Η κοπέλα που θα πάει στη Eurovision

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,123
Ιδού ο κορίτσαρος που θα πάει στη Eurovision. Ψάχτε και άλλα βίντεο, η κοπέλα το' χει άγρια. Ρίχτα πασά μου...

Άντε ρε... μη ζηλεύετε ... δώστε ένα μπράβο στον΄Ύψιστο... Ποιος σας φταίει που 26 χρόνια στο Βέλγιο είναι προτιμότερα από 26 χρόνια στην Ελλάδα...;

λάθος video κύριε Wow! παραθέσατε για να αντιληφθούμε το συνολικό ταλέντο της νεαράς.

ΥΓ: Πάντως, μια βόλτα που έκανα μετά από καιρό, το Σάββατο σε διάφορα posh μπαράκια του κέντρου της Αθήνας, μου δημιούργησε την εντύπωση πως κυκλοφορούν πολλές φωνάρες στην πατρίδα μας (όπως επίσης και πρόσφατες επισκέψεις στην Πάτρα, το Μεσολόγγι, την Λάρισα και φυσικά την Θεσσαλονίκη)

Βλέπω έβαλες καλό avatar... γι' αυτό δεν θα σε επιπλήξω. Χωρίς πλάκα (και πέραν του προφανούς ότι έχει ωραίο σώμα), έχει επισης πολύ καλή φωνή. Δείτε κανά δύο live (η φωνή δηλαδή) που κυκλοφορούν στο youtube και θα πεισθείτε.

Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα με το άλλο τόπικ σου κύριε eye. Το θεώρησα δεδομένο οτι ο ΧΓ πάει καρφωτός για Γιουροβίζιον με το νεο του τραγούδι στα αγγλικά.

Σταυρώστε με, σταυρώστε με...

Jasemeister είπε:
Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα με το άλλο τόπικ σου κύριε eye. Το θεώρησα δεδομένο οτι ο ΧΓ πάει καρφωτός για Γιουροβίζιον με το νεο του τραγούδι στα αγγλικά.

Σταυρώστε με, σταυρώστε με...
Είπαμε ότι είναι ξεφτίλα η Γιουροβίζιον, αλλά όχι και τόσο ξεφτίλα ώστε να στέλνουμε τον Χατζηγιάννη. Μην ξεχνάς ότι το sponsoring της Cosmote τελειώνει στα σύνορα.

:)

Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

Wow! είπε:
Είπαμε ότι είναι ξεφτίλα η Γιουροβίζιον, αλλά όχι και τόσο ξεφτίλα ώστε να στέλνουμε τον Χατζηγιάννη.
σίγουρα?

εδώ στείλαμε τον Rawk 'n' J

Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
έχει όμως Κοσμοκάρτα

Wow! είπε:
Άντε ρε... μη ζηλεύετε ... δώστε ένα μπράβο στον΄Ύψιστο... Ποιος σας φταίει που 26 χρόνια στο Βέλγιο είναι προτιμότερα από 26 χρόνια στην Ελλάδα...;
Aυτά να τα βλέπετε όσοι βρίζετε το Βέλγιο!!! ;D ;D ;D

Κατά τα άλλα, αφού το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους ότι στην Eurovision πρέπει να πουλάμε σταριλίκι, χορογραφία και εύπεπτα ποπ τραγουδάκια με κόνσεπτ fast food και μηδαμινής (στο 95% των περιπτώσεων) καλλιτεχνικής αξίας, τουλάχιστον ας στέλνουμε κάποια που μπορεί να το κερδίσει... η χρυσή συνταγή της Παπαρίζου έχει νομίζω λήξει (εκτός αν καταντήσουμε να την φέρνουμε κάθε λίγο από τον πάγκο ελλείψει φρέσκου υλικού).

bloody_sunday είπε:
Ξέρεις πόσες μπύρες έχω πιεί εγώ εις το όνομα του Βελγίου;  :D

bloody_sunday είπε:

