Το ότι τον πήγα στον Jeff Beck και στον Gary Moore δεν πιάνεται σαν εκπαίδευση?audiokostas είπε:αυτό λέω για εκπαίδευση Μάραθε
Το ότι τον πήγα στον Jeff Beck και στον Gary Moore δεν πιάνεται σαν εκπαίδευση?audiokostas είπε:αυτό λέω για εκπαίδευση Μάραθε
Ρε, ήρθε και μου είπε ότι ο Slash είναι ο καλύτερος κιθαρίστας του κόσμου...μου γυρίσαν τα λαμπάκια, σαν να μου έλεγε 2+2=5...gdevelek είπε:Μου θύμισες τη διαφήμιση με το μπαμπά που αγόρασε ένα γκολφ για το μπέμπη του...
Από την ώρα που ξυπνάτε μέχρι την ώρα που κοιμάστε αλληλοεκπαιδευόμαστε.marathon είπε:Το ότι τον πήγα στον Jeff Beck και στον Gary Moore δεν πιάνεται σαν εκπαίδευση?
Ναι...αλλά στη σκηνή, βγήκε και ο Gilmour μαζί...audiokostas είπε:Τώρα, Jeff Beck............ ξέρω γω.........πατέρας του είσαι............δικαίωμά σου .........
Γι αυτό δεν έχουμε παιδεία στην Ελλάδα...κλασσική παιδεία!!!Jazzjoker είπε:Καλά έκανε το παιδί και είπε για slash. Οι μπαμπάδες είναι κολλημένοι.
ω ναι!audiokostas είπε:Πες μου ότι ήσουν και Μωραϊτόπαιδο (δεν σε έχω για Κολλέγιο αλλά ούτε και για Αρσάκειο) και έβγαλες και γλώσσα και πες μου που θες να βρεθούμε να στη δώσω ψητή.
Στην εποχή μας ήταν θηλέων...τώρα βγάζει Αλέξανδρους...BigAlejandro είπε:γιατι ετσι καλε μου ανθρωπε?
χαχαχα!marathon είπε:Στην εποχή μας ήταν θηλέων...τώρα βγάζει Αλέξανδρους...
Γιατί ρε Αλέξανδρε πέρασα τη μικρή εφηβεία μου μετά (και πριν) από κάθε σχόλασμα σκαρφαλωμένος στο τοιχάκι (πριν του βάλουνε κολλημένα σπασμένα γυαλιά και συρματοπλέγματα) του Αρσακείου κάνοντας καμάκι (με επιτυχίες και αποτυχίες) ή ρίχνοντας μπουγέλα (με επιτυχίες και αποτυχίες) στα κοριτσάκια που κάνανε γυμναστική από κάτω στον στίβο φορώντας όλες το άσπρο σορτσάκι και τα μπλε μπλουζάκια.BigAlejandro είπε:γιατι ετσι καλε μου ανθρωπε?
και κυκλοφορουσαν στα χρονια του δημοτικου μου ιστοριες για εναν σατυρο σκαρφαλωμενο σε μαντρες που σφυριζε και εβρεχε τα κοριτσακια με τα λευκα ρουχα!audiokostas είπε:Γιατί ρε Αλέξανδρε πέρασα τη μικρή εφηβεία μου μετά (και πριν) από κάθε σχόλασμα σκαρφαλωμένος στο τοιχάκι (πριν του βάλουνε κολλημένα σπασμένα γυαλιά και συρματοπλέγματα) του Αρσακείου κάνοντας καμάκι (με επιτυχίες και αποτυχίες) ή ρίχνοντας μπουγέλα (με επιτυχίες και αποτυχίες) στα κοριτσάκια που κάνανε γυμναστική από κάτω στον στίβο φορώντας όλες το άσπρο σορτσάκι και τα μπλε μπλουζάκια.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΤΣΙ. ΕΛΕΟΣ .........
δεν ξερω αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα, αλλα ουτε εγω θελω να με φανταστεις ετσι!!!!Γιατί ρε Αλέξανδρε πέρασα τη μικρή εφηβεία μου μετά (και πριν) από κάθε σχόλασμα σκαρφαλωμένος στο τοιχάκι (πριν του βάλουνε κολλημένα σπασμένα γυαλιά και συρματοπλέγματα) του Αρσακείου κάνοντας καμάκι (με επιτυχίες και αποτυχίες) ή ρίχνοντας μπουγέλα (με επιτυχίες και αποτυχίες) στα κοριτσάκια που κάνανε γυμναστική από κάτω στον στίβο φορώντας όλες το άσπρο σορτσάκι και τα μπλε μπλουζάκια.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΤΣΙ. ΕΛΕΟΣ .........
και συ βρήκες τον Jeff Beck να του αλλάξεις γνώμη;marathon είπε:Ρε, ήρθε και μου είπε ότι ο Slash είναι ο καλύτερος κιθαρίστας του κόσμου...μου γυρίσαν τα λαμπάκια, σαν να μου έλεγε 2+2=5...
θα συμμετάσχω μόνο για αυτή την υποσημείωση, μόνο και μόνο επειδή βλέπω μια προφανή παρεξήγηση σε μια κατάσταση που τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά :BigAlejandro είπε:Τέλος, κάτι τελευταίο!
Πρόσφατα πήγε και ζητησε δουλειά μια παλιά συμμαθήτρια η οποία είχε τελειώσει το φυσικό Αθηνας, με βαθμό πτυχίου περίπου 7.
Σας πληροφορώ πως δεν την πήραν και της είπαν πως για να πάρουν καθηγητές πρέπει να έχουν βαθμό πτυχίου από 8,5 και πάνω.
(αυτό το λέω γιατί υπήρχε γενικά η αντίληψη πως τα ιδιωτικά προσλαμβάνουν, η έστω ‘’φροντίζουν’’ τους δικούς τους!)
Μην χαλάς το θέμα τώρα που πιάσαμε τον Αλέξανδρο και τη κατάπτωση του Αρσακείου...gdevelek είπε:και συ βρήκες τον Jeff Beck να του αλλάξεις γνώμη;
πάλι καλά που βγήκε κι ο Δαβίδ