Καλά, προφανώς, οι Cramps ακούγονται και θα ακούγονται, οι άλλοι ποιοι είναι?Waterfall-K είπε:Ναι, σ'αυτο το γκρουπακι επαιζε. Και λεω "γκρουπακι" γιατι, οπως και να το κανεις, δεν εχουν την πχιοτιτα των The Cramps....![]()
Καλά, προφανώς, οι Cramps ακούγονται και θα ακούγονται, οι άλλοι ποιοι είναι?Waterfall-K είπε:Ναι, σ'αυτο το γκρουπακι επαιζε. Και λεω "γκρουπακι" γιατι, οπως και να το κανεις, δεν εχουν την πχιοτιτα των The Cramps....![]()
Μη δινεις σημασια, ειπαμε, ενα γκρουπακι ειναι το οποιο δεν εχει την πχιοτιτα των The Cramps.NoIzY είπε:...οι άλλοι ποιοι είναι?
Superfunk είπε:Φλαουτο??![]()
![]()
Μα....ΦΛΑΟΥΤΟ...?![]()
![]()
;D ;D
WTF?![]()
![]()
:-\ :'( ;D
Μαυρο χαλι Καταρακτη και τα δυο αλλα για ασανσερ εξαιρετικα.. ;D
http://vimeo.com/94523578Ασε που το Φλαουτο το αντεχω μονο στις δισκαρες του Βοσκοπουλου στα 70s.. ;D
Ντάξει, σοβαρά τώρα, δεν τους ξέρω τους άλλους οπότε το "οι άλλοι ποιοι είναι" πάρτο σαν κυριολεξία.Waterfall-K είπε:Μη δινεις σημασια, ειπαμε, ενα γκρουπακι ειναι το οποιο δεν εχει την πχιοτιτα των The Cramps.![]()
Δεν ξερεις τους Genesis? Ουτε καν σαν ονομα? Προφανως κανεις πλακα.NoIzY είπε:Ντάξει, σοβαρά τώρα, δεν τους ξέρω τους άλλους οπότε το "οι άλλοι ποιοι είναι" πάρτο σαν κυριολεξία.![]()
Δες το βιντεο που ποσταραν και θα καταλαβεις το σχολιο μου. Δηλαδη μετα απ'αυτο το βιντεο τι περιμενες να γραψω? "Εξαιρετικοι!" ? ;DPunk παιζουν, ενταξει, αλλα ακομα και στο Punk υπαρχει (πιστευω) κι ενα οριο στη γελοιοτητα....δεν καταλαβαίνω και το σχόλιό σου γι αυτούς.
ΚΑΝΕΝΑΣ κατω των....50 δεν τους ξερει.... ;D ;D ;D ;DΔεν ξερεις τους Genesis? Ουτε καν σαν ονομα? Προφανως κανεις πλακα.
...όσο ζείς μαθαίνεις φίλε μου...εδώ σήμερα έμαθα ότι οι Genesis...έπαιζαν ασανσερ!!!!Waterfall-K είπε:Punk παιζουν, ενταξει, αλλα ακομα και στο Punk υπαρχει (πιστευω) κι ενα οριο στη γελοιοτητα.
έχεις δεί λοιπόν σε όλη τη δισκογραφία τους κάτι τέτοιο? Μάλλον αυτοί οι μουσικοί που αναφέρεις, δεν χρειάστηκαν τέτοια κόλπαδεν ξέρω τι θα έλεγα αν το συγκεκριμένο "project" το κυκλοφορούσε κάποια δισκογραφική για τους Zeppelin ή τους Floyd ή ακόμα-ακόμα για τον Παπαθανασίου ας πούμε ;D......μάλλον θα μου άρεσε...
