Η πιο όμορφη κιθάρα που έχετε δει

Eπιμελώς αλατισμένα, και προσφερόμενα απο διαρκώς ημίγυμνες 23χρονες ανατολικοευρωπαίες καλλονές
bouncy.gif
bouncy.gif
bouncy.gif

Eπιμελώς αλατισμένα' date=' και προσφερόμενα απο διαρκώς ημίγυμνες 23χρονες ανατολικοευρωπαίες καλλονές :D :D[/quote']
Που υπογράφω;; 8)

Ρε Τόλη, αυτό το χρώμα στη Gatton τι στα κομμάτια είναι; :?:

Επίσης ο Thorn φτιάχνει ομορφούλικα (αν και λίγο... έπιπλα) όργανα, και η συγκεκριμένη ανήκει στις υποψήφιες για μίς Δεκέμβριος..

134_1.jpg

Είσαι βαλτός;;;

Πες, 'είμαι βαλτός'! :lol: :lol:

Αυτή με τον P-90 πολύ με αρέσει... θα ήθελα wraparound γέφυρα if at all possible... thank you...

Αυτό μάλλον για Les Paul πήγαινε αλλά του τέλειωσε το ξύλο!!!! :twisted:

Πάντως από μαγνήτες καλά πάει... 8)

Κανε τον κοπο να διαβασεις την ΙΣΤΟΡΙΑ του στο λινκ που εχω δωσει...

α,και δεν ειναι φτιαγμενες απο ξυλο.. :wink:

Α,και οι μαγνητες τους ειναι φυσικα αυτοι που ΠΡΕΠΕΙ..δηλ.ΜΟΝΟΙ. :lol:

Το σώμα είναι από ξύλο όμως... Και οι μαγνήτες κάτι σε p-90 ίσως;

oχι τα περισσοτερα σωματα ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ η FIBERGLASS (τα μπρατσα απο αλουμινιο & πλαστικο με rosewood ταστιερες) οι μαγνητες ουδεμια σχεση με P90 :lol: ειναι ιταλικοι DAVOLI ειναι τοσο αδυναμοι που μπροστα τους οι μαγνητες της Strat ακουγονται σαν διπλοι.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=XpzsQf_v93g

ακου και μονος σου :lol:

Ωραίο βιντεάκι! Η κιθάρα όμως παραείναι ... μπροστά από την εποχή της, ειδικά σε σχέση με το βίντεο!!! Σόρυ για το ... Ρ-90 ... αλλά κάπως έτσι μου φάνηκαν, λόγω σχήματος... :roll:

22222.jpg

11111.jpg

33333.jpg

αφιερωμένα εξαιρετικά (ε δεν χρειάζεται να γράψω σε ποιους: στον μπαρμπαστρούμφ:lol: , στο lost :oops:, στους μητσοτάκηδες 8O, στο leo :P και γενικά σε όλη την παρέα του noiz - έτσι για να ξεφύγουμε και λίγο:wink:)

τη δικιά μου πιο όμορφη βέβαια δεν την έχω δει ακόμα

(hint: φτιάχνεται προς το παρόν...σσσ...ούτε του παπά... 8) χεχεχεχε)

[edit:] πάντως η blackie πιάνει σίγουρα μία από τις πρώτες θέσεις παρότι strato (ωχ έχει να γίνει εδώ...8O ), μου χει κάνει μεγάλη εντύπωση, άψογη

Μήπως έχει δει κανείς 1 κιθάρα σε σχήμα "ανδρικού οργάνου"!Κάποιος την είχε postάρει στο UG αλλά δεν τη βρίσκω τώρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back