;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ευτυχώς διόρθωσες τον τίτλο, γιατί νόμιζα ότι είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα περιοδικό μόδας, και σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ναι, ένα Dolce & Gabbana κοστούμι!theoctapus είπε:Χριστούγεννα μάλλον θα πάω Μιλάνο. Θες να σου φέρω τίποτα; 8)
Μπά,περιοδικό με 121 χρόνια ιστορία, δύσκολα το λές πασε.RayDTutto είπε:Η Vogue είναι τόσο passée, χρυσό μου...
Να με συμπαθάς τότε, δεν ήξερα ότι ακριβολογείς.RayDTutto είπε:Αυτός είναι ο ορισμός του passé, χρυσό μου...
12 Apostles, each one with his pain.LK είπε:Είμαι στο stand με τα περιοδικά , έχω λεφτά μόνο για το ένα.
Εσείς ποιό θα αγοράζατε;
Δεν θέλω να σας επηρεάσω, αλλά πήρα το Ιταλικό.
Εγώ τη Rory Beca ξέρω φίλε.samy paraga είπε:Πάρε Ρόρι σουλάρει ουραία ;D
Εξαιρετικός ο Συνάδελφος.Ποσο σου αρεσει ο Meisel?
Οντως, αν και δεν με τρελαινει ιδιαιτερα το υφος του (περι κολοκυθοπιτας) δε μπορω να μη του αναγνωρισω το status που εχει.LK είπε:Εξαιρετικός ο Συνάδελφος.![]()
Και γω για να κλέβω ιδέες τα παίρνω.odis13 είπε:Για μενα λοιπον, επειδη το ενδιαφερον μου σε τετοια περιοδικα περιοριζεται στο φωτογραφικο υλικο.
για μακιγιάζ...από που κλέβεις ιδέες? ;DLK είπε:Και γω για να κλέβω ιδέες τα παίρνω.