Η πρώτη μου λάμπα, βοηθήστε παρακαλώ

Δεν έχει κάτσει κάπου ακόμα η μπίλια βλέπω..
Είμαστε πολύ κοντά, σημερα είχα μάθημα με τον δάσκαλο και αφού τελειώσαμε κατσαμε και ακούσαμε διάφορους ενισχυτές και καταλήξαμε σε combo στον vox ac15 και στον fender vibro champ τον 5w αλλα εκει που ξετρελάθηκα και εγώ και αυτός ήταν στον victory v40 που παιζει και στις αγγελίες. Ωστόσο, τον Οκτώμβρη θα ανέσβ αθήνα καθώς μένω χανιά και θα προσπαθήσω να ακούσω και απο κοντά κάποιους.

Να αναφέρω επίσης πως τα πετάλια του od που έχω γιατί κάποιος ρώτησε πιο πίσω ειναι το BOSS OD3, KLON CENTAUR BERNHIGHER, RAT2, rams head eh, eureka jam

Αισιόδοξα μηνύματα.
Και μόνο σε τέσσερις σελίδες.
Έχει γίνει τρελή εξέλιξη στο φόρουμ
Παλιότερα μετά τις 15 σελίδες ή έβγαινε νόημα μαζί με post φαγητού ή το νήμα κλειδωνοταν

Αισιόδοξα μηνύματα.
Και μόνο σε τέσσερις σελίδες.
Έχει γίνει τρελή εξέλιξη στο φόρουμ
Παλιότερα μετά τις 15 σελίδες ή έβγαινε νόημα μαζί με post φαγητού ή το νήμα κλειδωνοταν
Και την απαραίτητη αγορά telecaster.

Και την απαραίτητη αγορά telecaster.
Κοίτα αφού το παλικάρι πάει προς Vox και Fender, αυτό είναι αναπόφευκτο

Έχω jazzmaster και stratocaster η επόμενη μου θέλω να είναι μια sg και μετά έκλεισα ως κιθαρίστας:)
Όλα αυτά είναι μέχρι να παίξεις μια τελε

Έχω παίξει ενός φίλου αμερικανική αγορασμένη από τον ίδιο το 80 στην νέα Υόρκη Νομίζω reissue του 51 κάτι τέτοιο, προτιμώ την jazzmaster :)

Έχω παίξει ενός φίλου αμερικανική αγορασμένη από τον ίδιο το 80 στην νέα Υόρκη Νομίζω reissue του 51 κάτι τέτοιο, προτιμώ την jazzmaster :)
Η παραίνεση για αγορά Telecaster είναι inside joke του forum.

Η παραίνεση για αγορά Telecaster είναι inside joke του forum.
Έχω επαναφέρει την προταση σου για αγορά του revv στο προσκήνιο εφόσον δεν βρίσκω victory σε αγγελίες... μου αρέσει ο ήχος του και νομίζω με όλες τις δυνατότητες που έχει θα ειναι ενα μηχάνημα που θα με καλύψει στα πάντα

Έχω επαναφέρει την προταση σου για αγορά του revv στο προσκήνιο εφόσον δεν βρίσκω victory σε αγγελίες... μου αρέσει ο ήχος του και νομίζω με όλες τις δυνατότητες που έχει θα ειναι ενα μηχάνημα που θα με καλύψει στα πάντα
Κι εγώ το πιστεύω, από την άποψη ότι έχει flat καθαρά και ωραίο γκάζι. Το κυριότερο όμως είναι ότι είναι φοβερά πρακτικός. Βασικά είναι ένας ενισχυτής που θα αγόραζα. Απλά επειδή έχω πολλούς, πρέπει να μπω σε φάση αγοραπωλησιών και προς το παρόν δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με το σπόρ.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ, βάσει όσων έχουμε συζητήσει, είναι ότι δεν είναι Vox, αν σου αρέσει αυτός ο συγκεκριμένος ήχος.

