Ibanez INF1 INF2 vs INF3 INF4 vs V7 V8

djven_om

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου ψάχνει για κιθάρα και θέλει οπωσδήποτε IBANEZ. Τα είδη που θέλει να παίζει είναι: Rock, Metal, Jazz, Blues και Funky.  ;D . Ποιοί είναι καλύτεροι μαγνήτες απο τους εξής:  INF1 INF2 vs INF3 INF4 vs V7 V8 ? Πιστευετε οτί είναι καλύτερα να πάρει την πιο φτηνη και να αλλάξει τους μαγνήτε με DM ή SD? Η σειρά που του αρέσει ειναι οι Ibanez RG .

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ: μπορέι να δώσει μέχρι 450 ευρω

Να πάρει την κιθάρα που τον βολεύει, ν'ακούσει πρώτα τους μαγνήτες και μετά να σχηματίσει γνώμη. Σ'άλλους αρέσουν, σ'άλλους όχι. Τώρα για την κιθάρα, εφόσον θέλει οπωσδήποτε ibanez RG ας πάει να δοκιμάσει όσες μπορεί στο budget του κι επίσης ας βγάλει συμπέρασμα. Μερικές φορές οι γνώμες άλλων μας επηρρεάζουν υπερβολικά.  :)

Υπάρχει κάποιος που να τους έχει δοκιμάσει και έχει σχηματίσει κάποια γνώμη για τους συγκεκριμένους μαγνήτες?

οι ΙΝF 1 , 2 ειναι πολυ καλοι κεραμικοί μαγνήτες. Η σειρά V δε μου άρεσε.

Οι INF 3 και 4 είναι οι καλύτεροι, αυτούς να πάρεις.

X-minor είπε:
Οι INF 3 και 4 είναι οι καλύτεροι, αυτούς να πάρεις.
Δεν σε πιέζει κανείς να απαντήσεις οπότε μην κάνεις σαν μικρό παιδί.-

djven_om είπε:
Δεν σε πιέζει κανείς να απαντήσεις οπότε μην κάνεις σαν μικρό παιδί.-
Σοβαρότατα μίλησα.

καλησπερα! εχω την RG350EX με τους INF3 & INF4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!! ειδικα απ τον 4! 8)

επισης ειχα δοκιμασει μια κιθαρα με V7 V8 αλλα αν θυμαμαι καλα ηταν εκτος σειρας RG.

Βεβαια θα σου προτεινω οτι και οι περισσοτεροι εδω στο noiz. να πατε να ακουσετε τις κιθαρες που αντιστοιχουν στα λεφτα που διαθετετε ωστε να σχηματισετε μια σφαιρικη αποψη γυρω απ τους συγκεκριμενους μαγνητες!  ;)

ασχετα με το εαν υπάρχουν οι V7 V8 στις RG . πως σου φάνηκαν?

o V7 μου φαμηκε αρκετα καθαρος ακομα και με πολυ gain. ωραια μπασα και ψηλες!

ο V8 λασπωνε παρα πολυ!!! προσωπικα δεν με εντυπωσιασε και πολυ!

ολα αυτα βεβαια ειναι δικη μου αποψη η οποια μπορει να ειναι αντιθετη με αλλονων!!!

για αυτο πηγαιντε να τους ακουσετε!! ;)

Εγω εχω rg370dx με τους INF3 & INF4.οι μαγνητες ειναι πολυ καλοι για τα λευτα της κι8αρας.εγω προσωπικα προτιμω αυτους,ειδικα για metal,ειναι οτι πρεπει

Εγώ έχω την RG320FM με τους IN3 & In4. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλοί για τα λεφτά. Τότε η κιθάρα έκανε 800 ευρώ τώρα έχει πέσει στα 450 νομίζω στο thomann. Τσέκαρε από κοντά όμως...

funky_bassman είπε:
Εγώ έχω την RG320FM με τους IN3 & In4. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλοί για τα λεφτά. Τότε η κιθάρα έκανε 800 ευρώ τώρα έχει πέσει στα 450 νομίζω στο thomann. Τσέκαρε από κοντά όμως...
Γιατί έχει πέσει τόσο πολύ η τιμή της;

Vintager είπε:
Γιατί έχει πέσει τόσο πολύ η τιμή της;
Ισως γιατι βγαινουν καινουρια μοντελα με καλυτερα χαρακτηρηστικα,και αυτες παλαιωνουν

Γιατί τώρα έχει αλλάξει όλη η σειρά RG. Εγώ έχω την RG320FM ενώ τώρα βγαίνει το μοντέλο RG320DXFM. Η σειρά RG τα τελευταία 3 χρόνια φτιάχνεται στην Κίνα ενώ η δικιά μου είναι Κορέα. Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ. Κάτι άλλο δεν μπορώ να το ξέρω. Και τότε βέβαια δεν ήξερα το thomann και τα λοιπά. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο την έδινε τότε αντιστοίχως για να ξέρω πόσο έχει πέσει η τιμή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back