- Πόντοι
- 898
Δεν έχει κάτσει κάπου ακόμα η μπίλια βλέπω..
Είμαστε πολύ κοντά, σημερα είχα μάθημα με τον δάσκαλο και αφού τελειώσαμε κατσαμε και ακούσαμε διάφορους ενισχυτές και καταλήξαμε σε combo στον vox ac15 και στον fender vibro champ τον 5w αλλα εκει που ξετρελάθηκα και εγώ και αυτός ήταν στον victory v40 που παιζει και στις αγγελίες. Ωστόσο, τον Οκτώμβρη θα ανέσβ αθήνα καθώς μένω χανιά και θα προσπαθήσω να ακούσω και απο κοντά κάποιους.Δεν έχει κάτσει κάπου ακόμα η μπίλια βλέπω..
Και την απαραίτητη αγορά telecaster.Αισιόδοξα μηνύματα.
Και μόνο σε τέσσερις σελίδες.
Έχει γίνει τρελή εξέλιξη στο φόρουμ
Παλιότερα μετά τις 15 σελίδες ή έβγαινε νόημα μαζί με post φαγητού ή το νήμα κλειδωνοταν
Κοίτα αφού το παλικάρι πάει προς Vox και Fender, αυτό είναι αναπόφευκτοΚαι την απαραίτητη αγορά telecaster.
Όλα αυτά είναι μέχρι να παίξεις μια τελεΈχω jazzmaster και stratocaster η επόμενη μου θέλω να είναι μια sg και μετά έκλεισα ως κιθαρίστας![]()
Μετά θα παρατήσει τη κιθάρα;Όλα αυτά είναι μέχρι να παίξεις μια τελε
Η παραίνεση για αγορά Telecaster είναι inside joke του forum.Έχω παίξει ενός φίλου αμερικανική αγορασμένη από τον ίδιο το 80 στην νέα Υόρκη Νομίζω reissue του 51 κάτι τέτοιο, προτιμώ την jazzmaster![]()
Έχω επαναφέρει την προταση σου για αγορά του revv στο προσκήνιο εφόσον δεν βρίσκω victory σε αγγελίες... μου αρέσει ο ήχος του και νομίζω με όλες τις δυνατότητες που έχει θα ειναι ενα μηχάνημα που θα με καλύψει στα πάνταΗ παραίνεση για αγορά Telecaster είναι inside joke του forum.
Κι εγώ το πιστεύω, από την άποψη ότι έχει flat καθαρά και ωραίο γκάζι. Το κυριότερο όμως είναι ότι είναι φοβερά πρακτικός. Βασικά είναι ένας ενισχυτής που θα αγόραζα. Απλά επειδή έχω πολλούς, πρέπει να μπω σε φάση αγοραπωλησιών και προς το παρόν δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με το σπόρ.Έχω επαναφέρει την προταση σου για αγορά του revv στο προσκήνιο εφόσον δεν βρίσκω victory σε αγγελίες... μου αρέσει ο ήχος του και νομίζω με όλες τις δυνατότητες που έχει θα ειναι ενα μηχάνημα που θα με καλύψει στα πάντα
Γνώμη για toneking gremlin? συνεχεια βλέπω και κάτι άλλο και επειδή τα λεφτά ειναι πολλά θέλω να είμαι σίγουρος
Αυτός κοστίζει κοντά στα 1600 ευρώ!toneking gremlin
Το επιχείρημα του ότι δεν έχεις χώρο για να πάρεις ξέχωρη κεφαλή και καμπίνα, δε το βρήσκω λογικόΓενικά θα προτιμούσα combo στην φάση που είμαι αλλά και για τα επόμενα χρόνια δεν έχω τον χώρο για καμπίνα κλπ θέλω να τον παίρνω να πάω στο δωμάτιο η στο σαλόνι η στο ωδείο πχ , μτχ δεν με χαλάει καθόλου απλώς δεν ξέρω από λάμπες κλπ δηλαδή δεν θα ξέρω εάν θέλουν αλλαγή κλπ
Σε κεφαλή και καμπίνα μου αρέσει ο victory αλλα δεν βρισκω κάτιΚοιτα
Το επιχείρημα του ότι δεν έχεις χώρο για να πάρεις ξέχωρη κεφαλή και καμπίνα, δε το βρήσκω λογικό
Περιορίζεις τις επιλογές σου δίχως λόγο.
Υπάρχουν ωραιότατες καμπίνες 1x12 και θα έχεις πάνω της τον ενισχυτή, θα μπορείς να τον πάρεις μόνο του με τα πετάλια είτε για να να παίξεις σε κάποιο προβάδικο ή στο ωδείο, και να έχεις τον ήχο σου, επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα 2 χωριστά χωρίς άσκοπα έξοδα.
Νομίζω παιδιά έκλεισα εδώ στον bj 30th anniversarry
Δεν παω σε κεφαλή και καμπίνα ακόμα, οι άλλες δύο μου επιλογές ειναι ο toneking gremlin και ο vox ac15c1 Ή AC 10 HW
Οπότε μεταξύ των τριών αυτών πρέπει να ζυγίζω τα πράγματα. Με κερδίζει ο ήχος και η εμφάνιση καθώς και το επετειακό του πράγματος στον blues junior