- Πόντοι
- 6
αυτο το λινκ. δεν πολυεπιασα τον λογο για τον οποιο το εβαλες.ελπιζω οχι για το σχολιο που γραφει στην εναρξη του .δε θα ηταν πολυ εξυπνο εκ μερους σου .κατα τ'αλλα μια χαρα τα λεει.adamo_fender είπε:
Juste Leblanc είπε:δε σε αμφισβητω .η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο κομπρεσσορες επειδη δεν μου αρεσει το αποτελεσμα τους στον ηχο .ωστοσο θα θελα αν μπορεις να με κατατοπισεις λιγο .ας πουμε στην συνεχεια του βιντεο που παρεθεσες και σε αυτο που σου ξαναβαζω απο κατω ,στο 3:38 αρχιζει και παιζει μια γεφυρα μεταξυ των δυο κομματιων .εδω ακους τον κομπρεσσορα?
.......................................
επισης μου κανει εντυπωση που σε καμια φωτο απο τα καιρους live rig του ,δεν υπαρχει πουθενα κομπρεσσορας
μηπως αυτο που ακους ειναι το mxr micro amp?Έκτορας είπε:αλλά και στο intro & solo του Scar Tissue που βάλαμε πιο πάνω, το sustain της Strat του είναι εμφανώς... βοηθημένο.
Juste Leblanc είπε:μηπως αυτο που ακους ειναι το mxr micro amp?
kkmspm είπε:Φιλε μου για αρχη ο JVM 410 ειναι παρα πολυ κομπρεσαρισμενος σε αντιθεση με τον ηχο του fruciante που ειναι αρκετα δυναμικος.
Το καθαρο του 410 μενει καθαρο μεχρι και σε πολυ μεγαλες εντασεις ενω αν επιλεξεις καποιο cruch καναλι δεν εχει τη δυναμικοτητα που θα σου χρωματισει το παιξιμο.
Δοκιμασε να κανεις τα -feedback mod, plexi cap mod και compression mod στον ενισχυτη σου. (υπαρχουν στο jvm forum και εινια υποθεση 20-30 λεπτων.)
Θα εκπλαγεις με το απολτελεσμα! Πραγματικα θα μεταμορφωθει ο ενισχυτης και θα αποκτισει τη δυναμικοτητα και το σπασιμο του fruciante![]()