Είπαμε ότι είναι ξεφτίλα η Γιουροβίζιον, αλλά όχι και τόσο ξεφτίλα ώστε να στέλνουμε τον Χατζηγιάννη. Μην ξεχνάς ότι το sponsoring της Cosmote τελειώνει στα σύνορα.Jasemeister είπε:Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα με το άλλο τόπικ σου κύριε eye. Το θεώρησα δεδομένο οτι ο ΧΓ πάει καρφωτός για Γιουροβίζιον με το νεο του τραγούδι στα αγγλικά.
Σταυρώστε με, σταυρώστε με...
σίγουρα?Wow! είπε:Είπαμε ότι είναι ξεφτίλα η Γιουροβίζιον, αλλά όχι και τόσο ξεφτίλα ώστε να στέλνουμε τον Χατζηγιάννη.
έχει όμως ΚοσμοκάρταΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ
Aυτά να τα βλέπετε όσοι βρίζετε το Βέλγιο!!! ;D ;D ;DWow! είπε:Άντε ρε... μη ζηλεύετε ... δώστε ένα μπράβο στον΄Ύψιστο... Ποιος σας φταίει που 26 χρόνια στο Βέλγιο είναι προτιμότερα από 26 χρόνια στην Ελλάδα...;
Ξέρεις πόσες μπύρες έχω πιεί εγώ εις το όνομα του Βελγίου;bloody_sunday είπε:Aυτά να τα βλέπετε όσοι βρίζετε το Βέλγιο!!! ;D ;D ;D
Ναι, αλλά 30 χρόνια εκεί... δεν μας είπες τίποτε για τη κοπέλα.. μόνο για τους άφραγκους undergroundάδες μας λες...bloody_sunday είπε:Aυτά να τα βλέπετε όσοι βρίζετε το Βέλγιο!!! ;D ;D ;D
Κατά τα άλλα, αφού το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους ότι στην Eurovision πρέπει να πουλάμε σταριλίκι, χορογραφία και εύπεπτα ποπ τραγουδάκια με κόνσεπτ fast food και μηδαμινής (στο 95% των περιπτώσεων) καλλιτεχνικής αξίας, τουλάχιστον ας στέλνουμε κάποια που μπορεί να το κερδίσει... η χρυσή συνταγή της Παπαρίζου έχει νομίζω λήξει (εκτός αν καταντήσουμε να την φέρνουμε κάθε λίγο από τον πάγκο ελλείψει φρέσκου υλικού).
Πολύ σωστή παρατήρηση, αλλά βλέπω ότι κόλλησες να γράψεις το πιο εκπληκτικό απ' όλα: ότι αυτή το λέει καλύτερα απ' όλους τους άλλους...!!DaveMurrayJr είπε:Σχετικα με το κομματι του δευτερου βιντεο, ποτε δε περιμενα ενα r&b κομματι, να εχει τοση επιτυχια και διασκευες...
γιατί, ως τώρα τι τους πουλάμε; ???bloody_sunday είπε:Κατά τα άλλα, αφού το πάρουμε χαμπάρι επιτέλους ότι στην Eurovision πρέπει να πουλάμε σταριλίκι, χορογραφία και εύπεπτα ποπ τραγουδάκια με κόνσεπτ fast food και μηδαμινής (στο 95% των περιπτώσεων) καλλιτεχνικής αξίας,
darshan είπε:λάθος video κύριε Wow! παραθέσατε για να αντιληφθούμε το συνολικό ταλέντο της νεαράς.