- Πόντοι
- 38
Τα squier είναι συμβατά με irig όμως;myrsias είπε:Μπορεί πχ, ύστερα από μια μικρή έρευνα αγοράς να κατέληγες πως κάνεις τη δουλειά σου και με ένα vintage modified squier.
Δεν ξέρω. Ρωτάω.
Τα squier είναι συμβατά με irig όμως;myrsias είπε:Μπορεί πχ, ύστερα από μια μικρή έρευνα αγοράς να κατέληγες πως κάνεις τη δουλειά σου και με ένα vintage modified squier.
Πλάκα κάνεις? Ο Δαλάι Λάμα (λένε κάποιοι) έχει ΕΦΕΥΡΕΙ το iphone. Απλώς επειδή είναι ψυχάρα, έδωσε την πατέντα στον Jobs, που ήταν και καλός βουδιστής...lgbesios είπε:έχει φίλος ο Δαλάι Λάμα iphone ;
Για την ιστορική ακρίβεια, το irig ανακαλύφθηκε από γνωστό Βουδιστή κιθαρίστα προκειμένου να μπορεί να παίζει με τους αγαπημένους του ήχους ενώ ταυτόχρονα σπάει στο ξύλο τους αντιπάλους του.myrsias είπε:Πλάκα κάνεις? Ο Δαλάι Λάμα (λένε κάποιοι) έχει ΕΦΕΥΡΕΙ το iphone. Απλώς επειδή είναι ψυχάρα, έδωσε την πατέντα στον Jobs, που ήταν και καλός βουδιστής...
τι περιμενες να παρεις με 120ε αν δοκιμαζες cort τις ιδιας κατηγοριας θα καταλαβαινες...seagull είπε:audiokostas: Δεν ειναι το πρωτο μπασσο, το πρώτο ηταν της τάξης των 120 ευρώ, nai cort
να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο παρολο που μονο τα μονιτορ αξιζουν οσο ενας καλος ενισχυτηςwarchief: Oριστε και ενας με το μέρος μου. Thanks!
Γιατί δεν είπε ποτέ ότι έχει υπολογιστή ή laptop...iPhone σίγουρα έχειTthawth είπε:Γιατι δε παιζεις καρφι στην εισοδο ηχου του υπολογιστη/laptop;
Γέρασα. Οντως τα smartphones τεινουν να παραγκωνίσουν τις παλαιές μορφες επικοινωνιας ΚΑΙ επεξεργασιας. Οποτε... ποτε μη λες ποτε. Σε λιγο ολοι θα βαλουν απο ενα ...i-stomp στη πεταλιερα τους...!!marathon είπε:Γιατί δεν είπε ποτέ ότι έχει υπολογιστή ή laptop...iPhone σίγουρα έχει
Και σε καθε softwar-ικο κολλημα θα αρχιζουν τα "i-σιχτιρ"... ;DTthawth είπε:..... Σε λιγο ολοι θα βαλουν απο ενα ...i-stomp στη πεταλιερα τους...!!
...δεν είναι Pc καρντιά μου...georgekz750 είπε:Και σε καθε softwar-ικο κολλημα θα αρχιζουν τα "i-σιχτιρ"... ;D
Μην αρπαζεσαι μπρε,με μακ γραφω μεχρι και εδω πλεον... ;Dmarathon είπε:...δεν είναι Pc καρντιά μου...
Κάντο φίλε OP σε παρακαλώ. Για Basschat η Talkbass σε βοηθάω εγώ να το γράψεις αν δεν μπορείς.Tthawth είπε:Αν εχεις καλη γνωση καποιας αλλης γλωσσας, δοκιμασε να απευθυνθείς σε αλλοδαπα bass-forum για το συγκεκριμένο θέμα.
Αυτές...μου φαίνονται μιά χαρά... ;Daudiokostas είπε:"Ποιες ψείρες καλές για death ?"
Στο talkbass εxουν εδω και καιρό απαντηθει τα ερωτηματα περι irig !audiokostas είπε:Κάντο φίλε OP σε παρακαλώ. Για Basschat η Talkbass σε βοηθάω εγώ να το γράψεις αν δεν μπορείς.
Όλο όμως, εντάξει; Όχι κλεψιές.
Να δουμε τι θα πούνε οι πραγματικοί Μύστες του Μπάσου και όχι οι είρωνες καλαμπόρτζοι σαν εμάς.
Θυμάστε που χρησιμοποιούσαμε τα τηλέφωνα για κουρδιστήρια;
Που να ξέραμε ότι θα τα χαμε και για ενισχυτές.
"Ποιες ψείρες καλές για death ?"
Το ζητούμενο είναι η απάντηση στην ακριβή εκφώνηση της ερώτησης.Tthawth είπε:Στο talkbass εxουν εδω και καιρό απαντηθει τα ερωτηματα περι irig !
Εχει μια δοση αληθειας.Tthawth είπε:Παρακολουθω και αμερικανικα και αγγλικα και ελληνικα φορουμ. Ποτε δε λειπει καποιος σαρκασμος αλλα σε γενικές γραμμές, στα αλλοδαπα, ειναι σπανιοτερο φαινομενο και πολυ μα πολυ σύντομο. Κραταει κανα δυο σχολια το πολυ. Και πιθανοτατα να χανεται αναμεσα σε σοβαρες και φιλοτιμες απαντησεις.
Οπα ρε μεγαλε χαλαρωσετραγική απάντηση
συγκριση μπασου με αμαξι
δεν το πηρα για επιδειξη κομπλεξικε νεοελληνα το μπάσο, το πήρα για να μην παρω σκουπόξυλα τυπου cort κλπ
Μια φορά παιρνεις όργανο