Το μονο που ξερετε να κανετε οι σκοταδιστεςmagna είπε:θα ουρλιάξω
Πρόταση : ξεκίνα να ουρλιάζεις.magna είπε:Όχι από μένα και δεν καταλαβαίνω γιατί άτομα που έχουν συνειδητά αποφασίσει να απέχουν απ'τη διαδικασία τεκνοποίησης (και μην πει κάποιος ότι δεν είναι συνειδητή επιλογή γιατί θα ουρλιάξω),διεκδικούν δικαίωμα στην υιοθεσία.
εσυ καθε φορα που κανεις ΣΕΞ με το αλλο φυλο..τεκνοποιεις?γιατί άτομα που έχουν συνειδητά αποφασίσει να απέχουν απ'τη διαδικασία τεκνοποίησης
Να ουρλιάξεις.magna είπε:Όχι από μένα και δεν καταλαβαίνω γιατί άτομα που έχουν συνειδητά αποφασίσει να απέχουν απ'τη διαδικασία τεκνοποίησης (και μην πει κάποιος ότι δεν είναι συνειδητή επιλογή γιατί θα ουρλιάξω),διεκδικούν δικαίωμα στην υιοθεσία.
Superfunk είπε:Καλα μη φας,χτυπησαμε ελικοΦτερο και θα φαμε τη φτερουγα........
Μονο οταν δεις να ορκιζεται κυβερνηση στη βουλη χωρις παπαδες,να ανοιγει η σχολικη χρονια χωρις....αγιαστουρες και να μην υπαρχουν σχολικες & στρατιωτικες παρελασεις θα μπορεσεις να ΑΡΧΙΣΕΙΣ να εχεις ΚΑΠΟΙΑ ελπιδα...
Μεχρι τοτε θα ακους...αδρες και γεματες ...τακτ παρατηρησεις για τα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ παιδια τυπου ΑΧΤΑΡΜΑ...
"Ρε κοιτα εναν Φουστη που βαλανε σημαιοφορο!"
"Φουστη κανε πιο δεξια να με πιτσιλησει και εμενα ο αγιασμος!"
"Παλι ο Φουστης ο πατερας σου σε εφερε στο σχολειο μωρη λουγκρα?"
Και αλλα τετοια ωραια.... :'(
Έχεις δίκιο.Κάτι μας έριξαν στο ποτό και επιλέξαμε να γίνουμε αμφι- ή ομο-.Ώριμο το βρίσκω σα σκεπτικό...neeq είπε:Ενα θεμα που συμφωνω 100% με trolley και SF ;D
Παει, γερασα
Το μονο που ξερετε να κανετε οι σκοταδιστες
Το nickname αφορα το ειδος μουσικης που παιζω και ακουω το οποιο απο τους πανκηδες θεωρηθηκε συντηρητικο αρα καμια ανακολουθια.Μπορεις να με χαρακτηρισεις Traditionalist αν σωνει και καλα θελεις να μου βαλεις καποια ταμπελα.Τωρα τι θεωρεις τον Οργουελ ??? Για τα στοιχηματικα δεν ξερω να σου απαντησω γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι ελπιζω να σε καλυψα 8)trolley είπε:Εμένα πάντως μου θυμίζουν το νικ σου, το οποίο προτείνω να αλλάξει σε panosmouhl...
;D ;D ;D
Το έχεις παίξει άντερ, ε;
;D ;D ;D
Ετοιμάσου για ξελαρύγγιασμα.magna είπε:Όχι από μένα και δεν καταλαβαίνω γιατί άτομα που έχουν συνειδητά αποφασίσει να απέχουν απ'τη διαδικασία τεκνοποίησης (και μην πει κάποιος ότι δεν είναι συνειδητή επιλογή γιατί θα ουρλιάξω),διεκδικούν δικαίωμα στην υιοθεσία.
Χρηση Οργουελ υπερ της καταπιεσης ανθρωπινων δικαιωματων πρωτη φορα βλεπωpanosprog είπε:Το nickname αφορα το ειδος μουσικης που παιζω και ακουω το οποιο απο τους πανκηδες θεωρηθηκε συντηρητικο αρα καμια ανακολουθια.Μπορεις να με χαρακτηρισεις Traditionalist αν σωνει και καλα θελεις να μου βαλεις καποια ταμπελα.Τωρα τι θεωρεις τον Οργουελ ??? Για τα στοιχηματικα δεν ξερω να σου απαντησω γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι ελπιζω να σε καλυψα 8)
Αν το μονο κριτήριο ειναι το ομοφυλο/ετεροφυλο, προσωπικά δε μπορώ να απαντήσω. Ισως αν το ενα ζευγαρι ειναι παοκτσηδες, το εδινα στο αλλο. Σπανια μεγαλωνουν φυσιολογικα παιδια απο παοκτσηδες ;DΕτοιμάσου για ξελαρύγγιασμα.
