Η πιο όμορφη κιθάρα που έχετε δει

Ρε SF...Ουδεμία tele? Τί είναι αυτά....Με απογοητεύεις....:lol:

6Godlyd3.jpg

4Godlyd1.jpg

calendar_june_1024.jpg

Είμαι σε αναμονή για την huber μου...τι να κάνουμε...βέβαια η δικιά μου θα είναι πιο όμορφη και απ'τις 2 !!! :lol:

Να πως περίπου θα βγει :

d.jpg

και άλλο ένα έργο τέχνης :

paggelli.jpg

EC_CrashIII_MayaBunschoten_.gif

crashsmall.gif

ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ !!!!

πς - είναι άλλη μια τέτοια χρωματιστή start tou clapton που έχει σε ένα dvd guitar festival του clapton την οποία όμως δεν βρήκα στο νετ...εκείνη είναι όλα τα λεφτά !

Έτσι....

/offtopic...βρε λές να ανοίξω ένα θέμα...για τα αγαπημένα πλήκτρα των πληκρτάδων???...ή θα πάει άπατο...?/

Σαν πολλοί φλώροι μαζευτήκαμε εδώ :lol: :lol:

Ορίστε

ESP_2.jpg

Πάρτε να έχετε

B.C.Rich%20Beast%20JM1185%20MOB.50.jpg

Όχι εντάξει μη βαράτε μια πλάκα κάναμε :lol: :lol:

Εγώ ψηφίζω αυτήν

lpsutbgh_sm.jpg

Έτσι....

/offtopic...βρε λές να ανοίξω ένα θέμα...για τα αγαπημένα πλήκτρα των πληκρτάδων???...ή θα πάει άπατο...?/
Mε΄όλο το σεβασμό προς τους πληκτράδες.............. ΧΕΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Οποιαδήποτε Goldtop Les Paul, και οποιαδήποτε (σχεδόν) PRS Custom 22 σε Matteo Blue - με Flame και ΟΧΙ Quilt (ewwww).

Πχ:

prsc22bm.jpg

ΠΡΟΔΟΣΙΑ :lol: 8)
es125.jpg
Προδοσία είναι αν την έχεις βρει τόσο φτηνά όσο μου είπες και δεν την έχεις χτυπήσει ακόμα.... τρελοτζαζίστα from hell! :P 8)

Σημερα ειναι αυτες......

Eric-Johnson-Sig-red-lg.jpg

DSC00509.jpg

4d_3.jpg

Η τελευταια σε lake placid blue

...............και αυτη

1e24c464.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Οποιαδήποτε Goldtop Les Paul' date=' και οποιαδήποτε (σχεδόν) PRS Custom 22 σε Matteo Blue - με Flame και ΟΧΙ Quilt (ewwww).
Πχ:

[img']http://www.guitarresurrection.com/newpics/prsc22bm.jpg[/img]
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το χρώμα, αλλά μοντέλο θα επέλεγα σίγουρα τη swamp ash special μια που το maple fretboard μου χει γίνει εμμονή τελευταία...

Ρε φίλε' date=' γράφει FENDER πάνω? - Όχι.

Γράφει Rockinger έστω? - Ούτε.

[/quote']

.......και τι σχέση μπορεί να έχει η επιδραστικότερη φίρμα του πλανήτη στις ηλεκτρικές κιθάρες, με τις frankenstrat ή parts-o-tele του ταλαίπωρου του Γερμανού,που έχει καταντήσει να πουλάει στην Ελλαδίτσα όπως οι ... Dokken στην Ιαπωνία ?

Καταννοώ τον αστεϊσμό, και μειδιώ κι εγώ φιλικά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα μάγκες :wink:

.......και τι σχέση μπορεί να έχει η επιδραστικότερη φίρμα του πλανήτη στις ηλεκτρικές κιθάρες' date=' με τις frankenstrat ή parts-o-tele του ταλαίπωρου του Γερμανού,που έχει καταντήσει να πουλάει στην Ελλαδίτσα όπως οι ... Dokken στην Ιαπωνία ?

Καταννοώ τον αστεϊσμό, και μειδιώ κι εγώ φιλικά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα μάγκες :wink:[/quote']

Χωρίς να θέλω να ξεσπάσει ο γνωστός πόλεμος, απλά ανταποδίδω το μειδίαμα ;)

(off topic,as usual)

btw, Ηλία πρέπει να παίξεις με την NOS '62 που απέκτησε πρόσφατα ο Taq.

Trust me :wink:

(off topic' date='as usual)btw, Ηλία πρέπει να παίξεις με την NOS '62 που απέκτησε πρόσφατα ο Taq.

Trust me :wink:[/quote']

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε στο μυαλό από την πρώτη στιγμή που την είδα.

Όταν με το καλό κατέβω Αθήνα, θα ήθελα να κανονίσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό :D

Και η μις Νοεμβριος..... (Danny Gatton Sig)

DannyGattontele.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όταν με το καλό κατέβω Αθήνα' date=' θα ήθελα να κανονίσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό :D
Υπάρχει έτοιμη γιάφκα, και τα ψυγεία είναι πάντα γεμάτα μπύρες, πάγο και Guervo :D

Υπάρχει έτοιμη γιάφκα' date=' και τα ψυγεία είναι πάντα γεμάτα μπύρες, πάγο και Guervo :D[/quote']

Φυστίκια?? :roll: :P :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back