το πιστευω αυτο που λες!blue είπε:θα συμμετάσχω μόνο για αυτή την υποσημείωση, μόνο και μόνο επειδή βλέπω μια προφανή παρεξήγηση σε μια κατάσταση που τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά :
Χωρίς να εκθέσω την άποψή μου για το αν οι ιδιωτικοί φορείς παίρνουν τους "δικούς τους", βλέπω ξεκάθαρα οτι το παραπάνω παράδειγμα δεν δείχνει στο επιχείρημα που προπαθεί να εξυπηρετήσει : θα μπορούσε κάλλιστα το ίδιο παράδειγμα να δείχνει οτι η συγκεκριμένη κοπέλα ΔΕΝ είναι "δική τους". Εξάλλου τι είναι αυτό που την κάνει δική τους? Η μόνη "συγγένεια" που έχουν είναι οτι κάποτε οι γονείς της ήταν ΠΕΛΑΤΕΣ αυτής της επιχείρησης.
Αυτά τα λέω, επειδή είναι πραγματικά ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αυτοί που βγάζουν τη συγκεκριμένη σχολή με πάνω απο 8,5 και σας διαβεβαιώνω οτι αν κάποιος έχει τέτοιες ικανότητες δεν θα επέλεγε ΠΟΤΕ να διδάξει σε σχολείο, καθώς μαζί με το βαθμό του έχει ΑΜΕΣΑ μια σειρά από προτάσεις για έξω (ή για μέσα), που τον καλύπτουν και οικονομικά και επιστημονικά.
Καταλήγω στην υπόθεση οτι οι δικαιολογίες για να μην πάρεις μια δουλειά (ή μια οποιαδήποτε "θέση") μπορεί να είναι οποιεσδήποτε και αν ήταν όντως πραγματικό κριτήριο από το σχολείο η βαθμολογία πάνω από 8.5, ισχυρίζομαι οτι το ίδιο σχολείο δεν θα είχε καθηγητές για να διδάξουν τα αντίστοιχα μαθήματα.
για να σου πω και την αληθεια, εχω πολλους φιλους που εχουν τελειωσει το φυσικο αθηνας και μια φορα που ειχα αυτη την κουβεντα με δυο απο αυτους μου ειπαν το ιδιο πραγμα!
οτι αν καταφερεις να τελειωσεις την σχολη με 8,5 δεν εχεις λογο να πας να διδαξεις, καθως σε περιμενει η ερευνα.
παρολα αυτα, αυτο που ξερω, αυτο λεω.
μπορει πραγματι να μην γουσταραν να την παρουν!
η οτιδηποτε αλλο!
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)