Μουσικό θέμα της "Αθλητικής Κυριακής"

LK είπε:
Χαρίλαε,

Αυτό το theme, ΔΕΝ θέλω να το ακούω.

Μου θυμίζει ότι το Σ/Κ is over, και από Δευτέρα …σχολείο…

Tell me does it sound , little like you?  :P ;D ;D
+1

fusiongtr είπε:
να έχω μπροστά μου ένα πιάτο με μοσχαράκι κοκκινιστό (που περίσσεψε από το μεσημέρι) και ένα βουνό πατάτες τηγανητές, και να ακούω την μάνα μου να λέει, "άντε μπες για μπάνιο, να φας, να κοιμηθείς, έχεις σχολείο αύριο",
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Xωρις υπερβολες..κοντεψα να δακρυσω μ αυτη την περιγραφη..

Πρωτα απο συγκινηση και μετα απ τα γελια.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δεν εχει βεβαια και μεγαλη σημασια αλλα επειδης ;D το συζηταμε,ακουτε κι εσεις το κομματι να τρεχει οσο περνα η ωρα η ειναι ιδεα μου?
Γι αυτο μαλωνε τον ντραμερ.. :D

Βιαζοταν να πα να φαει κοκκινιστο.. ;D ;D ;D

Χαριλαε..πριν μπει ο Λεοντης να διαβασει,βαλε και καμια Χουβερ... ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Άμα το ξαναπείς αυτό για το μπουζουκτσή του Λάκη τα σκοτωθούμε εδώ μέσα.  ;D
Δε θελω καν να τσακωθουμε διοτι ειμαι χε ;Dροδυναμος!  ;D ;D

Αμανειναι ομως του Λακη παω πασο.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Xωρις υπερβολες..κοντεψα να δακρυσω μ αυτη την περιγραφη..
Ωραια πραματα!

Ακου ομως οτι ολη την ουσια στο κομματι την εχουν τα βιμπρατα  :P :P :Pτων οργανων(με την καλη εννοια παντα).

Σκεψου τα χωρις αυτο και θαναι σαν να ναι το μοσχαρι αναλατο.

gvour είπε:
Ακου ομως οτι ολη την ουσια στο κομματι την εχουν τα βιμπρατα  :P :P :Pτων οργανων(με την καλη εννοια παντα).

Σκεψου τα χωρις αυτο και θαναι σαν να ναι το μοσχαρι αναλατο.
Ρε τι είσαστε εσείς!

Είναι "πειραγμένο μπουζούκι" (με λίγο gain-distortion για να έχει sustain) όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Λάκης, και φλάουτο (παίζει σχεδόν σε όλο το θέμα).

To βιμπράτο είναι προαιρετικό! ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
To βιμπράτο είναι προαιρετικό! ;D ;D ;D ;D
Σκεψου λοιπον το φλαουτο χωρις αυτο το γρηγορο βιμπρατο.

Δινει ολη τη χαρη στη μελωδια-δεν κανω πλακα.

Μαθε ρε Freerock φλαουτο να μαθεις και καλο βιμπρατο.

Σου χω και δασκαλο ετοιμο. ;)

Ποιο βιμπράτο λέτε? Το φλάουτο παίζει τρίλιες... Επίσης, ως φλαουτίστας να σας πω πως μου ακούγεται περισσότερο σαν πίκολο (λόγω ηχοχρώματος και τονικής περιοχής) κι όχι σαν το παραδοσιακό φλάουτο που ξέρετε.

Μου θυμίζει ότι το Σ/Κ is over, και από Δευτέρα …σχολείο
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πλεον βαρετο πραγμα που μου εχει συμβει ποτέ...οποτε και εγω ΜΙΣΩ το θεμα αυτο.....In fact με εχει κανει να μισω ΚΑΙ τις Κυριακες.... ;D

funky_bassman είπε:
Κιθάρα μπάσο και ντραμς!!! Απλά τα πράγματα!!! ΠΑΝΚ!!!!

(εμένα αυτό μου θυμίζει)

Ετσι ρε φιλε..! με προλαβες :P  ΚΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ - ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! χαχαχα

bloody_sunday είπε:
Ποιο βιμπράτο λέτε? Το φλάουτο παίζει τρίλιες... Επίσης, ως φλαουτίστας να σας πω πως μου ακούγεται περισσότερο σαν πίκολο (λόγω ηχοχρώματος και τονικής περιοχής) κι όχι σαν το παραδοσιακό φλάουτο που ξέρετε.

+2112

τοσο ψιλα που παιζει σιγουρα ειναι πικολο!

