Ειναι ΜΑΥΡΟΙ φυσιολογικοι ανθρωποι καλυφθηκες? Ο αλλος ειναι φυσιολογικος ΛΕΥΚΟΣ ανθρωπος κ.ο.κ.Ουτε ο λευκος ειναι μαυρος ουτε ο μαυρος λευκος κ.ο.κSuperfunk είπε:να σε ρωτησω κατι?
οι ΜΑΥΡΟΙ Αμερικανοι ειναι φυσιολογικοι κατα τη γνωμη σου?
Ειναι ΜΑΥΡΟΙ φυσιολογικοι ανθρωποι καλυφθηκες? Ο αλλος ειναι φυσιολογικος ΛΕΥΚΟΣ ανθρωπος κ.ο.κ.Ουτε ο λευκος ειναι μαυρος ουτε ο μαυρος λευκος κ.ο.κSuperfunk είπε:να σε ρωτησω κατι?
Το κράτος που θα κληθεί να δώσει ένα παιδί για υιοθεσία ούτως ή άλλως και στα ετερόφυλα ζευγάρια δεν μπορεί μετα βεβαιότητας να μετρήσει αυτούς τους εξαιρετικά σημαντικούς παράγοντες που αναφέρεις. Δες το αλλιώς. Με τι κριτήριο δίνεται ένα παιδί σε ένα ζευγάρι όταν υπάρχουν κι άλλα υποψήφια φαινομενικά ίδιων χαρακτηριστικών και όλα ετερόφυλα. Θα ρωτήσουν "θα το αγαπάς" ή "θα το σέβεσαι" ή "θα είστε ισορροπημένο ζευγάρι"; Όχι βέβαια γιατί όλοι θα δώσουν την ίδια απάντηση. Άρα πάντα θα πρέπει να υπάρχουν μετρήσιμα και κυρίως χειροπιαστά κριτήρια. Είσαι πλούσιος ή έχεις καλή δουλειά; Θα έχεις προτεραιότητα, τι να κάνουμε, έτσι είναι.Superfunk είπε:ΠΟΙΑ ειναι τα υπολοιπα και ΠΩΣ μετριουνται?
Η ΑΓΑΠΗ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ και η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ μεταξυ τους πως μετριεται?
Η αγαπη και η φροντιδα που ειναι ΙΚΑΝΟΙ να δωσουν σε ενα παιδι πως μετριεται?
Ναι οκ, το τελευταιο επιχειρημα των ομοφοβικων, ειναι ο παραλληλισμος της ομοφυλοφιλίας με την παιδεραστία και την κτηνοβασια.panosprog είπε:Και γιατι ειναι ανθρωπινο δικαιωμα η υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια.Ο αλλος θεωρει ανθρωπινο δικαιωμα τον γαμο με 6χρονα.Ο αλλος ανθρωπινο δικαιωμα να παντρευτει το σκυλο του ο αλλος να κανει σεξ με την κατσικα του.Ποιος καθοριζει τι ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και τι οχι.Υπαρχει και κατι που λεγεται ηθικη αν εχεις ακουστα.Το παιδι το ρωτησε κανενας αν θελει να εχει 2 μανες η 2 πατερες?Αυτο δεν εχει ανθρωπινα δικαιωματα?Ο Οργουελ μιλαει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για μια ολοκληρωτικη κοινωνια που εχουν εξαλειφθει η διαστρεβλωθει οι οποιεσδηποτε διαφορες/γνωρισματα/χαρακτηριστικα ιδιοτητες προς οφελος μιας ομοιομορφιας / ισοτητας.
Sorry για το off, αλλά αυτοί οι τρεις, σου φαίνονται φυσιολογικοί; ;D 8)Superfunk είπε:να σε ρωτησω κατι?
