Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ της δεκαετίας που φεύγει

radiohead?

muse?

τι δουλεια κανουν τα παιδια?

της δεκαετιας?

τι ειπε ο Μay?

καλα δε ντραπηκε?

Freddie,καποιοι ξεπερασαν το Βohemian Rapsody... :-\

Συγxωρεστε με φιλοι,ειμαι απ αυτους τους αθλιους παλιομοδιτες που νομιζουν οτι το καλυτερο γκρουπ της δεκαετιας ειναι οι....ΑC/DC...και καλυτερη δεκαετια η '70...

Mε πληρη σεβασμο...απορω πως καποιες μετριοτητες περνιουνται για ιδιοφυιες τη σημερον ημερα...μαλλον θελω σεμιναρια...μαλλον δε θελω.Παω να βαλω το stormbringer να στανιαρω... 8)

Α!καλυτερο γκρουπ της δεκαετιας που αναμασαει αυτο που λατρευουμε οι αθλιοι,

ειναι οι GOV'T MULE.

Αντιπαραθεση ΠΡΟΚΑΛΛΩ να βγαλετε την πεταλουδιτσα(ακορντα-αλλαγες.πλακα-πλακα.)

ELIANIOS  σε βρισκω απολυτα σωστο και ψαγμενο!

Η πεταλουδιτσα ειναι ιδιοφυης συλληψη!

Αυτος ο ΜΑΖΟΟ εχει σωσει την κορη μου απ την μπαρουφα και την μπαζει στο πεντατονικο ροκομπλουζ.Να ναι καλα ο ανθρωπος.

Λοιπον ΑCDC η ΜΑΖΟΟ.τΙΠΟΤ ΑΛΛΟ...

Nikolas είπε:
Μοναδική μπάντα που αλλάζει καθέ τρις και λίγο (θα μου πεις και οι U2 το κάνουν...)

...

...Και επιτέλους και μια μπάντα που παίζει ροκ, αλλά χωρις κόμπλεξ, μη τυχών μάθει κανείς που πήγαν σχολείο και ότι δεν καπνίζουν! Μια μπάντα που γράφει παραπάνω απο 3 ακόρντα (όπως πολλές άλλες).
http://okradiohead.memebot.com/thomeyorke.htm

-I have no idea how we made those different songs. I drank and smoked till we was bossed and high and then we just played
α, όλα κι όλα ;D

freerock1974 είπε:
Αντιπαραθεση ΠΡΟΚΑΛΛΩ να βγαλετε την πεταλουδιτσα(ακορντα-αλλαγες.πλακα-πλακα.)

ELIANIOS  σε βρισκω απολυτα σωστο και ψαγμενο!

Η πεταλουδιτσα ειναι ιδιοφυης συλληψη!

Αυτος ο ΜΑΖΟΟ εχει σωσει την κορη μου απ την μπαρουφα και την μπαζει στο πεντατονικο ροκομπλουζ.Να ναι καλα ο ανθρωπος.

Λοιπον ΑCDC η ΜΑΖΟΟ.τΙΠΟΤ ΑΛΛΟ...
Τι ψαγμενο ρε φιλε. ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ!!! & "αναγκαζομαι" να τα παιζω στο γιο μου cover.

Παντως αν δεν εχεις λεει χτισει σπιτι ή δεν εχεις παιξει mazoo δε καταλαβαινεις τι θα πι ζωη ;) ;D ;D ;D ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Στο πα εγω...εισαι πολυ ψαγμενος!!!

Εγω που παιζω τον ελεφαντα και το γοριλλα στη στρατ???

σημερα θα βγαλω το λιοντάρι...

Εγώ έχω ακούσει μόνο τα πρώτα 3 άλμπουμ των Radiohead  :-[  :-[ (μέχρι το οκ computer του '97)....είναι αν μη τί άλλο πολύ καλοί, αλλά λίγο υποτονικοί μου φαίνονται...θα ακούσω τους δίσκους που βγάλανε στα 00's πάντως για να σχηματήσω καλύτερη άποψη.

Πάντως οι MUSE αρχικά είχαν κατηγορηθεί ως ρέπλικα των Radiohead (κυρίως λόγω φωνής) αλλά είχαν την μαγκιά και το ταλέντο να ξεχωρήσουν και να δημιουργήσουν ένα είδος το οποίο θα αντιγράφεται για πολλά χρόνια.

(ναι, δε μου αρέσουν ούτε οι Led Zeppelin, ούτε οι Rolling Stones, κλπ. Δε μου αρέσει η κλασσική ροκ). Οι άνθρωποι ξέρουν μουσική!
Οκ γούστα είναι αυτά και απολυτως σεβαστά, αλλά ψιλοάκομψη διατύπωση... αν π.χ. ο John Paul Jones των Ζep δεν ξέρει μουσική, εγώ θα το γυρίσω στο ελαφρολαικό.  ::)

Συγxωρεστε με φιλοι,ειμαι απ αυτους τους αθλιους παλιομοδιτες που νομιζουν οτι το καλυτερο γκρουπ της δεκαετιας ειναι οι....ΑC/DC...και καλυτερη δεκαετια η '70...Mε πληρη σεβασμο...απορω πως καποιες μετριοτητες περνιουνται για ιδιοφυιες τη σημερον ημερα...μαλλον θελω σεμιναρια...μαλλον δε θελω.Παω να βαλω το stormbringer να στανιαρω...
Και εγώ ανήκω στους άθλιους παλαιομοδίτες και θεωρώ ότι εκείνη την εποχή βγήκε ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη μου για πιο φρέσκα ακούσματα...Προσωπικά στα 100 λεπτά μουσικής που ακούω τα 80 είναι από εκείνη την εποχή και ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταδέχομαι τίποτα από τα καινούργια. Δεν μπορείς συνέχεια να τρως κρέας, κάπου την χρειάζεσαι και την μακαρονάδα σου.  ;D

Lord_Goumis είπε:
Οκ γούστα είναι αυτά και απολυτως σεβαστά, αλλά ψιλοάκομψη διατύπωση... αν π.χ. ο John Paul Jones των Ζep δεν ξέρει μουσική, εγώ θα το γυρίσω στο ελαφρολαικό.  ::)
ούπς...
Δεν το εννοούσα έτσι. Αλλά έχεις δίκιο, έτσι διαβάζεται... Αν ξεχωρίσεις τις δύο προτάσεις, αυτό εννοώ, προς Θεού, όχι οτί οι 'αλλοί' δεν ήξεραν μουσική...  :-[

σορρυ...