εαν ειναι κανονικο θελω να γνωρισω τον φλαουτιστα να μου μαθει και μενα πως παιζει τοσο καλα σε τοσο ψιλες οκταβες  :)

Tις φτάνει αυτές τις νότες, αλλά ακούγεται λίγο "αγχωμένο" κι όχι τόσο "άνετο"...

Όσο για την κατάθλιψη του "πάλι σχολείο αύριο", το είχα κι εγώ αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο ο γνωστός σκοπός είναι συνδεδεμένος στο μυαλό μου περισσότερο με άγριες ιαχές τύπου "ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όταν μπει ο δημιουργός θα ήθελα να τον ρωτήσω πόσο χρονικά είναι το original ενιαίο κομμάτι και που έχουν κάνει κοψοραψιές. Σε κάποια σημεία ακούω κάποιες ανεπαίσθητες ρυθμικές ασυνέχειες όταν τελείωνει / αρχίζει η μελωδία και θα ήθελα να ξέρω αν έχω δίκιο.

Οσες φορες  να το δω/ακουσω παντα θα με πιανει ανατριχιλα(αυτο κ το final countdown) και ας ειχα σχολειο το πρωι.Πως και πως περιμενα το βραδυ να παρω τζουρα απο μπαλα ;D, τοτε που επαιζαν μπαλα και οχι εκατο μετρα στιβο

και για να ξυπνησουν μνημες  ;D ;D ;D

Δυστυχώς κι εγώ ξερνώ στο άκουσμα του εμβατηρίου... απο τα παιδικά ψυχολογικά τραύματα που μου άφησε και όπως διαβάζω όχι μόνο σε μένα. Τότε ήθελα να παίζω αντι να παρακολουθώ μπάλα.

Το lead για μένα είναι σίγουρα κιθάρα. Κι εγώ δεν ακούω διπλή χορδή για να είναι μπουζούκ αλλά σίγουρα υπάρχει κάποια ταυτοφωνία με δεύτερη κιθάρα; Ισως και αυτη η κακή για τα αυτιά μου απο τότε χρήση της κιθάρας να με απωθούσε. Οι δε τρίλιες του φλάουτου και το ταμπούρο με έστελναν αδιάβαστο. :D Βέβαια ήταν για πολλά χρόνια και μέχρι τα μέσα του 80 ο "σωστός" τρόπος ενορχήστρωσης, με τον κλασσικό τρόπο.

Παρα ταύτα παραμένει σημείο αναφοράς για όλους μας. Εντύπωση δε μου προκαλεί το πόσο έχει ταυτιστεί με το ποδόσφαιρο το θέμα αυτό για να παίζει 50 (; ) χρόνια. Αυτό είναι επιτυχία! Το μόνο σίγουρο είναι πως ξυπνά αισθήματα και αναμνήσεις σε όλους και ίσως είναι το πιο γνωστό θέμα μετά τον εθνικό ύμνο.

"έλα ρε μαμά, σε παρακαλώ....5 λεπτάκια μόνο, να δω τον Ολυμπιακό... θα τον βάλει πρώτο-πρώτο...να δω το γκολ του Αναστό!!"

Μαμά : "5 λεπτά Ολυμπιακό, δόντια και κρεβάτι...θα σε βαράω πάλι το πρωί για να σηκωθείς"

Πατέρας (βάζελος) : "ασε το παιδί να δει το Σαραβάκο μπάς και γίνει άνθρωπος".. ;D

ΑΑΑΑχχχχχχ, good times, good times.

Φοβερό θέμα Χαρίλαε!

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι κάπου ακούγεται μπουζούκι αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο του. Μάλλον μαζί με ηλεκτρική θα έλεγα κι εγώ.

ΥΓ: Παράλληλα με αυτό το θέμα που ξυπνά ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ δυσάρεστα σχολικά συναισθήματα, υπάρχει και αυτό το κομμάτι των Pet Shop Boys που συνόδευε τότε (σε μια έκδοσή του χωρίς φωνή) τις καλύτερες φάσεις & γκολ της κάθε Κυριακής:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι εξολοκλήρου γραμμένο με όργανα marching μπάντας. και  ότι αυτό που ακούται ως κιθάρα, είνια κάποιο μεταλόφωνο. Από το μπούκωμα της ηχογράφησης αλλάζει η χροιά του, αλλά στο 0,27 στο κατέβασμα, προφανώς βρίσκει χώρο και ακούγεται σαν μεταλλόφωνο. Και εκτός απο τα κρουστά και το πικολο που αναγνωρίσατε, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να είναι brass.

Καλά μη βρίζετε!!! αυτή την εντύπωση μου αφήνει το κομμάτι

Trending...

Νέα θέματα

Back