- Πόντοι
- 38
Ανοίγω το θρεντ με αφορμή κάποιες απαντήσεις στο θέμα με τον Dimebag και τον Anselmo και σε κάποια άλλα θρεντ όσον αφορά την κλασική πλέον αντίδραση "αμερικανάκια *& αμερική = μαλάκες", για να μην πάει άλλο ένα θρεντ για βρούβες με άσχετο θέμα:
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9219
Μου λέτε "δεν έχω πάει αλλά ξέρω πως είναι".
Συνέλθετε. Υπάρχουν & όρια.
Δεν ξέρετε τίποτα.
Όσο για το Φαρενάιτ 9/11, είναι όσο ντοκιμαντέρ είναι και το "Did we land on the moon?", άσε που ένα ντοκιμαντέρ πρέπει να χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα & να μην παίρνει θέσεις αλλά να παραθέτει τα γεγονότα από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Για μένα δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από στρατευμένη "τέχνη".
Αρκετά πράγματα που αναφέρονται είναι πραγματικά γεγονότα αλλά υπάρχει μια ωραία μέθοδος που λέγεται "the half-truth" με την οποία μπορείς να "αποδείξεις" ότι θες βασιζόμενος σε μερική ή επιλεκτική αναφορά πραγματικών γεγονότων. Και για όποιον έχει επιδερμική σχέση με τα γεγονότα, τα φούμαρα περνάνε.
Rover τσέκαρε να δεις σαν ποσοστό πόσοι σκοτώνονται στην Αμερική από πυροβόλα όπλα (συν αυτοκτονίες) και πόσοι εδώ στην Ελλάδα (συν τους αυτοκτονήσαντες στο στρατό), νομίζω θα εκπλαγείς με τη σύγκριση.
Δε χρειάζεται όπλο για να σκοτώσεις αβέρτα και ανεύθυνα. Δες τα αντίστοιχα ποσοστά για θανάτους από τροχαία και η Ελλάδα βγαίνει πρωταθλήτρια μακράν.
Λίγο μέτρο & περαιτέρω γνώση δεν βλάπτει πρωτού δέσεις κόμπο ότι 300 εκατομμύρια άνθρωποι (συν πλην μερικά εκατομμύρια) είναι για το πέος και ψυχάκηδες.
Ξεκολλήστε επιτέλους.
http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9219
Βρε πάτε καλά;το βιβλίο λες??? απλά θεεικό....Βλεπε Farenait 9/11...καπως ετσι λεγετε..
πάντως ρε παιδιά όταν αναφέρομαι σε αμερικανάκια δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε όλο τον λαό αλλα σε ένα μεγαλο ποσοστό του...(δεν μπορει να είναι όλοι βλαμένα![]()
![]()
)
ούτως η άλλως εγω ξέρω πως η αμερική είναι
η χώρα που ο καθένας αμα θέλει κυκλοφορεί με ένα όπλο χωρίς να του πούνε τίποτα
η χώρα που οι μαθητές μπαίνουν σε ένα σχολείο και με ένα αυτοματο σκοτώνουν όποιον βρούν και όταν του ρωτάνε γιατί ούτε αυτοί δεν ξέρουν κάν
και γενικότερα η χώρα που έχει καταντήσει λίγο ως πολύ ενα μεγάλο μπου***λο... Θα μου πείς μην πάς μακρια και η δικία μας η χωρα τι είναι???
Τέλως πάντων εγώ αυτά ήθελα να πώ...
Μου λέτε "δεν έχω πάει αλλά ξέρω πως είναι".
Συνέλθετε. Υπάρχουν & όρια.
Δεν ξέρετε τίποτα.
Όσο για το Φαρενάιτ 9/11, είναι όσο ντοκιμαντέρ είναι και το "Did we land on the moon?", άσε που ένα ντοκιμαντέρ πρέπει να χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα & να μην παίρνει θέσεις αλλά να παραθέτει τα γεγονότα από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Για μένα δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από στρατευμένη "τέχνη".
Αρκετά πράγματα που αναφέρονται είναι πραγματικά γεγονότα αλλά υπάρχει μια ωραία μέθοδος που λέγεται "the half-truth" με την οποία μπορείς να "αποδείξεις" ότι θες βασιζόμενος σε μερική ή επιλεκτική αναφορά πραγματικών γεγονότων. Και για όποιον έχει επιδερμική σχέση με τα γεγονότα, τα φούμαρα περνάνε.
Rover τσέκαρε να δεις σαν ποσοστό πόσοι σκοτώνονται στην Αμερική από πυροβόλα όπλα (συν αυτοκτονίες) και πόσοι εδώ στην Ελλάδα (συν τους αυτοκτονήσαντες στο στρατό), νομίζω θα εκπλαγείς με τη σύγκριση.
Δε χρειάζεται όπλο για να σκοτώσεις αβέρτα και ανεύθυνα. Δες τα αντίστοιχα ποσοστά για θανάτους από τροχαία και η Ελλάδα βγαίνει πρωταθλήτρια μακράν.
Λίγο μέτρο & περαιτέρω γνώση δεν βλάπτει πρωτού δέσεις κόμπο ότι 300 εκατομμύρια άνθρωποι (συν πλην μερικά εκατομμύρια) είναι για το πέος και ψυχάκηδες.
Ξεκολλήστε επιτέλους.