Jackson Soloist ή ESP M-II

evilnanouk

Νέο μέλος
Πόντοι
6
...Αληθεια ρε παιδια...σε τι διαφερουν ;;; Γιατι ειναι τοσο ακριβη η Jackson - πληρωνεις ονομα η τα αξιζει τα λεφτα της;;; Ποσο καλυτερες ειναι απο τις ESP???? ας κανω μια συγκριση:

JACKSON Soloist ή ESP M-II (Neckthrough) ;;;;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έχουν και καμιά τρελή διαφορά στην τιμή.. Μια SL2H πρέπει να έχει κάπου 2000e ενώ η ΜΙΙ κάπου 1800e.

Προσωπικά γέρνω προς ESP.Είναι η μόνη εταιρία που έχει μοντέλο παραγωγής πολύ κοντά σε αυτό που λέω "πως θέλω να είναι η κιθάρα μου".

Επίσης προσφέρουν πολλά ωραία χαρακτηριστικά(πχ earvana nut)και πολλές φορές πάνε πακέτο με EMG(που προτιμώ :D ) και στηνε τελική δεν πληρώνεις και τα μαλλιοκέφαλα σου

Στις δύο αυτές εταιρίες πλέον μπαίνει ένας ακόμα ανταγωνιστής η Schecter. Ερχονται και στην Ελλάδα και 8α γίνει χαμός ! Δείτε αυτό και θα καταλάβαιτετι εννοώ: http://schecterguitars.com/imgs/c1_classic_antq.jpg

και : http://schecterguitars.com/imgs/c1_hell_bch.jpg

και : http://schecterguitars.com/imgs/c1_exotic_nat.jpg

Παρατηρήστε τα υλικά και τις τιμές !!

...Αληθεια ρε παιδια...σε τι διαφερουν ;;; Γιατι ειναι τοσο ακριβη η Jackson - πληρωνεις ονομα η τα αξιζει τα λεφτα της;;; Ποσο καλυτερες ειναι απο τις ESP???? ας κανω μια συγκριση:

JACKSON Soloist ή ESP M-II (Neckthrough) ;;;;
ESP ή LTD? Αν λες για LTD τότε μιλάς για θυγατρική της ESP όπως η Epiphone της Gibson ή η Squier της Fender. Αν δεις τα περισσότερα μοντέλα της ESP είναι αρκετά ακριβά ενώ τα αντίστοιχα της LTD αρκετά προσιτά σε τιμές. Ψηφίζω ESP μια και είμαι κάτοχος μια ESP M-III Deluxe.

Για κάποιο λόγο δεν συμπάθησα ποτέ τις Jackson...

H ESP πάντοτε μου φαινόταν πιο 'ώριμη' σαν εταιρία...

Βασικα οι Schecter εναι τρομερες κιθαρες! Αληθεια θα ερθουν στην ελλαδα?απο ποιον ξερεις?

Καλά κι εγώ θα ήθελα να πάω στον Νάκα αύριο και να δω μια Razorback να περιμένει να την αγοράσω αλλά αυτό μου θυμίζει την διαφήμιση της Tellas που στο τέλος το παλικάρι παίρνει τα trois του πωλητή.

Προσωπικά γέρνω προς ESP.Είναι η μόνη εταιρία που έχει μοντέλο παραγωγής πολύ κοντά σε αυτό που λέω "πως θέλω να είναι η κιθάρα μου".

μια απο τα ιδια... :lol: :lol: (και εχω και ESP...να κανω και την μουρη μου :lol: )

οχι.

τα δυο πρωτα αλμπουμ εχουν γινει με την στρατ του του 1962,αργοτερα χρησιμοποιουσε πολυ μια γιαπωνεζικη στρατ με maple μπρατσο & αργοτερα αρχισε να χρησιμοποιει αρκετες Schecter κυριως στα live του (κυριως μια κοκκινη tele με binding & μια ασπρη strat με tortoise pickguard),μετα περασε την ..ανατριχιαστικη περιοδο :twisted: της Pensa Suhr με Floyd Rose/emg & ευτυχως τα τελευταια χρονια ηρθε παλι στα συγκαλα του και χρησιμοποει και παλι Vintage κιθαρες κυριως μια Les Paul του 59,την παλια του strat (& το signature μοντελλο του),μια tele του 52 & μια ES335 :wink:

...Αληθεια ρε παιδια...σε τι διαφερουν ;;; Γιατι ειναι τοσο ακριβη η Jackson - πληρωνεις ονομα η τα αξιζει τα λεφτα της;;; Ποσο καλυτερες ειναι απο τις ESP????...
Για τις συγκεκριμένες που μιλάς δεν γνωρίζω πάντως και οι φτηνές Jackson είναι αξιοπρεπέστατες, τα μπράτσα τους εάν είσαι μεταλλάς θα τα λατρέψεις (με τις Ibanez πρέπει να είναι τα γρηγορότερα).

Ως εταιρία έχει προσφέρει περισσότερα από την ESP (ιδιαίτερα σε πρωτότυπα σχέδια), με δική της ιστορία (όταν ιδρυόταν από τους Jackson-Charvel) όχι δανεική από την Kramer και δεν ξέρω αν φάνηκε (….μπα καλέ…) αλλά μου είναι πολύ συμπαθής γιατί πώς να το κάνουμε με τέτοια έπαιζε ο Friedmanάκος!!!

Τελικά βέβαια θα πρέπει να πάρεις αυτή που θα σου κάτσει καλύτερα (αφου και οι ESP σπέρνουν) απλά σκοπός του ποστ είναι να μην έχεις καμία αμφιβολία για το αν αξίζουν τα λεφτά τους, να είσαι σίγουρος για αυτό.

Ο δικηγόρος του :twisted: διαβόλου :twisted: :P

.......μετα περασε την ..ανατριχιαστικη περιοδο :twisted: της Pensa Suhr με Floyd Rose/emg ...
pensmain.jpg

Κακή δεν την λες πάρα ταύτα

τα μπράτσα τους εάν είσαι μεταλλάς θα τα λατρέψεις (με τις Ibanez πρέπει να είναι τα γρηγορότερα).
To ότι τα στενά μπράτσα είναι και 'γρήγορα' είναι ένας μύθος που καλό είναι να σταματήσει να διαδίδεται... :wink:

Αν θέλεις Nick άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε! 8) :wink:

To ότι τα στενά μπράτσα είναι και 'γρήγορα' είναι ένας μύθος που καλό είναι να σταματήσει να διαδίδεται... :wink:
Αν θέλεις Nick άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε! 8) :wink:
Κοίτα δεν θα διαφωνήσουμε σαν επικρατούσα άποψη την παρέθεσα και αφού δεν συμφωνούν όλοι να αλλάξω λοιπόν το "γρηγορότερα" σε "λεπτότερα"!

Είμαστε σύμφωνοι?

Κοίτα δεν θα διαφωνήσουμε σαν επικρατούσα άποψη την παρέθεσα και αφού δεν συμφωνούν όλοι να αλλάξω λοιπόν το "γρηγορότερα" σε "λεπτότερα"!Είμαστε σύμφωνοι?
Καλά δεν είπα και να μαλώσουμε :lol: :lol: απλώς επειδή είναι όντως 'επικρατούσα' άποψη και έχω από τη φύση μου πρόβλημα με τις 'επικρατούσες' απόψεις, έλεγα μήπως να το αναλύαμε λιγουλάκι... 8)

Λοιπόν να το ανοίξω; :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back