- Πόντοι
- 18
χαχαχαχαχα ο χρυσος μας φερνει πιο κοντα...Faca d'oro....xaxaxaxaxaxaxaJasemeister είπε:Ό,τι ακουμπάς γίνεται χρυσός;![]()
χαχαχαχαχα ο χρυσος μας φερνει πιο κοντα...Faca d'oro....xaxaxaxaxaxaxaJasemeister είπε:Ό,τι ακουμπάς γίνεται χρυσός;![]()
Κούκλα. Απλά κούκλα.VAGTANPLAN είπε:Σε βρισκω σωστοτατο !!! Υπαρχει και μια στην Αθηνα σε μπλε !!
Αυτη ετυχε να ειναι κρεμασμενη στον τοιχο μου
Μήπως είναι λίγο έως πολύ κιτς? Δε λέω έχει πέσει τέχνη αλλά πολύ φόρτωμα ρε παιδί μου.TakisMasterKey είπε:Αυτή εδώ η Tele που βρίσκεται στα headquarters της Fender στο Phoenix, AZ είναι απίστευτη! Η φωτογραφία μου την αδικεί![]()
Κιτς; ???otto## είπε:Μήπως είναι λίγο έως πολύ κιτς? Δε λέω έχει πέσει τέχνη αλλά πολύ φόρτωμα ρε παιδί μου.
Κοίτα όλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου. Για εμένα προσωπικά μία κιθάρα τόσο "φορτωμένη" εικαστικά είναι κιτς. Αλλά ξαναλέω είναι θέμα γούστου.TakisMasterKey είπε:Κιτς; ???![]()
http://www.gretschguitars.com/products/index.php?partno=2410508815noe13 είπε:μου αρεσει η κιθαρα του billy στο video....παντα τη θαυμαζα αλλα ποτε δεν εψαξα να τη βρω...νομιζω ειναι μια σπανια gretch! Τεσπα ο τυπος εχει πανεμορφες και εκκεντρικες κιθαρες!