- Πόντοι
- 16
Ισχυειaudiokostas είπε:Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει (ή τουλάχιστον υπήρχε) και διαβάθμιση (μειωμένο αλλά όχι στα επίπεδα ΕΕ) και για τους φοιτητές από την Κοινοπολιτεία (μέχρι πρότινος συμπεριλάμβανε Κύπρο και Χονγκ-Κονγκ).
Ισχυειaudiokostas είπε:Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει (ή τουλάχιστον υπήρχε) και διαβάθμιση (μειωμένο αλλά όχι στα επίπεδα ΕΕ) και για τους φοιτητές από την Κοινοπολιτεία (μέχρι πρότινος συμπεριλάμβανε Κύπρο και Χονγκ-Κονγκ).
Ειστε σιγουροι οτι ισχυει ακομα? Σιγουρα ισχυε μεχρι προσφατα, αλλα δε ξερω αν υπαρχει ακομα - με μια προχειρη ματια ειδα μονο Home/EU και All Overseas κατηγοριες.thanasisk είπε:Ισχυει
To ίδιο "τέρας" με διαφορετική μορφή είναι...skantzos είπε:Και για να εξηγηθώ, τα άλλα κόμματα με τα αντίστοιχα φοιτητικά τους παρακλάδια είναι σοβαρότερα;
Γλυκεια μου Eve.Evilnye είπε:Παιδιά να υπενθυμίσω πως η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει σε πολιτική.
Πάντως εγώ το είπα από την πολύ αρχή. Όσο η τριτοβάθμια εκπαίδευση (γι αυτήν δε λέμε; ) και η αγορά εργασίας δεν συμβαδίζουν όλα τα άλλα περισσεύουν σαν κουβέντες.
Το ότι απάντησα ακριβώς κάτω από εσένα δεν σημαίνει ότι αναφέρομαι μόνο σε εσένα. Η έννοια του διαλόγου σε ένα φόρουμ είναι ότι απευθύνεσαι στους πάντες.ELIANIOS είπε:Γλυκεια μου Eve.
Το πολιτικη εχει πολλες εννοιες. Την απαγορευμενη δε την αναπτυξαμε.
Οσο για το αλλο, ποιος ειπε πως η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν συμβαδίζει με την αγορά εργασίας?
Υπηρχε ή οχι μαθημα σχολικου επαγγελματικου προσανατολισμου?(το οποιο εγινε προ(αι)ρετικο και σιγα σιγα εσβησε).
Με ολη τη καλη διαθεση, γιατι ποναω ρε παιδια μεσα μου για τα θεματα παιδιας. ΠΟΝΑΩ!
Πέρα από το ότι νομιζω πως δε συμφωνώ τελείως με αυτό (π.χ. κανείς να μη σπουδάσει Φιλοσοφία τότε), να παρατηρήσω ότι οι περιζήτητες σχολές, όπως αποτυπώνεται στις βασεις εισαγωγής, δεν είναι κατ' ανάγκη αυτές που οδηγούν σε επαγγελματική αποκατάσταση. Κι αυτό είναι βέβαια παρανοϊκόEvilnye είπε:Παιδιά να υπενθυμίσω πως η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει σε πολιτική.
Πάντως εγώ το είπα από την πολύ αρχή. Όσο η τριτοβάθμια εκπαίδευση (γι αυτήν δε λέμε; ) και η αγορά εργασίας δεν συμβαδίζουν όλα τα άλλα περισσεύουν σαν κουβέντες.
Άλλο το να σπουδάσουν λίγοι και άλλο το να σπουδάσουν όσοι χωράνε και άμα δε χωράνε πάρε κ άλλους και άνοιξε και άλλο τμήμα να τους χωρέσουμε.skantzos είπε:Πέρα από το ότι νομιζω πως δε συμφωνώ τελείως με αυτό (π.χ. κανείς να μη σπουδάσει Φιλοσοφία τότε),
Εμένα πάλι μερικές φορές με πιάνει γέλιο και για άλλους λόγους όταν ακούω τους αυτάρεσκους μονόλογους του Mr. Lexus.S9F είπε:Μπράβο σου που ανέβασες το συγκεκριμένο βίντεο!Το είχα δει εκείνο το επεισόδιο.Το μυαλό αυτού του ανθρώπου "τρέχει" με τόσες πολλές στροφές/λεπτό που το στόμα του αδυνατεί να συμβαδίσει και να "βγάλει" τα όσα θέλει να πει,με αποτέλεσμα να με πιάνει ένα νευρικό γέλιο κάθε φορά που τον ακούω... ;D
Με το χέρι στην καρδιά,σε ποια ΔΕΝ έχει δίκιο...;spy είπε:(βέβαια, προφανώς έχει δίκιο σε κάποια από αυτά που λέει στο κλιπ)
Βασικά, νομίζω ότι έχει δίκιο σε όλα με την παρατήρηση ότι αφενός υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις σε όλη αυτή τη βλακεία που περιγράφει αφετέρου σε κάποια σημεία -ισως- υπερβάλλει (λίγο).spy είπε:...
(βέβαια, προφανώς έχει δίκιο σε κάποια από αυτά που λέει στο κλιπ)