- Πόντοι
- 38
Για να λέμε τα σύκα συκα επειδή και εγώ είμαι μέλος και στα άλλα δύο φόρουμ, δεν είναι ακριβώς όπως τα λες.
Και να μην ξεχνάμε ΟΛΗ την ερώτηση.
-Έχω Fender Precision Deluxe το οποίο το πήρα γιατί ήταν σανίδι το Cort (κάτι σε στυλ -"πήρα TDM 900 γιατί το παπί δεν πήγαινε, μάπα τα Honda") και μιας κι ακούμπησα το 900άρι στο κούτσουρο και κανα 500άρι στο αειτηλεφων δε δίνω μία για ενισχυτή καθότι παίρνω μόνο κορυφές μηχανήματα άπαξ και διαπαντός (εκτός αν είναι Cort). Έτσι λοιπόν ρωτώ για χαβαλέ (καθότι την απόφαση την πήρα) αξίζει να δώσω ένα 40άρι να πάρω -ως μοναδικό μέσο ακρόασης- το irig και να ακούω το fender απ τις ψείρες;"
-"Μπαα, όχι καλύτερα." (ποικιλοτρόπως)
-"Καλά το παίρνω και βλέπουμε."
Θα μου πεις γιατί σκάω και ασχολούμαι. Έλα ντε.
Αλλά είσαι καλό παιδί και λέω να στα πω.
Και να μην ξεχνάμε ΟΛΗ την ερώτηση.
-Έχω Fender Precision Deluxe το οποίο το πήρα γιατί ήταν σανίδι το Cort (κάτι σε στυλ -"πήρα TDM 900 γιατί το παπί δεν πήγαινε, μάπα τα Honda") και μιας κι ακούμπησα το 900άρι στο κούτσουρο και κανα 500άρι στο αειτηλεφων δε δίνω μία για ενισχυτή καθότι παίρνω μόνο κορυφές μηχανήματα άπαξ και διαπαντός (εκτός αν είναι Cort). Έτσι λοιπόν ρωτώ για χαβαλέ (καθότι την απόφαση την πήρα) αξίζει να δώσω ένα 40άρι να πάρω -ως μοναδικό μέσο ακρόασης- το irig και να ακούω το fender απ τις ψείρες;"
-"Μπαα, όχι καλύτερα." (ποικιλοτρόπως)
-"Καλά το παίρνω και βλέπουμε."
Θα μου πεις γιατί σκάω και ασχολούμαι. Έλα ντε.
Αλλά είσαι καλό παιδί και λέω να στα πω.