Γνώμη για toneking gremlin? συνεχεια βλέπω και κάτι άλλο και επειδή τα λεφτά ειναι πολλά θέλω να είμαι σίγουρος

Γνώμη για toneking gremlin? συνεχεια βλέπω και κάτι άλλο και επειδή τα λεφτά ειναι πολλά θέλω να είμαι σίγουρος

Φιλικά στο λέω, επειδή βλέπω ότι (αν δεν κάνω λάθος κιόλας) οτι μάλλον υπερ-αναλύεις το θέμα και συνεχώς βλέπεις πράγματα στην αγορά που αποσπούν την προσοχή σου: Υπάρχουν πάρα πολλές και εξαιρετικές επιλογές στην αγορά και διαφορετικές μεταξύ τους αλλά δεν υπάρχει κάτι που 1,000% θα δουλέψει για εσένα εγγυημένα. Ενισχυτής είναι, τον αγοράζεις σήμερα, τον πουλάς αύριο. Γιατί νομίζεις είναι οι αγγελίες γεμάτες από κάθε λογής ενισχυτές (και όχι μόνο)? Δεν παντρεύεσαι, αγοράζεις. Και τίποτα δεν είναι όσο διδακτικό όσο θα είναι η προσωπική σου πείρα, με έναν λαμπάτο ενισχυτή. Επίσης ελπίζω να κατανοείς ότι λόγω των περιορισμών σου, σίγουρα θα αναγκαστείς να κάνεις καποιες υποχωρίσεις στα θέλω σου. Τώρα, το ποιές, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις.

Σε αυτό το νήμα πάντως σου έχουν δώσει τα παιδιά, εξαιρετικές συμβουλές και feedback. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν, μέχρι να αποφασίσεις.

toneking gremlin
Αυτός κοστίζει κοντά στα 1600 ευρώ!

Είναι φυσικά πολύ καλός ενισχυτής με attenuator, blackface & tweed channel, και η ToneKing γενικά έχει πολύ καλή φήμη.

Σε αυτά τα λεφτά όμως, μπορείς να αγοράσεις πραγματικά ό,τι θέλεις. Είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση.

Νομίζω παιδιά έκλεισα εδώ στον bj 30th anniversarry

Δεν παω σε κεφαλή και καμπίνα ακόμα, οι άλλες δύο μου επιλογές ειναι ο toneking gremlin και ο vox ac15c1 Ή AC 10 HW

Οπότε μεταξύ των τριών αυτών πρέπει να ζυγίζω τα πράγματα. Με κερδίζει ο ήχος και η εμφάνιση καθώς και το επετειακό του πράγματος στον blues junior

Κοιτα
Γενικά θα προτιμούσα combo στην φάση που είμαι αλλά και για τα επόμενα χρόνια δεν έχω τον χώρο για καμπίνα κλπ θέλω να τον παίρνω να πάω στο δωμάτιο η στο σαλόνι η στο ωδείο πχ , μτχ δεν με χαλάει καθόλου απλώς δεν ξέρω από λάμπες κλπ δηλαδή δεν θα ξέρω εάν θέλουν αλλαγή κλπ
Το επιχείρημα του ότι δεν έχεις χώρο για να πάρεις ξέχωρη κεφαλή και καμπίνα, δε το βρήσκω λογικό
Περιορίζεις τις επιλογές σου δίχως λόγο.

Υπάρχουν ωραιότατες καμπίνες 1x12 και θα έχεις πάνω της τον ενισχυτή, θα μπορείς να τον πάρεις μόνο του με τα πετάλια είτε για να να παίξεις σε κάποιο προβάδικο ή στο ωδείο, και να έχεις τον ήχο σου, επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα 2 χωριστά χωρίς άσκοπα έξοδα.

Κοιτα

Το επιχείρημα του ότι δεν έχεις χώρο για να πάρεις ξέχωρη κεφαλή και καμπίνα, δε το βρήσκω λογικό
Περιορίζεις τις επιλογές σου δίχως λόγο.

Υπάρχουν ωραιότατες καμπίνες 1x12 και θα έχεις πάνω της τον ενισχυτή, θα μπορείς να τον πάρεις μόνο του με τα πετάλια είτε για να να παίξεις σε κάποιο προβάδικο ή στο ωδείο, και να έχεις τον ήχο σου, επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα 2 χωριστά χωρίς άσκοπα έξοδα.
Σε κεφαλή και καμπίνα μου αρέσει ο victory αλλα δεν βρισκω κάτι

Νομίζω παιδιά έκλεισα εδώ στον bj 30th anniversarry

Δεν παω σε κεφαλή και καμπίνα ακόμα, οι άλλες δύο μου επιλογές ειναι ο toneking gremlin και ο vox ac15c1 Ή AC 10 HW

Οπότε μεταξύ των τριών αυτών πρέπει να ζυγίζω τα πράγματα. Με κερδίζει ο ήχος και η εμφάνιση καθώς και το επετειακό του πράγματος στον blues junior

Μία που ανέφερες πάντως το gremlin, ο θωμάς έβγαλε 10 μέρες εκπτώσεις που το έχει στα 1300. Τον blues junior δε τον βλέπει καν σαν ενισχυτής

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back