εχεις δικιο φιλε lordgoumis.

Aπλα και γω ακομα ανακαλυπτω απο κεινα τα χρυσα γκρουπ...

Απ οσα ακουγονται σημερα δεν ανακαλυπτω τιποτα.

Κι εχω αναγκη τη μαγεια της ανακαλυψης και του καινουριου.

Δεν ειμαι απολυτος αλλα νομιχω οτι καποια πραγματα εχουν φυγει ανεπιστρεπτι και προσπαθουμε να βγαλουμε ζουμι χωρις κοτα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ξεχασατε τους Madrugada???? περα απο muse,radiohead (καλοι μωρε, ωραια φωνη ο tom αλλα ακους 10 λεπτα και θες να βαρεσει ενεσεις, γνωμη μου).. επισης σαν φανατικος των floyd γουσταρω τρελλα porcupine.. τελος απο πιο heavy μαρεσουν λιγο οι SOAD.. Αλλα γενικα δεν αντεχω τα brutal φωνητικα (αντε λιγο Panthera) και τα πολυ τρεντοσυγκροτηματα (ιδως αυτα που το παιζουν ποζερια σαν να παιζουν maiden:P) οποτε ειναι και εγω παιδι των 70ς,80ς...

Onirama! Απλούστατα διοτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το προσέξατε? Δεν εχουμε συγκροτήματα να προωθήσουμε αυτην την δεκαετία που φεύγει...

Για τους Muse, τους Radiohead & τους Pink Floyd μην ξεχνάτε οτι οι τελευταίοι δεν έπαιζαν και σε γεμάτα στάδια πριν βγάλουν μια χουφτα δίσκους. Εαν πάρουμε και την θεματολογία των στίχων τους στα πρωτα τους βήματα, άνετα θα ψήφιζα Mazoo&daZoo ως ισάξιους με ενα piper @gates of dawn . Σα να βλεπω απο τώρα την ξανθούλα να αποχωρεί μετα την επομενη κυκλοφορία, υποστηρίζοντας πως αυτη ειναι οι mazoo. Μετα απο χρόνια θα ξαναπαίξουν μαζι live για το "live 8" 2034.

(Εγω ψηφίζω Sugababes. Σοβαρα τωρα.)

Ρε παιδια, μπορει να χασα κατι στη συζητιση αλλα το ερωτημα δεν ειναι ποιο ηταν το μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων ή ποιο μας αρεσει απ το 1821 εως σημερα.

Sorry δηλαδη.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η μπάντα των δέκα πρώτων χρόνων του 21ου αιώνα που μου προξένησε το περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι Brian Jonestown Massacre.Από εκεί και πέρα οι Gorillaz,οι Radiohead,οι Mogwai,οι Rammstein και σίγουρα και οι Muse είναι super.Σε όχι και τόσο rock καταστάσεις δε μπορώ παρά να ξεχωρίσω τους Thievery Corporation και τους TV on the radio.

Αυτά...

Τελικά,είναι πολύ πολυ δύσκολο να καταλήξει κανείς σε μια μόνο μπάντα...

White stripes? ή μηπως archive? (τους θυμηθηκα τωρα) Μπα... παραμενω στις Sugababes

Nikolas είπε:
ούπς...

Δεν το εννοούσα έτσι. Αλλά έχεις δίκιο, έτσι διαβάζεται... Αν ξεχωρίσεις τις δύο προτάσεις, αυτό εννοώ, προς Θεού, όχι οτί οι 'αλλοί' δεν ήξεραν μουσική...  :-[

σορρυ...
Εντάξει, φόρουμ είναι και καμιά φορά μια πρόταση διαβάζεται λάθος...και εγώ σόρρυ αν ακούστηκα κάπως. Πάντως συμφωνώ μαζί σου σε όλα τ'άλλα.  Keep up the good work  :)

εχεις δικιο φιλε lordgoumis.

Aπλα και γω ακομα ανακαλυπτω απο κεινα τα χρυσα γκρουπ...

Απ οσα ακουγονται σημερα δεν ανακαλυπτω τιποτα.

Κι εχω αναγκη τη μαγεια της ανακαλυψης και του καινουριου.

Δεν ειμαι απολυτος αλλα νομιχω οτι καποια πραγματα εχουν φυγει ανεπιστρεπτι και προσπαθουμε να βγαλουμε ζουμι χωρις κοτα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Φίλε μου

Αν το να ακούς μόνο παλαιομοδίτικα σε βοηθάει να βγάζεις αυτά τα ΥΠΕΡΟΧΑ κομμάτια που είδα στη σελίδα σου, σε παρακαλώ συνέχισε ακάθεκτος!  :)

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ!!  :) :) :)

Κοίτα να δεις ρε γαμώτο, τόσο χρόνια Ξάνθη και να μην τα έχω ακούσει λίγο νωρίτερα!!

Πολύ γούσταρα να το ξέρεις!!  ;)  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back