Εκανα ενα facepalm που κοκκινησε το μισο μου προσωπο οταν το διαβασα το παραπανω :-\ :-sfaxtis- είπε:Το πηρα ΑΛΛΑ!.....προεχει η ετοιμασια της βαλιτσας για την αυριανη τριημερη μιας και ειμαι μαθητης![]()
Εσυ γιατι λες ? Στην τριημερη που θα πας θα παιξεις σε PA ?-sfaxtis- είπε:Γιατι αραγε???
Καλά τώρα... αυτός θα πάρει μια απλή και ταπεινή ηλεκτροακουστική ;Dmessalion είπε:Εσυ γιατι λες ? Στην τριημερη που θα πας θα παιξεις σε PA ?
Θελω πολυ να τον γνωρισω καποια στιγμη τον θεο που εκανε το παραπανω για να του κανω το παρακατω ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Καλά τώρα... αυτός θα πάρει μια απλή και ταπεινή ηλεκτροακουστική ;D
Έχω περίπτωση που είχε πάρει στην πενταήμερη ηλεκτρική ΚΑΙ ενισχυτή ;D ;D ;D ;D
dimitrioszouzou είπε:μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις:
- ενισχυτη με el84
- ενισχυτη με 6l6
- back up ενισχυτη με el84
- back up ενισχυτη με 6l6
- back up ακουστικης
- τελεκαστερ
- στρατοκαστερ
- λες πολ
- φαλκον για jazz
- to κολλητήρι
- προφυλακτικά
- μπύρες
οσο για αυτα θα χρειαζοταν δευτερο λεωφορειο δηλαδη....http://images.gibson.com/Lifestyle/English/aaFeaturesImages2008/field_day_gibson_bus.jpgdimitrioszouzou είπε:μη τους ακους εισαι κιθαριστας - εχεις χρεος, τωρα το πρωι που θα ετοιμαστεις μη ξεχασεις:
- ενισχυτη με el84
- ενισχυτη με 6l6
- back up ενισχυτη με el84
- back up ενισχυτη με 6l6
- back up ακουστικης
- τελεκαστερ
- στρατοκαστερ
- λες πολ
- φαλκον για jazz
- to κολλητήρι
- προφυλακτικά
- μπύρεςdhldh
σκοραρες 2 φορες στον ιδιο αγωνα,ή σε 2 διαφορετικους????΅Εχει σημασια!-sfaxtis- είπε:Σκοραραμε και σε δυο αγωνες χαχαχα
Ειμαι περιεργος να δω βιντεο με τα 5.1 μιας και τα δικα μου ακουγονται σαν ντουντουκα οταν βαζω την κιθαρα