Κατά τα άλλα, αφού το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους ότι στην Eurovision πρέπει να πουλάμε σταριλίκι, χορογραφία και εύπεπτα ποπ τραγουδάκια με κόνσεπτ fast food και μηδαμινής (στο 95% των περιπτώσεων) καλλιτεχνικής αξίας, τουλάχιστον ας στέλνουμε κάποια που μπορεί να το κερδίσει... η χρυσή συνταγή της Παπαρίζου έχει νομίζω λήξει (εκτός αν καταντήσουμε να την φέρνουμε κάθε λίγο από τον πάγκο ελλείψει φρέσκου υλικού).
Ναι, αλλά 30 χρόνια εκεί... δεν μας είπες τίποτε για τη κοπέλα.. μόνο για τους άφραγκους undergroundάδες μας λες...

Δεν έχω τόσα, είναι σαφώς λιγότερα... αλλά τα καλά, επειδή εδώ πέρα είμαστε μοναχοφάηδες, τα κρατάμε για τον εαυτό μας!!  ;D ;D

(Α, να απαντήσω και στον Μάραθον που έγραψε ότι είμαι καθηγητής εδώ - πολύ θα το'θελα αλλά δεν είναι έτσι, μαθήματα έχω παραδώσει μεν, και τρεις φοιτητές έχω επιτηρήσει μέχρι στιγμής στις θέσεις τους για τα masters τους, αλλά καθηγητής? nope)

Πάλι πίσω στο θέμα: ο Χατζατζάρης, εεεεε... Χατζηγιάννης ευτυχώς δεν κάνει για Eurovision επειδή αναζητούν κάτι πιο "ζωντανό", πιο αεικίνητο, πιο σέξι, πιο uptempo. Είναι υπερβολικά μελιστάλαχτος. Καικαλάψαγμενογκομενοσενσιτίφμετροσέξουαλγουτσουγουτσουμορφονιός μεν, και το υφάκι μπορεί να πουλάει τρελά εδώ, αλλά εκεί δεν νομίζω ότι θα έπιανε με τίποτα.

Σχετικα με το κομματι του δευτερου βιντεο, ποτε δε περιμενα ενα r&b κομματι, να εχει τοση επιτυχια και διασκευες...

DaveMurrayJr είπε:
Σχετικα με το κομματι του δευτερου βιντεο, ποτε δε περιμενα ενα r&b κομματι, να εχει τοση επιτυχια και διασκευες...
Πολύ σωστή παρατήρηση, αλλά βλέπω ότι κόλλησες να γράψεις το πιο εκπληκτικό απ' όλα: ότι αυτή το λέει καλύτερα απ' όλους τους άλλους...!!

Δε το εγραψα γιατι προσωπικα το original μου αρεσει πιο πολυ απο ολα :P

Timbaland και J.T. ειναι αυτοι  ;D ;D ;D

bloody_sunday είπε:
Κατά τα άλλα, αφού το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους ότι στην Eurovision πρέπει να πουλάμε σταριλίκι, χορογραφία και εύπεπτα ποπ τραγουδάκια με κόνσεπτ fast food και μηδαμινής (στο 95% των περιπτώσεων) καλλιτεχνικής αξίας,
γιατί, ως τώρα τι τους πουλάμε;  ???

Προσπαθούμε να τους πουλήσουμε έτσι, όμως άλλοι έχουν τα ηνία και ξέρουν να το κάνουν καλύτερα. Αν και δεν έχει σημασία, για δυο λόγους: πρώτον, επειδή υπάρχει και μεγάλο παρασκήνιο με τα πάρε-δώσε των ψήφων, δεύτερον, επειδή είναι τόσο ανούσιος διαγωνισμός που δεν αξίζει τον κόπο (αν και για πλάκα του ενός βραδιού σε σπίτι με φίλους και πίτσες κάτι λέει).

darshan είπε:
λάθος video κύριε Wow! παραθέσατε για να αντιληφθούμε το συνολικό ταλέντο της νεαράς.

ζαρτιερα κ ροντεο!

τετοια γυναικα θελω!  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back