oχι τα περισσοτερα σωματα ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ η FIBERGLASS (τα μπρατσα απο αλουμινιο & πλαστικο με rosewood ταστιερες) οι μαγνητες ουδεμια σχεση με P90 :lol: ειναι ιταλικοι DAVOLI ειναι τοσο αδυναμοι που μπροστα τους οι μαγνητες της Strat ακουγονται σαν διπλοι.. :lol:
Ωραίο βιντεάκι! Η κιθάρα όμως παραείναι ... μπροστά από την εποχή της, ειδικά σε σχέση με το βίντεο!!! Σόρυ για το ... Ρ-90 ... αλλά κάπως έτσι μου φάνηκαν, λόγω σχήματος... :roll:
αφιερωμένα εξαιρετικά (ε δεν χρειάζεται να γράψω σε ποιους: στον μπαρμπαστρούμφ:lol: , στο lost , στους μητσοτάκηδες 8O, στο leo και γενικά σε όλη την παρέα του noiz - έτσι για να ξεφύγουμε και λίγο:wink
τη δικιά μου πιο όμορφη βέβαια δεν την έχω δει ακόμα
(hint: φτιάχνεται προς το παρόν...σσσ...ούτε του παπά... 8) χεχεχεχε)
[edit:] πάντως η blackie πιάνει σίγουρα μία από τις πρώτες θέσεις παρότι strato (ωχ έχει να γίνει εδώ...8O ), μου χει κάνει μεγάλη εντύπωση, άψογη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.