Yπερβάλλεις?? ;DSuperfunk είπε:ΚΑΝΕΝΑΣ κατω των....50 δεν τους ξερει.... ;D ;D ;D ;D
Τότε φίλος...ούτε τον Hendrix (τον...ποιό?) έπρεπε να ξέρουνSuperfunk είπε:ΚΑΝΕΝΑΣ κατω των....50 δεν τους ξερει.... ;D ;D ;D ;D
To δεν μ' αρέσουν είναι δεκτό.NoIzY είπε:Ντάξει, σοβαρά τώρα, δεν τους ξέρω τους άλλους οπότε το "οι άλλοι ποιοι είναι" πάρτο σαν κυριολεξία.![]()
Μάρκα ασανσέρ...δεν είναι? ;D ;Daudiokostas είπε:Δηλαδή Peter Gabriel, Phil Collins, Steve Hackett, Mike Rutherford δεν σου λένε τίποτα;
Όχι, δεν κάνω πλάκα. Είμαι και μικρός, σχετικά.. Κι αν η περιγραφή progressive rock, art rock, symphonic rock (wikipedia) είναι σωστή, δε μου κάνει εντύπωση που δεν τους ξέρω. Τους άκουσα λίγο (πολύ λίγο) τώρα και μάλλον δε θα τους ξανακούσω, απλά δε μ αρέσει το είδος.Waterfall-K είπε:Δεν ξερεις τους Genesis? Ουτε καν σαν ονομα? Προφανως κανεις πλακα.
Εντάξει, ναρκωτικά. ;D Αυτό βέβαια δεν τους κάνει μη ποιοτικούς (που όπως είπα, μου ακούγεται κάπως χαζός ο χαρακτηρισμός "ποιοτικοί" για punk μπάντα). Άσε που δεν το βρίσκω καν γελοίο, "ότι να ναι" μπορεί αλλά γελοίο όχι. Ίσα ίσα, είναι αληθινό όσο δεν πάει. Τόσο η επιρροή των ναρκωτικών, όσο και γενικά η φύση της punk την εποχή εκείνη (που δεν ήταν Green Day και MTV αλλά sex, drugs, rock&roll) εξηγεί γιατί την πέταξε έξω!Δες το βιντεο που ποσταραν και θα καταλαβεις το σχολιο μου. Δηλαδη μετα απ'αυτο το βιντεο τι περιμενες να γραψω? "Εξαιρετικοι!" ? ;D
Punk παιζουν, ενταξει, αλλα ακομα και στο Punk υπαρχει (πιστευω) κι ενα οριο στη γελοιοτητα.
Ειμαι 42 8)Superfunk είπε:ΚΑΝΕΝΑΣ κατω των....50 δεν τους ξερει.... ;D ;D ;D ;D
Γι αυτους που εχουν τρελα με το βινυλιο, θα τους αρεσε πιστευω να κυκλοφορησει κατι παρομοιο απο τις αγαπημενες τους μπαντες. Αν σου αρεσει το βινυλιο δεν ειναι ασχημο.Πέρα από το αν μου αρέσει ή όχι ο White δεν ξέρω τι θα έλεγα αν το συγκεκριμένο "project" το κυκλοφορούσε κάποια δισκογραφική για τους Zeppelin ή τους Floyd ή ακόμα-ακόμα για τον Παπαθανασίου ας πούμε ;D......μάλλον θα μου άρεσε...
Δεν μπορεις να ξερεις αν σου αρεσουν οι Genesis αν δεν ακουσεις δισκογραφια, το να ακουσεις ενα-δυο κομματια τους δεν θα σου πει τιποτα. Το ιδιο x10 για το Prog Rock ειδος, οι διαφορες αναμεσα στα κομματια σε καποιο αλμπουμ καποιου Χ γκρουπ και οι διαφορες μεταξυ των γκρουπς ειναι τεραστιες, και αυτο φυσικα δεν φαινεται με το ακουσμα μερικων τυχαιων Prog κομματιων.Τους άκουσα λίγο (πολύ λίγο) τώρα και μάλλον δε θα τους ξανακούσω, απλά δε μ αρέσει το είδος.
Κανω δημοσκοπηση.... ;D...εχω ρωτησει οσους περισσοτερους ανθρωπους κατω των 30 μπορω (και οχι κατω των 50 για να μη στεναχωριεται και η γερουσια εδω μεσα ;D) και μεχρι στιγμης ΔΥΟ ξερουν τον Phil Collins... & ΕΝΑΣ τον Gabriel,τους Steve Hackett, Mike Rutherhood ΚΑΝΕΙΣ.. ;DΠου πήγε ο sf; Γιατί δεν απαντάει;
Ουφ.Superfunk είπε:Α,τον Jack White & τους U2 αλλα και τη Gaga τους ξερουν ΟΛΟΙ... ;D