Αα ωραία. Οι gay είναι ανήθικοι. Λουκά, εσύ; Να τους κάψουμε λέω εγώ και μετά να προσευχηθούμε για τις ψυχές τους.panosprog είπε:Και γιατι ειναι ανθρωπινο δικαιωμα η υιοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια.Ο αλλος θεωρει ανθρωπινο δικαιωμα τον γαμο με 6χρονα.Ο αλλος ανθρωπινο δικαιωμα να παντρευτει το σκυλο του ο αλλος να κανει σεξ με την κατσικα του.Ποιος καθοριζει τι ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και τι οχι.Υπαρχει και κατι που λεγεται ηθικη αν εχεις ακουστα.Το παιδι το ρωτησε κανενας αν θελει να εχει 2 μανες η 2 πατερες?Αυτο δεν εχει ανθρωπινα δικαιωματα?Ο Οργουελ μιλαει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για μια ολοκληρωτικη κοινωνια που εχουν εξαλειφθει η διαστρεβλωθει οι οποιεσδηποτε διαφορες/γνωρισματα/χαρακτηριστικα ιδιοτητες προς οφελος μιας ομοιομορφιας / ισοτητας.
Ρε φιλε κανεις πως δεν καταλαβαινεις καμια διαφορετικοτητα δεν ειχε θεση στον κοσμο που περιγραφει.Και στο ξαναβαζω μπας και το καταλαβεις Για τα μέλη του Κόμματος, η φυλή, η θρησκεία και το φύλο πρέπει να εξουδετερωθούν, ο υπήκοος της Oceania πρέπει να αποκοπεί από το παρελθόν του και η γλώσσα πρέπει να καταστραφεί για καλύτερο έλεγχο του νου. Ακόμα και η επιστήμη πρέπει να υποταχθεί στην ιδεολογία. Ο Μεγάλος Αδελφός δεν θέλει «αντιφρονούντες»...trolley είπε:Έλεος βρε πανοςμουχλ... Άσε τον Όργουελ στην άκρη. Ή τουλάχιστον ξανακοίτα ποια η θέση των ομοφυλοφίλων στον κόσμο που περιγράφει. Το Κόμμα (στο βιβλίο) τις ίδιες απόψεις με 'σένα έχει. Αμάν πια..
3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις' date=' προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών.[b'] Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars[/b].
Ποιά είναι αυτή η Oceania;panosprog είπε:Ρε φιλε κανεις πως δεν καταλαβαινεις καμια διαφορετικοτητα δεν ειχε θεση στον κοσμο που περιγραφει.Και στο ξαναβαζω μπας και το καταλαβεις
Για τα μέλη του Κόμματος, η φυλή, η θρησκεία και το φύλο πρέπει να εξουδετερωθούν, ο υπήκοος της Oceania πρέπει να αποκοπεί από το παρελθόν του και η γλώσσα πρέπει να καταστραφεί για καλύτερο έλεγχο του νου. Ακόμα και η επιστήμη πρέπει να υποταχθεί στην ιδεολογία. Ο Μεγάλος Αδελφός δεν θέλει «αντιφρονούντες»...
Οχι ρωταω γιατι και οι ΜΑΥΡΟΙ εκαναν ΑΓΩΝΑ για να εχουν ανθρωπινα δικαιωματα και να ειναι εκτος απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ (που ειναι διαφορετικοι απο τους λευκους) και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ανθρωποι (με ανθρωπινα δικαιωματα οπως και οι λευκοι δηλαδη) ....μαλιστα πολλοι ελεγαν,σαν και εσενα, "γιατι να τους δωσουμε δικαιωματα υπαρχει κανας λογος?το μονο που θα καταφερουμε ειναι να τους κανουμε ...φυσιολογικους ανθρωπους ενω ειναι ΤΟΣΟ διαφορετικοι απο εμας"panosprog είπε:Ειναι ΜΑΥΡΟΙ φυσιολογικοι ανθρωποι καλυφθηκες? Ο αλλος ειναι φυσιολογικος ΛΕΥΚΟΣ ανθρωπος κ.ο.κ.Ουτε ο λευκος ειναι μαυρος ουτε ο μαυρος λευκος κ.ο.κ
του ειπα εγω του JAZZ οτι θα εχουμε σοου αλλα αυτος σηκωθηκε και εφυγε... ;DΑα ωραία. Οι gay είναι ανήθικοι. Λουκά, εσύ; Να τους κάψουμε λέω εγώ και μετά να προσευχηθούμε για τις ψυχές τους.
