-1000.Οντως πριν απο 2 χρονια ειχαν μονο maple & οχι rosewood.Παντως αν προτιμας το feel του mpale (αν & απο οτι βλεπω η strat σου ειναι με rosewood) πουλανε & σκετα maple μπρατσα σε πολυ καλες τιμες' date='οποτε αγοραζεις μια με κανονικο μπρατσο το αλλαζεις με το maple & πουλας μετα το rosewood :wink: )
Βεβαια η συμβουλη μου ειναι ,μια και δεν υπαρχει απολυτως καμμια διαφορα στον ηχο ,να αφησεις τα ψειρισματα & να παρεις μια με rosewood που το εχεις συνηθισει :lol:
Τεραστια μα@#$%α το εμβασμα......εμενα καθυστερησε 10 μερες!! :twisted: :twisted:μεγαλη μα@#$%α το εμβασμα τελικα. ακομα δεν εχουν παρει τα λεφτα. 5 μερες χαμενος χρονος. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Έχεις δίκιο και εσύ και ο φίλος σου. Συμβαίνουν αυτά ιδιαίτερα εαν μεσολαβούν αναταποκρίτριες τράπεζες. Έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία στο έμβασμα. Έχεις βάλει IBAN ;απο την alpha bank δεν μου λενε μαλακιες(τουλαχιστον δεν με κοροιδευουν) γιατι εχω γνωστο υπαλληλο. μιλησα μαζι τους τωρα και μου ειπαν οτι τα λεφτα εχουν μπει και ειναι ζητημα το ποτε θα πιστωθει ο λογαριασμος τους. ειναι θεμα της τραπεζας του rockinger. εγω θα τους στειλω ενα χαρτι που μου εχουν δωσει με τον αριθμο εντολης και αλλες πληροφοριες που με αυτο μπορουν να πανε να τα παρουν και οτι γινει..