αντε για να σου φυγει ο καϋμος... :lol:Ρε SF...Ουδεμία tele? Τί είναι αυτά....Με απογοητεύεις....:lol:
Mε΄όλο το σεβασμό προς τους πληκτράδες.............. ΧΕΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑΈτσι....
/offtopic...βρε λές να ανοίξω ένα θέμα...για τα αγαπημένα πλήκτρα των πληκρτάδων???...ή θα πάει άπατο...?/
Προδοσία είναι αν την έχεις βρει τόσο φτηνά όσο μου είπες και δεν την έχεις χτυπήσει ακόμα.... τρελοτζαζίστα from hell!ΠΡΟΔΟΣΙΑ :lol: 8)
![]()
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το χρώμα, αλλά μοντέλο θα επέλεγα σίγουρα τη swamp ash special μια που το maple fretboard μου χει γίνει εμμονή τελευταία...Οποιαδήποτε Goldtop Les Paul' date=' και οποιαδήποτε (σχεδόν) PRS Custom 22 σε Matteo Blue - με Flame και ΟΧΙ Quilt (ewwww).
Πχ:
[img']http://www.guitarresurrection.com/newpics/prsc22bm.jpg[/img]
Ρε φίλε' date=' γράφει FENDER πάνω? - Όχι.
Γράφει Rockinger έστω? - Ούτε.
[/quote']
.......και τι σχέση μπορεί να έχει η επιδραστικότερη φίρμα του πλανήτη στις ηλεκτρικές κιθάρες, με τις frankenstrat ή parts-o-tele του ταλαίπωρου του Γερμανού,που έχει καταντήσει να πουλάει στην Ελλαδίτσα όπως οι ... Dokken στην Ιαπωνία ?
Καταννοώ τον αστεϊσμό, και μειδιώ κι εγώ φιλικά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα μάγκες :wink:
.......και τι σχέση μπορεί να έχει η επιδραστικότερη φίρμα του πλανήτη στις ηλεκτρικές κιθάρες' date=' με τις frankenstrat ή parts-o-tele του ταλαίπωρου του Γερμανού,που έχει καταντήσει να πουλάει στην Ελλαδίτσα όπως οι ... Dokken στην Ιαπωνία ?
Καταννοώ τον αστεϊσμό, και μειδιώ κι εγώ φιλικά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα μάγκες :wink:[/quote']
Χωρίς να θέλω να ξεσπάσει ο γνωστός πόλεμος, απλά ανταποδίδω το μειδίαμα![]()
(off topic' date='as usual)btw, Ηλία πρέπει να παίξεις με την NOS '62 που απέκτησε πρόσφατα ο Taq.
Trust me :wink:[/quote']
Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε στο μυαλό από την πρώτη στιγμή που την είδα.
Όταν με το καλό κατέβω Αθήνα, θα ήθελα να κανονίσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό![]()
Υπάρχει έτοιμη γιάφκα, και τα ψυγεία είναι πάντα γεμάτα μπύρες, πάγο και GuervoΌταν με το καλό κατέβω Αθήνα' date=' θα ήθελα να κανονίσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό![]()
Υπάρχει έτοιμη γιάφκα' date=' και τα ψυγεία είναι πάντα γεμάτα μπύρες, πάγο και Guervo[/quote']
Φυστίκια?? :roll::lol: :lol: