- Πόντοι
- 2,368
ε οχι να με πεις και αριστερο.....για αραξε δεν σε ΕΒΡΙΣΑ εγω.... ;DΤα κάθε αριτσερίστικα του κ@@@@ τα ακούω βερεσέ
πες με φουστη και ειμαστε οκ. ;D
ε οχι να με πεις και αριστερο.....για αραξε δεν σε ΕΒΡΙΣΑ εγω.... ;DΤα κάθε αριτσερίστικα του κ@@@@ τα ακούω βερεσέ
Θεωρείς το "αριστερός" βρισιά?Superfunk είπε:ε οχι να με πεις και αριστερο.....για αραξε δεν σε ΕΒΡΙΣΑ εγω.... ;D
Κατανοητό αυτό που λες, αλλά έτσι μπαίνουμε στο παιχνίδι των στερεότυπων- που θίχτηκεmagna είπε:που ο κάθε ζάμπλουτος ομοφυλόφιλος ψάχνεται για ένα ακόμα αξεσουάρ δεν τη μασάω.
Superfunk είπε:ε οχι να με πεις και αριστερο.....για αραξε δεν σε ΕΒΡΙΣΑ εγω.... ;D
Υποτίθεται ότι είναι μονοθειστική, αλλά Πατήρ-υιός και το περιστέρι της θεάς Αφροδίτης που το είπαν άγιο πνεύμα όταν έφτιαχναν το χριστιανικό παραμύθι. Για αυτά που έγραψα, αν θέλεις ξεκίνα από το πόσες φορές στην καινή διαθήκη διαχωρίζει ο Ιησούς τον εαυτό του από τον πατέρα του ο οποίος είναι στην παλαιά διαθήκη εκείνος ο ζηλότυπος, εκδικητικός θεός που λέει περισσότερα ψέματα και από τον ίδιο τον σατανά και είναι γραμμένα στη βίβλο τα ψέματα του και από το πόσο διαφορετικές διδαχές έχει ο παλαιοδιαθηκικός θεός από τον καινοδιαθηκικό ιησού. Μία από τις διαφορές την σημείωσα ήδη.Stoyo είπε:@ axtarmas: Ο Χριστιανισμός είναι μονοθεϊστική θρησκεία, που να αρχίσω και που να τελειώσω από αυτά που έγραψες.
Ξέρεις κάτι για μένα που δεν ξέρω εγώ? Έτσι φαίνεται. Όπως και να 'χει, απαξιώ να απαντήσω σε "εύκολους στόχους" -sitting ducks (μέ ή χωρίς παυσίπονα), οπως εσύ.magna είπε:Μαγκνα
Tamtam είπε:Θεωρείς το "αριστερός" βρισιά?
Αγαπητέ, αυτά που λές είναι λίγο άσχετα. Χρησιμοποίησα την φράση "Ειδικά οι ενσυνειδήτως χριστιανοί θα πρέπει να ντρέπονται όταν κατηγορούν τους ομοφυλόφυλους για ανωμαλίες."panosprog είπε:Ρε Αxtarma ημαρτον σου απαγορευσε κανενας να πηδας η ηρθε κανενας παπας να σε ψαξει?
Και ποιος σου ειπε πως συμφωνουν ολοι με την Παλαια Διαθηκη.
Τωρα αυτα που εγραψες για το Χριστο {αυτη ειναι η καταπιεση των Δυτικων Χριστιανικων κρατων} μαγκια θα ηταν να τα πεις για καποιο αλλο ιερο προσωπο σε αλλα καθεστωτα.
Ξερεις εκει που σεβονται ολες τις ιδιαιτεροτητες προς Συρια μερια λεω μωρε
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ειναι ανεπαισθητο αραγε το ψυχολογικο αντικτυπο στο παιδι απο αυτο να συγκρινει την οικογενεια του με των φιλων του ή σημαντικο?
Η Π.Διαθηκη (που ειναι σχεδον ιδια με την Εβραϊκη βιβλο) γινεται αποδεκτη σε διαφορετικο βαθμο απο τις διαφορετικες χριστιανικες εκκλησιες (η ορθοδοξη αποδεχεται το μεγαλυτερο μερος της σε σχεση με την προτεσταντικη και την καθολικη εκκλησια αν θυμαμαι καλα)...οποτε μαλλον αναφερεσαι στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ η οποια περιγραφει τα εργα και τις ημερες του ΧΡΙΣΤΟΥ.Αν είσαι χριστιανός ενσυνείδητως όπως το γράφω, έχεις διαβάσει τη π.διαθήκη και συμφωνείς με αυτά που λέει
λατρεύω να απαντάω στη γλώσσα μερικών που το παίζουν αθώοι και χωρίς μνήμη υπηρετώντας σκοπιμότητες!Tamtam είπε:Και όπου; Τι σχέση έχουν αυτά με τη συζήτησή μας εδώ;
Πρέπει να ντρέπομαι για κάτι;
Ταλιμπάν; Πόσο ελλεινή μπορείς ακόμη να γίνεις με το να δημοσιοποιήσεις στοιχεία από προσωπικές συνομιλίες σε ένα δημόσιο φόρουμ;
Επίσης οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν μας αφορούν. Αντιθέτως απαγορεύονται.2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά' date=' δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, [b']θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα[/b].
Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι αυτοί που την έχουν διαβάσει νομίζουν ότι την έχουν κατανοήσει.axtarmas είπε:Το πρόβλημα όμως με τους πιστούς είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν κάν διαβάσει την βίβλο και δεν γνωρίζουν τί πραγματικά λέει και απλώς ότι έχουν ακούσει από κηρύγματα τα πιστεύουν. Πολύ δούλεμα πέφτει γενικώς στην ανθρωπότητα...
Απαγορεύονται αλλά τις επιτρέπεις;yameth είπε:Επίσης οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν μας αφορούν. Αντιθέτως απαγορεύονται.
Και ναι ζω... αλλά δεν θα κάτσω απο πάνω να σας φυλάω.
Επι του θέματος αλλιώς κλειδώνει.
Το έχω προτείνει εδώ και ώρα... Αν το κλειδώσεις περιμένω δικαιώματα! ;Dyameth είπε:Επι του θέματος αλλιώς κλειδώνει.
Αναφέρει και μια αιμομιξία- Κόρες Λοτ με μπαμπά τους.axtarmas είπε:Οι ενσυνειδήτως χριστιανοί είναι αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν πραγματικά το δόγμα της θρησκείας που πιστεύουν, αυτοί που διαβάζουν τακτικά την βίβλο και ότι άλλο σχετικό
Αν είσαι χριστιανός ενσυνείδητως όπως το γράφω, έχεις διαβάσει τη π.διαθήκη και συμφωνείς με αυτά που λέει.