Το άκουσα κι εγώ και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Αν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα οι αθεόφοβοι, είναι για γδάρσιμο ζωντανοίHolystone είπε:Τελικα η Ελλαδα εδωσε τα πνευματικα δικαιωματα του εθνικου μας υμνου ή ειναι hoax και αυτο που διαβαζουμε στο νετ;
Αυτό είναι απλά μπούρδες!cyclops είπε:Το άκουσα κι εγώ και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Αν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα οι αθεόφοβοι, είναι για γδάρσιμο ζωντανοί
παρανοιες και βλακειες,ο εθνικος υμνος ειναι πολυ παλιος για να εχει....δικαιωματα...Holystone είπε:Τελικα η Ελλαδα εδωσε τα πνευματικα δικαιωματα του εθνικου μας υμνου ή ειναι hoax και αυτο που διαβαζουμε στο νετ;
Μετά τη λήξη της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας, τοΔημόσιο, εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Πολιτισμού, μπορεί να ασκεί τις
εξουσίες αναγνώρισης της πατρότητας του δημιουργού και τις εξουσίες
προστασίας της ακεραιότητας του έργου που απορρέουν από το ηθικό
δικαίωμα κατά το άρθρο 4 παρ. 1 περιπτ. β` και γ` του παρόντος νόμου.
Καλύτερα. Θα άρχιζες να έχεις δεύτερες σκέψεις για τη δικτυακή μας παρέα.LK είπε:Κατά τα λοιπά, ΔΕΝ έχω ιδέα γιατί πράμα μιλάμε ;D.
Γράψε στο Google 'πούλησαν τον εθνικό ύμνο' και δες ποιοι δικτυακοί τόποι δημοσίευσαν την παραπάνω "πληροφορία".LK είπε:Αντέχω!:-D.
Μα κι εσύ, δεν το περίμενες; Και ποιοι άλλοι να κάνουν κάτι τέτοιο; Όλο το κακό συναπάντημα, από "έγκριτα" και "έγκυρα" sites, μέχρι σκουπιδο-blogs, που ανακυκλώνουν ό,τι είδηση υπάρχει, και ιδίως αυτές που προκαλούν "θόρυβο". Τα πάντα για μια χούφτα hits, όλα για την επισκεψιμότητα. :trolley είπε:Γράψε στο Google 'πούλησαν τον εθνικό ύμνο' και δες ποιοι δικτυακοί τόποι δημοσίευσαν την παραπάνω "πληροφορία".
Πως δεν το περίμενα; Ίσα-ίσα, το παρακολούθησα από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε αυτή η ανυπόστατη φήμη. Απλά, ενημέρωσα τον LK που ανέφερε ότι δεν το ξέρει.cyclops είπε:Μα κι εσύ, δεν το περίμενες; Και ποιοι άλλοι να κάνουν κάτι τέτοιο; Όλο το κακό συναπάντημα, από "έγκριτα" και "έγκυρα" sites, μέχρι σκουπιδο-blogs, που ανακυκλώνουν ό,τι είδηση υπάρχει, και ιδίως αυτές που προκαλούν "θόρυβο". Τα πάντα για μια χούφτα hits, όλα για την επισκεψιμότητα. :![]()
Το έργο του Βeethoven,λόγω παρόδου χρόνου προστασίας (70 χρόνια από τον θάνατό του, που είναι και η μεγαλύτερη χρονικά προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, παγκόσμια , αν δεν κάνω λάθος), θεωρείται "κοινό κτήμα" (public domain).Holystone είπε:Επειδη εχω λιγο μπουρδουκλωθει!
Μπορω ή οχι να χρησιμοποιησω το Requiem του Μπετοβεν στο μεταλ γκρουπ που εχω (ειχα πιτσιρικας) αφου εχουν περασει πολλα χρονια, και να του βαλω και στιχους της Πωλινας;;;;!!!!
Υπάρχουν και άλλες αποφάσεις., για Ελληνικά Δημοτικά τραγούδια, Ποντιακά κ.λ.π.η χρησιμοποίηση στην εν λόγω επιχείρηση, φωνογραφικού ρεπερτορίου που αποτελείται από τοπικά (δημώδη) τραγούδια της
περιοχής της NAPOLI Ιταλίας, δεν καταλαμβάνεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Δεν πάει η Πωλίνα αδερφέ, έχει πολύ γρέζι. Αλέξια να βάλεις, που είναι κομματάκι πιο λυρική, να κάνει και αντίθεση με τη μεταλούρα. ;D ;D ;D ;D ;DHolystone είπε:Επειδη εχω λιγο μπουρδουκλωθει!
Μπορω ή οχι να χρησιμοποιησω το Requiem του Μπετοβεν στο μεταλ γκρουπ που εχω (ειχα πιτσιρικας) αφου εχουν περασει πολλα χρονια, και να του βαλω και στιχους της Πωλινας;;;;!!!!
Ναι, αλλα λεω να μην παρω την πεπατημενη και το κανω symphonic metal orchestra, να το κανω σκετο -chestracyclops είπε:Δεν πάει η Πωλίνα αδερφέ, έχει πολύ γρέζι. Αλέξια να βάλεις, που είναι κομματάκι πιο λυρική, να κάνει και αντίθεση με τη μεταλούρα. ;D ;D ;D ;D ;D