Βέβαια εγώ θα ξαναθέσω το ερώτημα. Όταν έχεις δυο υποψήφια ζευγάρια, ένα ομοφυλο ένα ετερόφυλο και στα υπόλοιπα είναι μέσες άκρες το ίδιο, που δίνεις το παιδί σαν κοινωνία; Αν κάνεις επιλογή βάσει κριτήριου, που εδώ είναι μόνο ένα, τότε κάνεις διακρίσεις. Αν το παίξεις στην τύχη αφού είναι το ίδιο τότε πιθανώς να είσαι ανεύθυνος, μπορεί και όχι. Δεν είναι απλό.
Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?Superfunk είπε:εσυ καθε φορα που κανεις ΣΕΞ με το αλλο φυλο..τεκνοποιεις?
δηλαδη ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ εχει 30.000 παιδια?
;D
Μπορεί κάποιος/κάποια να αποφάσισε στα νιάτα τους/της ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά. Πέρασαν δεκαετίες, έπιασε τα 55 και μετάνιωσε αλλά σε αυτή την ηλικία του/της ήταν πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να κάνει παιδιά. Άρα η μόνη λύση που έμεινε ήταν η υιοθεσία.magna είπε:Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
Στα 55 πας για παππούς δεν πας για πατέρας ;Daxtarmas είπε:Μπορεί κάποιος/κάποια να αποφάσισε στα νιάτα τους/της ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά. Πέρασαν δεκαετίες, έπιασε τα 55 και μετάνιωσε αλλά σε αυτή την ηλικία του/της ήταν πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να κάνει παιδιά. Άρα η μόνη λύση που έμεινε ήταν η υιοθεσία.
Άρα είσαι εναντίον της υιοθεσίας και της τεχνητής γονιμοποίησης από ζευγάρια, ανεξαρτήτως συνδυασμού φύλων, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σωστά;magna είπε:Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
Για τον ίδιο λόγο που κάποιος επιλέγει να υιοθετήσει ένα σκυλάκι, πρέπει να κάνει σεξ με την μητέρα;magna είπε:Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
Μια χαρα γινεται.. εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους που σου δειχνουν ένα ασπρο πιατο και σου λενε είναι μαυρο.. για να μην μου κανει εντυπωση..magna είπε:Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
Εμμ... εδώ υπάρχει ένα θεματάκι, πέραν του "χάσματος των γενεών". Αν ο γονιός ξεκινήσει στα 55, αυτό σημαίνει ότι το παιδί θα τελειώσει το σχολείο (!!!) στα 73 του γονιού. Είναι ολίγον αργά και οι πιθανότητες να γίνει κάτι με την υγεία του/των γονιών είναι αρκετά μεγάλες, κάτι που θα οδηγήσει σε προβλήματα για το παιδί (να φροντίζει τον γονιό).axtarmas είπε:Μπορεί κάποιος/κάποια να αποφάσισε στα νιάτα τους/της ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά. Πέρασαν δεκαετίες, έπιασε τα 55 και μετάνιωσε αλλά σε αυτή την ηλικία του/της ήταν πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να κάνει παιδιά. Άρα η μόνη λύση που έμεινε ήταν η υιοθεσία.
μολις εβγαλες την υιοθεσία ,τις παρενθετες μητερες και την τεχνητή γονιμοποίηση "ανωμαλιες"....συνεχισε το πας πολυ καλα....magna είπε:Τι σχέση έχει αυτό?Σημασία έχει ότι υπάρχει συγκεκριμένη οδός που γίνονται τα παιδιά την οποία οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι την έχουν αποκλείσει.Πώς γίνεται να μη θες να κάνεις οικογένεια "πρακτικά" κι απ'την άλλη νομικά να τη διεκδικείς?
τωρα με πληγωσες...ξεκινησα αργα στα 48,βεβαια οταν ο γιος μου τελειωσει το σχολειο θα ειμαι ακομα ΤΖΟΒΕΝΟ με 20 χρονια μπροστα μου για να παρω ΣΥΝΤΑΞΗ..... οποτε δεν αγχωνομαι ;D ;DΑν ο γονιός ξεκινήσει στα 55, αυτό σημαίνει ότι το παιδί θα τελειώσει το σχολείο (!!!) στα 73 του γονιού.