Μια χαρα φυσιολογικοι και παιχταραδες ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Sorry για το off, αλλά αυτοί οι τρεις, σου φαίνονται φυσιολογικοί; ;D 8)
Με τον ίδιο τρόπο που μια γυναίκα ενώ θέλει να κάνει παιδιά με εξωσωματική συνεχίζει να κάνει και σεξ.magna είπε:Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
Πρεπει να πας σε ειδικο σχολειο για να τη διδαχθεις,αν θες σου δινω τη διευθυνση ειναι κοντα στο ΔΑΦΝΙ... ;Daxtarmas είπε:Ποιά είναι αυτή η Oceania;
ετσι κανανε οι ΠΑΛΙΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ Χριστιανοι Ελληνες αλλα ηρθανε μετα αυτα τα τζαζροκ & οι τεντυμποϋδες και τα απεμπολησανε ολα.... ;DΕυτυχώς δηλαδή, διαφορετικά θα το κάναμε τρεις φορές στη ζωή μας ίσα ίσα για να τεκνοποιήσουμε.
Μαλλιοτραβήγματα θα εχουμε? ;DTamtam είπε:Με τον ίδιο τρόπο που μια γυναίκα ενώ θέλει να κάνει παιδιά με εξωσωματική συνεχίζει να κάνει και σεξ.
Με λίγα λόγια αγαπητή μου, και μην εκπλαγείς, δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί αλλά ως ζωικό είδος έχουμε αποδεσμεύσει την σεξουαλική απόλαυση από την τεκνοποίηση. Ευτυχώς δηλαδή, διαφορετικά θα το κάναμε τρεις φορές στη ζωή μας ίσα ίσα για να τεκνοποιήσουμε.
Και θλιβεροί. Στήστε μια στατιστικούλα κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση και μην εκπλαγείτε που οι μόνοι κτηνοβάτες, παιδεραστές, βάναυσοι γονείς και βασανιστές, ενίοτε είναι οι ετεροφυλόφυλοι και οι παπάδες. Ούτε μια drag queer ρε γαμώτο.neeq είπε:Ναι οκ, το τελευταιο επιχειρημα των ομοφοβικων, ειναι ο παραλληλισμος της ομοφυλοφιλίας με την παιδεραστία και την κτηνοβασια.
Ειστε τοσο προβλεψιμοι....
Εγω φιλε δεχομαι τη διαφορετικοτητα και την σεβομαι σε ολες τις μορφες.Στην εθνικοτητα την θρησκεια τη φυλη τα ηθη τα εθιμα τις παραδοσεις τις πατριδες.Αυτο θελω να συνεχιστει να υπαρχει αυτη η πολυμορφια.Δεν εχω σκοπο να επιβληθω στις αλλες διαφορετικοτητες.Απλα θελω να διατηρησω τις δικες μου ιδιομορφιες μεσα στον κυκεωνα της παγκοσμιοποησης και να μην γινω μια αμορφη καταναλωτικη μοναδα.Με λιγα λογια ειμαι υπερηφανος για αυτο που ειμαι και αυτο που κουβαλαω και δεν θελω να ομογενοποιηθω παραδοση λεγεται αυτο.Superfunk είπε:Οχι ρωταω γιατι και οι ΜΑΥΡΟΙ εκαναν ΑΓΩΝΑ για να εχουν ανθρωπινα δικαιωματα και να ειναι εκτος απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ (που ειναι διαφορετικοι απο τους λευκους) και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ανθρωποι (με ανθρωπινα δικαιωματα οπως και οι λευκοι δηλαδη) ....μαλιστα πολλοι ελεγαν,σαν και εσενα, "γιατι να τους δωσουμε δικαιωματα υπαρχει κανας λογος?το μονο που θα καταφερουμε ειναι να τους κανουμε ...φυσιολογικους ανθρωπους ενω ειναι ΤΟΣΟ διαφορετικοι απο εμας"
Σορυ που στο λέω αλλα αυτη τη φραση τη χρησιμοποιουν μονο οσοι αντιπαθουν τους gayΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν αντιπαθω τους γκευ. Ειχα και έναν γνωστο
Κάνεις λάθος φίλε μου. Η "φυσιολογικότητα" την οποία επικαλείται (και) η magna επιστρατεύεται ως "επιλογή". Ενώ δεν υφίσταται ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ούτε κανένας gay γ'ινεται gai επειδή "επέλεξε να μην κάνει παιδιά" (έλεος) ούτε καμία "φυσιολογικότητα" υπάρχει στη σεξουαλική απόλαυση ή την τεκνοποίηση (πλέον).Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Μαλλιοτραβήγματα θα εχουμε? ;D
ΥΓ: εισαι εκτος τοπικ..