John Frusciante - Blood Sugar Sex Magik (Guitar Master Tracks)

ΑΛΛΑ το volume boost ειδικά με το depth στις 11:00’ και μετά είναι θηριώδες που και αυτό το «πρόβλημα» είναι μικρό σε σχέση με το τρισάθλιο buffer που έχει και ισοπεδώνει τα πάντα.

Άντε βγάλε άκρη
Μαπα μου ακουγεται. Στειλτο μου να το πετάξω, έχει ειδικούς καδους ανακυκλωσης εδώ, αποκλειστικά για πλαστικά wah.

Άλλωστε στη Φαντασια πρωτοπαιξε ο Jimi, στα Δειλινά ο Rory, στο Παγκοσμιο ο David, στο Εννατο ο Eric, στα Σοδομα ο Stevie και στη Νεραιδα ο Richie.

Μικρός ήμανε τότε, αλλά το θυμάμαι αυτό.

Που το θυμήθηκες βρε θηρίο?

Μαπα μου ακουγεται. Στειλτο μου να το πετάξω, έχει ειδικούς καδους ανακυκλωσης εδώ, αποκλειστικά για πλαστικά wah.
Μην με βάζεις σε σκέψεις. Θα στο έστελνα αλλά είναι το μεταλλικό (wh10v2) και λέω να το ρίξω στους μπλε που έχουμε εδώ ?

Ο Frusciante παίζει με strat και tele. Με ποια από τις 2 φαίνεται πιο αλητήριος, badass, αλάνι, you name it ; Μα φυσικά με tele αφού ούτως ή άλλως το ίδιο ακούγεται και με τις 2. Έχει ακόμα κανείς απορία ποια κιθάρα είναι η καλύτερη;

Εγώ πάντως, όταν σκέφτομαι Frusciante & RHCP τους ταυτιζω με την Stratocaster

Eγω παλι οταν ειναι να παίξω κατι απο Frusciante ΠΡΩΤΑ μου έρχεται στο μυαλό να βαλω ΤΕΡΜΑ τον ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ και μετα να διαλεξω μια απο τις δυο τέλε μου... 

Eγω παλι οταν ειναι να παίξω κατι απο Frusciante ΠΡΩΤΑ μου έρχεται στο μυαλό να βαλω ΤΕΡΜΑ τον ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ και μετα να διαλεξω μια απο τις δυο τέλε μου... 
Παιδιά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι για ήχο Frusciante βάζουν τέρμα κομπρέσορες, αλλά αν δούμε τις φωτογραφίες από τα πετάλια του, παλιότερα που είχε ελάχιστα αλλά και τις μετέπειτα που είχε κάτι διαστημόπλοια, πουθενά δεν υπάρχει πεταλάκι κομπρέσορας

Εγώ πάντως, όταν σκέφτομαι Frusciante & RHCP τους ταυτιζω με την Stratocaster
Καλά σίγουρα, δεν το συζητάμε ότι η Strat είναι η κύρια κιθάρα, μάλιστα στα τελευταία live του με τους peppers, πριν το φετινό reunion, ακόμα και τα τραγούδια που παραδοσιακά έπαιζε με tele (can’t stop, easily κ.λπ.), τα έπαιζε με Strat.

Παιδιά αυτό δεν το καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι για ήχο Frusciante βάζουν τέρμα κομπρέσορες, αλλά αν δούμε τις φωτογραφίες από τα πετάλια του, παλιότερα που είχε ελάχιστα αλλά και τις μετέπειτα που είχε κάτι διαστημόπλοια, πουθενά δεν υπάρχει πεταλάκι κομπρέσορας
Eιναι που οι φωτογραφιες ειναι απο live και όχι απο Studio  ?

https://equipboard.com/pros/john-frusciante/mxr-dyna-comp-compressor-m102

Καλά αυτό εννοείται. Αλλά και πάλι δεν θα είχε έστω ένα βασικό κομπρεσοράκι για να βγάλει τον ήχο του στούντιο;

Από την άλλη θα μου πεις στα live σχεδόν ποτέ δεν παίζει με τα καθαρά που έχει στους δίσκους

Καλά αυτό εννοείται. Αλλά και πάλι δεν θα είχε έστω ένα βασικό κομπρεσοράκι για να βγάλει τον ήχο του στούντιο;

Από την άλλη θα μου πεις στα live σχεδόν ποτέ δεν παίζει με τα καθαρά που έχει στους δίσκους
Οταν ακους κομματια οπως πχ το under the bridge ο κομπρεσορας κοντεύει να σου ΕΠΙΤΕΘΕΙ!Αυτο που ακούς η ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑΣ ειναι η Αctive EMG ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ και στο τελος Limiter... (Δηλαδη κομπρεσαρισμενοι pickups)... To δεύτερο δεν ειναι... Τι μενει;Ήρεμα το λέω...  ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα ξεχάσει πόσο μου άρεσε το I could have lied και τώρα γυμνό μου αρέσει ακόμα περισσότερο, θυμίζει τώρα κομμάτι απ'τα σόλο άλμπουμ του .

Kι εγώ τον αγαπώ, ο πρώτος κιθαρίστας που μου έκανε κλικ, συν το ταξίδι από χαιβάνι σε τοπ μπάντα, στον πάτο και μετά πάλι ανάκαμψη. 

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει που γύρισε πάλι, θα προτιμούσα να έμενε underground κιθαριστικά όμως, αλλά κουμάντο στην τσέπη του θα κανω;

Μπράβο μπράβο  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back