- Πόντοι
- 938
Ναι, το δοκίμασα τώρα και βολεύει, αλλά έμαθα με το 3ο.
Εγώ το πιάνω 1-2-4.επειδή έληξε και το σφύριξε όπως είπαμε
ας μου εξηγήσει κάποιος
πού είναι το πρόβλημα ?
το πιάνει κανείς το ρε μινόρε (αυτό) με άλλα δάχτυλα και η συμβουλή είναι λάθος?
Αυτό είναι που λένε as easy as 123. Και συγκεκριμένα είναι το 3
Εγώ το πιάνω 1-2-4.
Και φαντάζομαι ότι και ο @Spyros Delta έτσι το πιάνει. Όπως ίσως έχει δει ότι είναι πιο εύκολο και για τους μαθητές του αυτό το πιάσιμο. Αλλά αυτό είναι προφανώς δικές μου εικασίες και μπορεί να κατάλαβα εντελώς λάθος το post του Σπύρου.
Όπως και να έχει εγώ το 1-2-3 το νιώθω stretchy χωρίς λόγο....
Αυτό εμπίπτει και σε αυτό που είπαν πρωτύτερα o @gkourmoul1 και ο @BillTrantos:
"...Γι'αυτό και δεν θεωρώ ότι υπάρχει κακή συμβουλή, αλλα, απλά, λάθος συμβουλή (ή συμβουλή που δεν μου ταιριάζει). Τίποτα το απόλυτο δεν είναι "σωστό...".
"....λίγες είναι οι αντικειμενικά κακές συμβουλές, πάντα πηγαίνει ανάλογα το άτομο..."
Με μπουζούκι ? ?με το μικρό δάχτυλο τη ρε στη σι? Ο Χριστός κι η Παναγία....
και πως θα παίξουν οι μαθητές το ζειμπέκικο της Ευδοκίας?
Ρεμπετικο=Blues
Εντάξει και τα δυο πλέον τα παίζουν μόνο πλούσιοι λευκοι οδοντιατροι*white collar* (στις χώρες καταγωγής τους) οπότε η εξίσωση επαληθεύεται
Ναι μονο για οταν παιζεις το when the smoke is going down ????Ααααα, μάλιστα.
Δεν το έχω κάνει ποτέ μου.
Ναι, το δοκίμασα τώρα και βολεύει, αλλά έμαθα με το 3ο.
Το 4ο έτσι κι αλλιώς το χρειάζομαι ελεύθερο, για ψιλομελωδιούλες στην 1η χορδή.
stretch χωρις λογο και χωρις κερδος. Επιπλεον οταν χρησιμοποιεις το 4ο, το 3ο μπορει να παει γρηγορα στο C ή στο G, και ακομα πιο πολυ να χρησιμοποιηθει για μπασο πχ οταν εχουμε Dm, Dm/C Dm/B ή Dm/Bb κλπεπειδή έληξε και το σφύριξε όπως είπαμε
ας μου εξηγήσει κάποιος
πού είναι το πρόβλημα ?
το πιάνει κανείς το ρε μινόρε (αυτό) με άλλα δάχτυλα και η συμβουλή είναι λάθος?
Αυτό είναι που λένε as easy as 123. Και συγκεκριμένα είναι το 3
Ναι μονο για οταν παιζεις το when the smoke is going down ????
Πόνεσα και μόνο που το διάβασα! ?Το 4ο μπορεί ωραιότατα να παίξει A (5η) στο 5ο τάστο της 1ης χορδής,
Ευδοκία ειπαμε:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:
Το 4ο μπορεί ωραιότατα να παίξει A (5η) στο 5ο τάστο της 1ης χορδής, Ab (b5) στο 4ο τάστο της 1ης χορδής, G (4/11η) στο 3ο τάστο της 1ης χορδής, και να φτιάξεις ωραιότατη μελωδία με το 1ο τάστο της 1ης χορδής και την ανοιχτή E.
Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις ....
Πόνεσα και μόνο που το διάβασα! ?
Και με τον αντίχειρα από πάνω, να μιουτάρει τις Λα και Μι!
Και με τον αντίχειρα από πάνω, να μιουτάρει τις Λα και Μι!