δες και τις dean τοτε...!iconn6 είπε:Θα με βρησετε..αλλα δεν μαρεσουν οι φεντερ..παιζω εντελως ντεθ μεταλ κτλ.Δεν κολαει ουτε να ηχος ουτε σαν..image ;D
δες και τις dean τοτε...!iconn6 είπε:Θα με βρησετε..αλλα δεν μαρεσουν οι φεντερ..παιζω εντελως ντεθ μεταλ κτλ.Δεν κολαει ουτε να ηχος ουτε σαν..image ;D
Ουτε το ενα ουτε το αλλο ισχυει... Το θεμα ηχος αστο ειναι τεραστια συζητηση που εχει γινει 7 εκατομυρια φορες... Μια χαρα παιζεις με μια fat strat fender... Η δικια μου εχει εναν dimarzio super distortion και αμα την ακουσεις θα σου φυγει η μαγκια...iconn6 είπε:Δεν κολαει ουτε να ηχος ουτε σαν..image ;D
Τωρα που κοιτας προς μια πολυ ωραια κατευθηνση παιξε εδω να βρεις την υγεια σου... Χωρις να σημαινει οτι μια ibi rg1570 prestige δεν σκιζει... Παραυτα τσεκαρε και εδωiconn6 είπε:πες με περιεργο..αλλα απεχθανομαι τις dean ;ρ
σκεφτομουν και για bc rich η esp αλλα προς το παρον ψαχνω για ibanez..
Δε χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι...παιρνεις μια καλη κιθαρα σαν βαση (στις αγγελιες υπαρχουν τρελλες ευκαιριες με 300ε) κ αν δεις οτι οι μαγνητες δε σου φτανουν αλλαζεις μετα!iconn6 είπε:σωστοτατος...περιμενα οτι καποιος θα μου το πει αυτο..αλλα ποσα λεφτα θελω για μια στρατ φεντερ..καλη..+ ποσα αλλα για να βαλω μαγνητες..?μιλαμε για budget 300 euro...
αχχχ..και εδω http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec_1000vb_duncan.htmaris 17561 είπε:Τωρα που κοιτας προς μια πολυ ωραια κατευθηνση παιξε εδω να βρεις την υγεια σου... Χωρις να σημαινει οτι μια ibi rg1570 prestige δεν σκιζει... Παραυτα τσεκαρε και εδω
http://www.thomann.de/gr/bc_rich_nj_warlock_deluxe.htm
http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec401_ow.htm
Καταρχην ολες μου οι προτασεις ειναι για μτχ... Μπορεις να παρεις οποια στρατ σου αρεσει mexico . Μπες θωμα και θα βρεις πολλες... κοιτα τιμες . Κοιτα τις αγγελειες εδω του νοιζ και θα βρεις πολλες... Ψαξε να βρεις μια με διπλο στην γεφυρα...και μην τον αλλαξεις για αρχη...iconn6 είπε:σωστοτατος...περιμενα οτι καποιος θα μου το πει αυτο..αλλα ποσα λεφτα θελω για μια στρατ φεντερ..καλη..+ ποσα αλλα για να βαλω μαγνητες..?μιλαμε για budget 300 euro...
ευχαριστω πολυ φιλε μου! θα τα εχω υποψιν.! ειδικα για bc rich nt series + ibanez prestigearis 17561 είπε:Καταρχην ολες μου οι προτασεις ειναι για μτχ... Μπορεις να παρεις οποια στρατ σου αρεσει mexico . Μπες θωμα και θα βρεις πολλες... κοιτα τιμες . Κοιτα τις αγγελειες εδω του νοιζ και θα βρεις πολλες... Ψαξε να βρεις μια με διπλο στην γεφυρα...και μην τον αλλαξεις για αρχη...
Αυτο που ηθελα να πω εγω παραπανω δεν ειναι οτι παρε φεντερ ειναι οι καλυτερες... Απλα με τα λιγα χρηματα που διαθετεις μην αποκλυεις καποια μαρκα για σε αυτην την κατηγορια τιμης η φεντερ εχει πολυ καλες κιθαρες... Ακομα και οι squier που τις βρισκεις μτχ μια classic vibe ας πουμε με 150 ευρω και να βαλεις οτι μαγνητη θες μετα πανω... Ψαξε στα μτχ και ρωτα...
Εχε στον νου σου λοιπον κατα την αποψη μου...
squier classic vibe
fender strat std mexico κτλ
ibanez rg1570 prestige
ltd ec 401
bcrich nt series
epiphone zack wylde
και παει λεγοντας
Στην εμμυνοπαυση κιολας? 7.25 radius κ τετοια? Περασανε τοσα πολλα χρονια?ignantios είπε:Εγω εννοουσα να παρεις μια fender stratocaster.......εκει θα καταληξεις εξαλλου μετα απο χρονια.!