Ε ναι, νομίζω πως στον ήχο που περιέχει ΟΛΟ το ηχητικό φάσμα που μπορούμε να ακούσουμε, τουλάχιστον ένα WOW του αξίζει! ;Dblue είπε:Παντως ξερεις τι με ενοχλει?Μιλας με υφος και στομφο για την ανικανοτητα της κλασικης συμβολογραφιας να αποδωσει το μεγαλειο του λευκου θορυβου (wow) ενω δεν γνωριζεις τις παραμετρους και τα στοιχειωδη γυρω απο αυτην .Δηλαδη απλα ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ οτι δεν ειναι αρκετη.Εκτιμω αυτους που απορριπτουν κατι ,εφοσον πρωτα το εχουν γνωρισει.
Σχετικά με τις δυνατότητες τις κλασικής συμβολογραφίας και του αν είναι ικανή (= αρκετή) για να αποδόσει έναν ηλεκτρονικό ήχο, αφού εγώ δεν γνωρίζω τις παραμέτρους και τα στοιχειώδη γύρω από αυτήν, γράψε μας σε παρακαλώ πως θα μπορέσεις να μεταφέρεις 100% στο πεντάγραμμο ένα εφφέ λευκού θορύβου, μία ηχογραφημένη υποβρύχια ατμόσφαιρα που πέρασε από δεκάδες επεξεργασίες, ένα vocal pad που αλλάζει αρμονικές με τυχαίο τρόπο, ένα reversed πιάνο που καίγεται ή ένα κύμβαλο μέσα στο οποίο πρόσθεσαν κάποιο reverb tail από taiko drums και τότε θα καταλάβεις πως η συγκεκριμένη συμβολογραφία δημιουργήθηκε για να καταγράψει μουσική πληροφόρηση από δεδομένα μουσικά όργανα κι όχι για μελλοντικά που κάνουν τα τρελά τους σε έναν ήχο...
(κάποιος μου χρωστάει απάντηση για το MetaSynth... :