Στουντιο για ηλεκτρονικη μουσικη

GEOfx

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια  εχω τελειωσει εδω και λιγο καιρο καποια κομματια (house κυριως)και θα ηθελα να τους κανω mastering για να μπορεσω να τα παρουσιασω καπου.θα ηθελα αν γνωριζεται να μου προτεινεται καποιον ηχοληπτη η καποιο στουντιο εντος Αθηνων που να εχει πειρα πανω σε αυτο το ειδος και γενικα στην ηλεκτρονικη μουσικη.Ευχαριστω!!!

για ελλάδα δεν ξέρω κανένα αλλά θα σε ενημερώσω ότι το πετρέλαιο ανεβαίνει και ότι το 1 € = 1,57$ do your maths.. και κοίτα και για αμερική...

GEOfx είπε:
Παιδια  εχω τελειωσει εδω και λιγο καιρο καποια κομματια (house κυριως)και θα ηθελα να τους κανω mastering για να μπορεσω να τα παρουσιασω καπου.θα ηθελα αν γνωριζεται να μου προτεινεται καποιον ηχοληπτη η καποιο στουντιο εντος Αθηνων που να εχει πειρα πανω σε αυτο το ειδος και γενικα στην ηλεκτρονικη μουσικη.Ευχαριστω!!!
H house δεν είναι ηλεκτρονική μουσική (τουλάχιστον όχι για μένα), αλλά έχω κατά νου έναν τύπο ο οποίος εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους mastering (ηλεκτρονικής εννοώ). Αν έχεις κάποια δείγματα αναφοράς ή και συγκεκριμένα μηχανήματα που θα ήθελες να χρησιμοποιηθούν τότε ευχαρίστως να σου στείλω sites (εκτός Αθηνών ή μάλλον εκτός Ελλάδας).

H house δεν είναι ηλεκτρονική μουσική (τουλάχιστον όχι για μένα)
θα διαφωνησω λιγακι...  :)

anyway, αν εχεις λιγα φραγκα παραπανω και θες σοβαρη δουλεια, ο rob acid (νομιζω) κανει καλη δουλεια αλλα εδρευει στη γερμανια.

Παιδια γνωριζω οτι οι ξενοι ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους Ελληνες σε αυτο το ειδος μουσικης αλλα υπαρχει καποιος λογος που δεν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια του online mastering.

warpie είπε:
θα διαφωνησω λιγακι...  :)

anyway, αν εχεις λιγα φραγκα παραπανω και θες σοβαρη δουλεια, ο rob acid (νομιζω) κανει καλη δουλεια αλλα εδρευει στη γερμανια.
Δεκτή η διαφωνία - και όλως τυχαίως τον Rob Acid είχα κατά νου! Μ' αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές του, αλλά προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να του δώσω αυτά τα χρήματα.  ;)

GEOfx είπε:
Παιδια γνωριζω οτι οι ξενοι ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους Ελληνες σε αυτο το ειδος μουσικης αλλα υπαρχει καποιος λογος που δεν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια του online mastering.
Οκ, αντιλαμβάνομαι. Δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι να σου προτείνω για εντός Ελλάδος.

ναι το ξερω, υποτιθεται οτι ειναι καλος αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

ελλαδα δε γνωριζω καποιον. Θα υπαρχει ομως λογικα

Θα σου συστήσω το Odyssey studio στον Πειραιά μιας και ο Γιώργος ασχολείται όλη του τη ζωή με ηλεκτρονική μουσική. Τηλ. 2104205161. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια βόλτα από εκεί να ακούσεις και τις προσωπικές του δημιουργίες. Μπορεί να βρεις εκεί αυτό που ψάχνεις. ;)

AntonyPath είπε:
γιατι δεν κοιτας που εχουν masteraristi κομματια που σου αρεσουν ??
Πως μπορω να το δω αυτο?

GEOfx είπε:
Πως μπορω να το δω αυτο?
Mεσα στα cd και αν δεν εχεις τα cd original.....

ψαξε πληροφοριες στο νετ για την συλλογη ή το album ή μπες στη δισκογραφικη

αντε βαλε ν'ακουσουμε και κανενα κομματι :)

(σου εστηλα και  pm το τηλ ενος φιλου)

GEOfx είπε:
Αυτο απο που το γνωριζεις?

Εαν εισαι σε θεση να μεταφερεις στον τεχνικο σου την εικονα του αποτελεσματος που επιθυμεις και με την

προυποθεση παντα οτι ο τεχνικος γνωριζει τα μηχανηματα του το τελικο προιον θα ειναι αυτο που θες.

Εκτος εαν δεν διαθετει συγκεκριμενο hardware και αυτο ειναι προυποθεση για σενα, οπως ειπε συνφουρμητης

πιο πανω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back