- Πόντοι
- 2,148
Κ ηχαρες...Ποτέ δεν με εντυπωσίαζαν όλα αυτά τα περίεργα controllers που πρέπει να κάτσεις απ'την αρχή να μάθεις να (τα) παίζεις. Το Roli απορρίπτεται μόνο και μόνο γιατί δεν έχει νορμάλ πλήκτρα, το ίδιο (και χειρότερα) και το Haken. Στοιχηματίζω ότι η πλειονότητα των πελατών τους δεν είναι πληκτράδες αλλά διάφοροι άσχετοι, DJs και άλλα "φρούτα" που θέλουν να εντυπωσιάσουν το πόπολο στα "lives" τους με διάφορες περίεργες touch συσκευές. Αυτοί και ο Jordan Rudess, οι καλύτεροι πελάτες.?
Το πιο κοντινό στα παραπάνω είναι το Osmose, αυτό τουλάχιστον έχει πραγματικά πλήκτρα.
Προβολή συνημμένου 40062
Ναι.?Δηλαδη το Seaboard (που ειχε κανει τον ντορο του) δεν ηταν επαναστατικο κ εγινε τωρα επειδη μπορεις να το παρεις σε μινι μορφη κ να συνδεσεις οσα τετοια θες?
Φαντασου δηλαδη να το βγαλουν πληκτρο πληκτρο, σα να συνδεεις Κιτ Κατ... Τι επανασταση εχει να γινει....Ναι.?
Δεν ξέρω φίλος, εγώ ένα ρημαδο-Montage M6 θέλω να πάρω, κι αν το βγάλουν και το πουλάνε πλήκτρο πλήκτρο, εκεί να δεις επανάσταση που έχει να γίνει...?Φαντασου δηλαδη να το βγαλουν πληκτρο πληκτρο, σα να συνδεεις Κιτ Κατ... Τι επανασταση εχει να γινει....
Αν και δεν το'πιασα το αστείο, ωραία φωτό.?