητα / διασημότητα και άλλα τινά τα οποία πάνε μαζί, ήταν ανέκαθεν ένα μεγάλο άγχος για τους κιθαρίστες.Κι αυτός που έπαιζε με τον Alvin Lee καλός ήταν.... Α κι ο άλλος με τον Gallagher, αααα και ένας άλλος Steve Harris νομίζω τον λένε...... α και ο ...... τελικά μάλλον πολλοί είναι.....
Μήτσο, ασε τις ζήλειες. Ας ερχόσουνα και συ. Αλλά ..... cherchez la femmeΔεν χλαπακιαζει λουκανικα και μπυρες .........
Kαι όμως, με παρέες σαν τον Ron Wood και τον Rod Steward, δεν απορείς πως την γλύτωσε?fenderiarhs είπε:...χρειαστηκαν μεγαλυτερες ποσοτητες ουσιων που προκαλλουν γηρας ...
Άσε...για μένα πήγαινε το καρφί...και έχει και δίκαιο!audiokostas είπε:Μήτσο, ασε τις ζήλειες. Ας ερχόσουνα και συ. Αλλά ..... cherchez la femme